Įkraunama...
Įkraunama...

Keičiam keturis ratus į du

QUOTE(migliux @ 2011 03 22, 21:41)
Aš irgi pritariu  drinks_cheers.gif

Na, jus mergaites geriau zinot kaip ten Lietuvoje yra, as ten niekada nevazinejus biggrin.gif Man tik kartais baisu miesto centre lekti 40 mph (64km/h), bet gal cia irgi mano nepatyrimas, gal ir gerai, kad spaudzia instruktoriai per save persilauzt...
Vienas dalykas tik - per visus pravaziavimus, testus stresus visai praradau malonuma vazinet.... verysad.gif Vien pagalvojus apie motocikla dabar ne sypsena veide atsiranda, o panika ir mintys apie egzaminus, pravaziavimus, miesto centra, taisykles... blink.gif Jau geriau greiciau issilaikyt, kol dar yra galimybe reabilituotis is tokios busenos lotuliukas.gif

Nu va, gera pradzia - puse darbo smile.gif Pirma teisiu dali sekmingai iveikiau ir skrendu i Lietuva atostogu drinks_cheers.gif Antra dalis (pravaziavimas) laukia balandzio 20. Yra laiko pasiruosti.
Aciu, mergaites, uz palaikyma ir geras mintis 4u.gif
Atsakyti
Oj, simtas metu atrodo nebuvau smile.gif Tai po Lietuva keliavom, tai kraustemes...

Nu, tai pasigirsiu dabar - issilaikiau pagaliau tas teises! ax.gif Is pirmo karto! Daug prisidejo ir tai, kad inspektorius po savaites turejo iseiti is darbo, tai jis ten visai nieko nebeziurejo pabaigoj, po 20-30 minuciu testavo, daugeliui pasirase biggrin.gif O man kas - gerai smile.gif

Tai rami ir patenkinta dabar, stresai praeity, aciu mergaites uz palaikyma, ir isklausyma mirksiukas.gif

O vyras mano vis dar kankinasi, jau 3 kartus ta antra dali (pravaziavima) laike, ir niekaip neislaiko... Va tau ir 10 metu patirtis... Nu, bet cia kita istorija, ant jo naujas inspektorius uzsisedo, grynai iesko priekabiu ir mazas klaideles uzpaiso popieriuj kaip dideles, o pasiskusti nera kam... As dar siandien paskaiciau vairavimo vadovely, uz tokias klaidas kaip jis padare per egzamina, tai 2 ir 3 karta TUREJO pasirasyti... Nera teisybes!

Nu, tai smagaus vazinejimo visoms! Gero kelio!!!
Atsakyti
sveikos smile.gif aš irgi dabar taupausi pinigėlius geležiniam žirgeliui smile.gif teises turiu nuo šiemet, kai tik regitra atsidarė, tai lėkiau laikyt smile.gif viską iš pirmo karto pavyko, nors važinėjau tik mokykloje tuos 5 kartelius smile.gif dabar tiesiog šokinėju iš to laukimo ir jaudulio, kaip nuostabu bus, kai jau turėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 30, 00:22)
sveikos smile.gif aš irgi dabar taupausi pinigėlius geležiniam žirgeliui smile.gif teises turiu nuo šiemet, kai tik regitra atsidarė, tai lėkiau laikyt smile.gif viską iš pirmo karto pavyko, nors važinėjau tik mokykloje tuos 5 kartelius smile.gif dabar tiesiog šokinėju iš to laukimo ir jaudulio, kaip nuostabu bus, kai jau turėsiu smile.gif

kaip teisės? ar labai sunku? o kai neturi moco kaip mokytis?brnagios pamokos?
Atsakyti
QUOTE(CryMeaRiver @ 2011 07 11, 13:11)
kaip teisės? ar labai sunku? o kai neturi moco kaip mokytis?brnagios pamokos?

teisės gerai smile.gif nesunku man buvo smile.gif savo moco neturiu, o mokykla tam ir skirta, kad mokytis smile.gif pamokos (kursai) kainavo 480lt smile.gif buvo 5 pamokėlės smile.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif nors sezonas baigėsi, bet bandau jungtis prie jūsų smile.gif turiu yamaha xj 600cc smile.gif dabar miega žiemos miegu. sezoną uždariau lapkričio gale smile.gif laukiu pavasario, kada vėl sėsiu ant savo geležinio žirgelio smile.gif

aš mašinos nepakeičiau, bet papildžiau garažą motociklu smile.gif vasarą mieste važinėt per kamščius tikras kaifas smile.gif
Atsakyti
Na ka panos, pavasaris ant nosiu, kaip ruosiates sezonui? smile.gif mes tai ieskom motociklio lopsio kad ir mazaja kartu veziotis galetumem smile.gif
Atsakyti
jau keli kauniečiai atidarė sezoną važinėjimo smile.gif

aš saviškiui tepalus keisiu šeštadienį ir bandysiu kurti smile.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as prie 2 ratu smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus : ) tema apmirus, bet smagu, kad kas nors pasireiškia : ) daug dar važinėjančių rudeniniu oru? : )
Atsakyti
Sveikutės, aš vis dar važinėju, kol nėra minuso negaliu sezono užbaigti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pati nevairuoju, bet vyras kai pavezina, tai nepakartojamas jausmas, nors ir prisibijau as greicio:) pati nelabai noreciau motocikla vairuot.
Atsakyti