Įkraunama...
Įkraunama...

Keičiam keturis ratus į du

Sveikos!
Nors temelė pakankamai pamiršta, bet perskaičiau visus Jūsų postus, kokius tik buvo įmanoma rasti 4u.gif Ir tikiuosi priimsit į savo gretas būsimąją moto vairuotoją. Šiuo metu pradedu teorijos mokymąsi ir svajoju apie A kat. teises ax.gif
Meilė motociklams užgimė ne taip seniai, prieš metus. Tuo metu ex išsilaikė moco teises, tapo baikeriu ir po kelių pasivažinėjimų supratau ko iki tol trūko mano gyvenime rolleyes.gif
Taigi, kaip "žaliukė" tikiuosi iš Jūsų gauti patarimų, o su Jumis pažadu dalintis visais naujaisiais įvykiais ir įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EyesOfAzure @ 2014 03 18, 23:47)
Sveikos!
Nors temelė pakankamai pamiršta, bet perskaičiau visus Jūsų postus, kokius tik buvo įmanoma rasti  4u.gif Ir tikiuosi priimsit į savo gretas būsimąją moto vairuotoją. Šiuo metu pradedu teorijos mokymąsi ir svajoju apie A kat. teises  ax.gif
Meilė motociklams užgimė ne taip seniai, prieš metus. Tuo metu ex išsilaikė moco teises, tapo baikeriu ir po kelių pasivažinėjimų supratau ko iki tol trūko mano gyvenime  rolleyes.gif
Taigi, kaip "žaliukė" tikiuosi iš Jūsų gauti patarimų, o su Jumis pažadu dalintis visais naujaisiais įvykiais ir įspūdžiais mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Kokį motą planuoji vairuoti? Ar jau moki pati važinėt?
Atsakyti
Deja, ex prie savo čioperio net arti neprisileisdavo, tai ir vairavimo patirties neturiu verysad.gif
Todėl vairavime visiškai "žalia"... O vairuot norėčiau pradžiai streeta kokį 400 kubikų, o kai įgusiu ir daugiau mocu isbandysiu, manau nuspręsiu kas labiau tinka ir patinka, bet labai jau čiopai traukia wub.gif
Dar turiu klausimą Vilnietėms dėl vairavimo kursų, kurioje mokykloje mokėtės, eksternu ar su grupe? Ar mokėjote kažkiek vairuot mocą ar žaliukės buvot?
Šiandien nuėjau užsiregistruoti į A kat kursus Autoklasėje, tai išjuokė, pažemino ir išėjau sutrypta... Ten tai jau tikrai nebegrįšiu schmoll.gif verysad.gif Vos atėjus išjuokė, paskui kvailų klausimų krūvą papylė, o galiausiai liepė spręst KET ir jei daugiau nei 10 klaidų padarysiu neleis į kursus... Na, kadangi esu užsispyrus, sėdau ir lygiai 10 klaidų padariau biggrin.gif bet ten jau koja mano daugiau neįžengs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(EyesOfAzure @ 2014 03 19, 19:25)
Vos atėjus išjuokė, paskui kvailų klausimų krūvą papylė, o galiausiai liepė spręst KET ir jei daugiau nei 10 klaidų padarysiu neleis į kursus... Na, kadangi esu užsispyrus, sėdau ir lygiai 10 klaidų padariau biggrin.gif bet ten jau koja mano daugiau neįžengs schmoll.gif

Kaip suprasti išjuokė? Susirask normalius kursus ir ramiai mokykis. Deja, nelabai galiu patarti dėl mokyklos pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EyesOfAzure @ 2014 03 19, 20:25)
Deja, ex prie savo čioperio net arti neprisileisdavo, tai ir vairavimo patirties neturiu verysad.gif
Todėl vairavime visiškai "žalia"... O vairuot norėčiau pradžiai streeta kokį 400 kubikų, o kai įgusiu ir daugiau mocu isbandysiu, manau nuspręsiu kas labiau tinka ir patinka, bet labai jau čiopai traukia  wub.gif
Dar turiu klausimą Vilnietėms dėl vairavimo kursų, kurioje mokykloje mokėtės, eksternu ar su grupe? Ar mokėjote kažkiek vairuot mocą ar žaliukės buvot?
Šiandien nuėjau užsiregistruoti į A kat kursus Autoklasėje, tai išjuokė, pažemino ir išėjau sutrypta... Ten tai jau tikrai nebegrįšiu schmoll.gif  verysad.gif Vos atėjus išjuokė, paskui kvailų klausimų krūvą papylė, o galiausiai liepė spręst KET ir jei daugiau nei 10 klaidų padarysiu neleis į kursus... Na, kadangi esu užsispyrus, sėdau ir lygiai 10 klaidų padariau biggrin.gif bet ten jau koja mano daugiau neįžengs schmoll.gif

Labas,
pernai vasarą išmokau važiuot mocu smile.gif Atėjau visiškai žalia, prieš pirmą pamoką tik pažiūrėjau, ką su kuria koja/ranka reik daryti (gazas, stabdis, sankaba), bet to nereikėjo - per pirmą pamoką vis vien pasakė ir parodė. Mokiausi eksternu, t.y. į mokyklą kreipiausi tik jau turėdama išlaikytą teorijos egzaminą. Nežinau, ką ten instruktorius apie mane galvojo (į pirmą pamoką atvariau su sijonuku-šortais, tokiais kur tenisui žaist - buvau su dviračiu mieste ir instruktorius pasiūlė pamoką - namo grįžti persirengti nebespėjau), bet elgėsi korektiškai/tvarkingai. Iš viso toks ramus ir mažakalbis, bet ko paklausdavau, parodydavo/paaiškindavo. Egzą išsilaikiau iš pirmo karto, t.y. instruktorius egzui tikrai gerai paruošė, o gatvei.. per penkias pamokas aš ir nesitikėjau, kad jis mane realiai gatvei paruoš - vis dėlto žalia žalia buvau... O mokiaus Rinkevičiaus vairavimo mokykloj, pas instruktorių Tomą (jis ten tada vienintelis A kategorijai ruošė). Jei reik daugiau info apie jį - rašyk, padėsiu, kuo galėsiu.
Beje, jei orientuojies KET/turi kažkokią kategoriją (o padarius 10 klaidų, matos, kad orientuojies), tai laikykis savarankiškai teoriją - nešvaistyk laiko ir pinigų. Vis vien kažko labai naujo tau nepapasakos ten - bus tos pačios sankryžos, šviesarofai, pirmumas ir t.t.. Dar gali pasiklausinėti vairavimo mokykloj, kur nuspręsi mokytis - gal pas juos galima pasirašius mokymosi sutartį ateiti paspręsti tuos KET testus - būtų patogu ir naudinga, nors aš pilnai pasirengiau tik internetinius testus naudodama.
Atsakyti
QUOTE(EyesOfAzure @ 2014 03 19, 20:25)
Vos atėjus išjuokė, paskui kvailų klausimų krūvą papylė, o galiausiai liepė spręst KET ir jei daugiau nei 10 klaidų padarysiu neleis į kursus... Na, kadangi esu užsispyrus, sėdau ir lygiai 10 klaidų padariau biggrin.gif bet ten jau koja mano daugiau neįžengs schmoll.gif

Kaip suprasti "isjuoke"? Man tikrai labai sunku tuo patiketi,autoklasej mokesi mano dukra,daug kas is pazistamu,pati pazistu ten dirbancius zmones-siltas draugiskas kolektyvas ir tikrai geros kokybes mokymas,+ sudaromos geros salygos del laiko ir instruktoriu pasirinkimo...Gal tiesiog pajuokavo (yra ten zmoniu prie jumoro,na,ne visiems ateina i galva kad ne visi ji supranta),gal ko nesupratai...buna,megsta su simpatiskom jaunom merginom pajuokauti,gal perlenke lazda tiesiog... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masacre @ 2014 03 20, 19:37)
Labas,
pernai vasarą išmokau važiuot mocu smile.gif Atėjau visiškai žalia, prieš pirmą pamoką tik pažiūrėjau, ką su kuria koja/ranka reik daryti (gazas, stabdis, sankaba), bet to nereikėjo - per pirmą pamoką vis vien pasakė ir parodė. Mokiausi eksternu, t.y. į mokyklą kreipiausi tik jau turėdama išlaikytą teorijos egzaminą.

Matai, pas mane tokia situacija, kad eksternu negaliu, mokyklos atestatas dar neatiduotas (guli istaigoje, kurioje studijuoju), o diplomas ant nosies, t.y. greit tikiuosi ji laikyt savo rankose smile.gif
Dar tau klausimeli turiu, o tu eidama eksternu i moco kursus jau turejai B kat.? Nes uzsirasiau pirmadieni i kita mokykla A + B kat., kurioje viska zmoniskai paaiskino apie instruktorius, statistika (sake panos pasinese ant mocu, jau keli metai bumas, kai daugeja moca vairuojanciu moteru), dar paklause amziaus, ugio, papasakojo apie mokyklos mocus, sake dar KET knygute dovanu gausiu thumbup.gif Tai tfu tfu tfu, kad viskas gerai ir produktyviai baigtusi su sia mokykla, instruktoriais ir egzais rolleyes.gif

denaxa,
isjuoke ta ir reiskia: "išjuokė - niekinamai vertinti, pašiepti". Ir kitu siu zodzio reiksmiu nzn ir aiskiau isaiskint nemoku... Visu antra, autoklases yra 3 filialai Vln, taigi as kalbu konkreciai apie vieno filialo darbuotojus (ne apie instruktorius vairavimo, mokymo metu) ir kalbu apie ju poziuri ir ka toks poziuris pasako? Jei jiems sokas, kad moteris mokosi A, juokiasi ir pasiepia, klausia ar tevai leido (gan jaunai atrodau savo 25 metu sulaukus), bande atkalbet, paskui paklause kaip cia sugalvojau, gal susapnavau ir pas juos atejau i kursus uzsirasyt?... Mane tai pazemino, o jei jums tai butu juokinga, tada tiesiog reiskia, kad musu poziuriai i gyvenima ir savigarba skiriasi mirksiukas.gif O del humoro suvokimo, tai as ji manau suprantu ir toleruoju ivairiomis formomis (nes baikeriu juokeliai irgi ne is kelmo spirti tongue.gif ), bet lazdos perlenkimas juokaujant, tai jau patalogija, t.y. tai jau ne humoras, o pasaipa... na, bet neaiskinsiu ta pati per ta pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EyesOfAzure @ 2014 03 21, 10:25)
Matai, pas mane tokia situacija, kad eksternu negaliu, mokyklos atestatas dar neatiduotas (guli istaigoje, kurioje studijuoju), o diplomas ant nosies, t.y. greit tikiuosi ji laikyt savo rankose smile.gif
Dar tau klausimeli turiu, o tu eidama eksternu i moco kursus jau turejai B kat.? Nes uzsirasiau pirmadieni i kita mokykla A + B kat., kurioje viska zmoniskai paaiskino apie instruktorius, statistika (sake panos pasinese ant mocu, jau keli metai bumas, kai daugeja moca vairuojanciu moteru), dar paklause amziaus, ugio, papasakojo apie mokyklos mocus, sake dar KET knygute dovanu gausiu thumbup.gif Tai tfu tfu tfu, kad viskas gerai ir produktyviai baigtusi su sia mokykla, instruktoriais ir egzais  rolleyes.gif

Keista, kad atestato negali duoti ir kad jis iš viso ne pas pačią - mano atestato tik kopijas matė aukštoji. O moterų gal besimokančių daugėja, o vairuojančių - velnias žino. Kiek važiuoju, tai mieste retai panos matosi.
O eidama laikyti A kategoriją, B kategoriją jau turėjau su "stažu, tad ir ėmiau eksterną - vis vien KET bazę turėjau jau. Sėkmės mokantis teoriją/praktiką - tikiuosi kada gatvėj pamatyt smile.gif

P.s. pradėjus važinėti, registruokis iš karto praktikos egzui - bent pernai eilės buvo apie mėnesį, o ankstesnei datai reikdavo "medžioti" - čia vasaros vidury taip
Atsakyti
Kaip tylu temukėj, negi niekas nevažinėja?
Pas mus savaitgalis buvo kaip niekad gražus ir saulėtas, tad šeštadienį smagiai pasivažinėjom už miesto pleantu, o vakar krosinuką kamavom trasose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2014 03 31, 11:38)
Kaip tylu temukėj, negi niekas nevažinėja?
Pas mus savaitgalis buvo kaip niekad gražus ir saulėtas, tad šeštadienį smagiai pasivažinėjom už miesto pleantu, o vakar krosinuką kamavom trasose  4u.gif

Važinėja važinėja - pirmadienį pavažiavo, sušalom į ledo ragą.. ryt vėl važiuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masacre @ 2014 04 01, 17:24)
Važinėja važinėja - pirmadienį pavažiavo, sušalom į ledo ragą.. ryt vėl važiuosim smile.gif

Aš darbo dienom neištaikau pavažinėt kol kas, nes rytais dar minusas, asfaltas apledėjęs, negaliu su motu į darbą važiuot. O po darbo irgi jau būna per vėsu. Tad kol kas tik savaitgaliai ir laukiu nesulaukiu šiltesnių orų smile.gif
Atsakyti
Gaivinam tema ne už kalnų jau sezono pradžia thumbup.gif
Atsakyti