Įkraunama...
Įkraunama...

reikia nuomonės iš šalies

QUOTE(burbanti @ 2012 09 20, 08:27)
Nebandyk suskysti...jis tave dabar ...kaip cia lietuviskai pasakius, tfu..visai galva nedirba- testina. Kad ir jei  sugalvosi  priimti ji atgal i savo gyvenima- turi dabar nusisukti nuo jo ...maziausiai menesiui. Nuosirdziai, kaip tik moki, padekoti jam , kad isejo is tavo gyvenimo pasiemes koldra. O kur jis nakvoja- darbe ,pas drauga, pas mergas - jau tau galvos skaudeti neturi. Turi atsiriboti tyla. Kartojuosi -jei nori gyventi su juo bent kiek  geriau -turi buti ziauri jo atzvilgiu.
Ir nebandyk jam rasineti ir skambineti. Pati irgi negriebk is karto atsakineti i jo zinutes ar skambucius ,jei tokiu bus.

drinks_cheers.gif
Kad ir kaip norisi atsiliept ir pasikoliot, reikia susitvardyt. Siūlyčiau aiškiai jam pasakyt, kad nenori su juo matytis ir kalbėtis. Tik reikia tvirtai to laikytis - neskambint, neatsiliept, neatrašyt, nesimatyt... Tik taip jis supras, kad reikalas rimtas ir arba jam taip patiks arba jis nuspręs keistis (spėju, kad bus antras variantas).
P.S. Jei jau neina susivaldyt nuo atsiliepinėjimo, geras vaistas - palikt telefoną namuose/darbe/mašinoj... Aišku jei įmanoma bo jo išsiverst.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 20, 09:49)
drinks_cheers.gif
Kad ir kaip norisi atsiliept ir pasikoliot, reikia susitvardyt. Siūlyčiau aiškiai jam pasakyt, kad nenori su juo matytis ir kalbėtis. Tik reikia tvirtai to laikytis - neskambint, neatsiliept, neatrašyt, nesimatyt... Tik taip jis supras, kad reikalas rimtas ir arba jam taip patiks arba jis nuspręs keistis (spėju, kad bus antras variantas).
P.S. Jei jau neina susivaldyt nuo atsiliepinėjimo, geras vaistas - palikt telefoną namuose/darbe/mašinoj... Aišku jei įmanoma bo jo išsiverst.

As tai nematau bedos tokiuose gyvenimo isbandymuose .Kaip tik jie leidzia zmogui pasiziureti i save pati .Pamatyti kokia tu esi stipri asmenybe.
Aisku, buvau jauna ,galvojau irgi, kad visas gyvenimas uzsibaigia vienu vyru .Dabar taip negalvoju, nes su metais ateina protas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 20 rugsėjo 2012 - 08:55
QUOTE(burbanti @ 2012 09 20, 09:37)

Ka jus dabar siulot visdokias zoleles ,jos zinot po kiek laiko tik prades veikti? O jai dabar blogai, jai tinkturu reikia.
Autore, nueik i vaistine ir paprasyk kokiu lasiuku nuo sirdies. Geriausiai butu gudobeles.

žinau. Po 15 minučių jas išgėrus.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 09 20, 10:00)
žinau. Po 15 minučių jas išgėrus.

Nezinau..kai man buvo reikalas as geriau paspirituotas zoleles biggrin.gif biggrin.gif
----------------
Bet dar vienas dalykas mane neramina - autores nikas. Vis galvoju ka jis jai reiskia g.gif Avataro taip pat nera - nu, cia suprantama- nera sivesos akyse, nemato ji tunelio galo kol kas. Bet nikas g.gif Zinant, kad Barborai sekesi sau Augustu, bet nesiseke su Bona...Ar nebus taip ,jog autore dalinai kaltina jo seima, kad vyras toks yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 20 rugsėjo 2012 - 09:08
Burbanti, jis vakar turėjo palikt pinigų išeidamas vaikų reikalams, bet nepaliko.
Šiandien ryte parašiau emeilą su savo sąskaitos nr. ir paprašiau šiandien susirinkt visus daiktus, nes tikrai nebenoriu jo matyt. Tai jis el.paštu parašė ,,jau važiuoju į banką". O už pusvalandžio paskambino, atsiliepiau, sako: padėjau į DNB 2000, sakau kaip man dabar pasiimt? prašiau į SEB, sako: na gal kaip nors... pasakiau ačiū ir išjungiau.
Beje padėjo ne tiek, kiek reikėjo, čia daugiau nei dvigubai.

Ši persona (B. Radvilaitė) man tiesiog patinka, ta prasme nikas nieko asmeniško.

Sakot man izoliuotis nuo jo? labiausiai trokštu išsirėkt, išsikaukt ir išdaužyt jam snukį unsure.gif bet jaučiu gan durnai atodysiu.

Jei jis parsivilks šiandien? Mums išvažiuot?
O jei ne, bet daiktų nepasiims? Galiu rytoj užrakint papildomą spyną, raktas jo namie, neįeis niekaip, o rūbus prie durų padėt. Bet ar čia sąžininga?
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 09 20, 10:05)

Bet dar vienas dalykas mane neramina - autores nikas. Vis galvoju ka jis jai reiskia  g.gif Avataro taip  pat nera - nu, cia suprantama- nera sivesos akyse, nemato ji tunelio galo kol kas. Bet nikas  g.gif Zinant, kad Barborai sekesi sau Augustu, bet nesiseke su Bona...Ar nebus taip ,jog autore dalinai kaltina jo seima, kad vyras toks yra?

biggrin.gif tikrai pralinksminot. Tiek giliai istorijos nežinojau. Tiesiog Barbora-stipri ir gan savarankiška. Aš, manau, irgi, tik santykiuose skystoka pasirodo ir savigarbos gan mažai pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 20, 10:12)
Burbanti, jis vakar turėjo palikt pinigų išeidamas vaikų reikalams, bet nepaliko.
Šiandien ryte parašiau emeilą su savo sąskaitos nr. ir paprašiau šiandien susirinkt visus daiktus, nes tikrai nebenoriu jo matyt. Tai jis el.paštu parašė ,,jau važiuoju į banką". O už pusvalandžio paskambino, atsiliepiau, sako: padėjau į DNB 2000, sakau kaip man dabar pasiimt? prašiau į SEB, sako: na gal kaip nors... pasakiau ačiū ir išjungiau.
Beje padėjo ne tiek, kiek reikėjo, čia daugiau nei dvigubai.

Ši persona (B. Radvilaitė) man tiesiog patinka, ta prasme nikas nieko asmeniško.

Sakot man izoliuotis nuo jo? labiausiai trokštu išsirėkt, išsikaukt ir išdaužyt jam snukį  unsure.gif  bet jaučiu gan durnai atodysiu.

Jei jis parsivilks šiandien? Mums išvažiuot?
O jei ne, bet daiktų nepasiims? Galiu rytoj užrakint papildomą spyną, raktas jo namie, neįeis niekaip, o rūbus prie durų padėt.]Bet ar čia sąžininga?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net mano suo atsikele nuo mano garsaus gerklingo juoko ant viso namo.
Perskaityk kelis kartus paraudoninta savo sakini ir pasakyk man- tau negeda rasyti tokias nesamones apie save?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 20 rugsėjo 2012 - 09:16
Mano patarimai ties cia baigiasi smile.gif ... pati kiek kitaip elgciausi ,neiskesciau tos itampos doh.gif
O apie mergas tai nieko neneige ,ane ? bet ir nepatvirtino . Vat jei dar butu leptelejes kad na ir kas buvo kokia pinda - prazuvo - tai ***** nespetu kauleliu susirinkti mad.gif ,jokios sazines ismest daiktu nejausciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 20, 10:29)
Mano patarimai ties cia baigiasi  smile.gif  ... pati kiek kitaip elgciausi ,neiskesciau tos itampos  doh.gif
O apie mergas tai nieko neneige ,ane ? bet ir nepatvirtino . Vat jei dar butu leptelejes kad na ir kas buvo kokia pinda - prazuvo - tai ***** nespetu kauleliu susirinkti  mad.gif  ,jokios sazines ismest daiktu nejausciau  lotuliukas.gif

Issirekti reikia, kai manai , kad to uzteks zmogui susiproteti. Bet gi cia ne tas variantas. Nemyli jisai jos. Mes dabar niekaip neirodysim to jai .Nes ji akla. Jai paciai reikia pamatyti ,kad jinai jo gyvenime -tik patogus variantas. O kai jau pamatys ,pasibaises esancia seimoje hierarchija- tada mastys kitaip .Dabar gi - be sansu kazkaip kazka pakeisti .Ir kas blogiausia- ji nenori keisti savo gyvenimo ,ji nori pakeisti vyra. Kvaila. Ir be jokio sanso sekmei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 20 rugsėjo 2012 - 09:33
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 20, 09:14)
*Beje padėjo ne tiek, kiek reikėjo, čia daugiau nei dvigubai.

**Sakot man izoliuotis nuo jo? labiausiai trokštu išsirėkt, išsikaukt ir išdaužyt jam snukį  unsure.gif  bet jaučiu gan durnai atodysiu.

***O jei ne, bet daiktų nepasiims? Galiu rytoj užrakint papildomą spyną, raktas jo namie, neįeis niekaip, o rūbus prie durų padėt. Bet ar čia sąžininga?
Papildyta:

*Nu va, jau naudos yra mirksiukas.gif.

**Tikrai durnai ax.gif. Išsirėkt sveika, bet geriau kai niekas negirdi... Rėdama tik parodysit savo silpnumą.

***Sąžininga. Juk jau kaip ir sutarėt, kad jis išsikrausto. Nes antrą sykį nukrapštyt nuo sofos gali ir nepavykt...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 20, 10:29)
Mano patarimai ties cia baigiasi  smile.gif  ... pati kiek kitaip elgciausi ,neiskesciau tos itampos  doh.gif
O apie mergas tai nieko neneige ,ane ? bet ir nepatvirtino . Vat jei dar butu leptelejes kad na ir kas buvo kokia pinda - prazuvo - tai ***** nespetu kauleliu susirinkti  mad.gif  ,jokios sazines ismest daiktu nejausciau  lotuliukas.gif

O ką darytumėt kitaip?

Svarstau: mažai šansų, kad taip pripažintų. Jei ir buvo kas-kruvinai neigs doh.gif
Kai paklausiau ar kaskart kitą imdavai ar vieną, pastovią turėjei? Sakau eisiu į Endemiką tirtis, gal seniai kokią gonorėją turiu...patylėjęs sako: turėjau turėjau, o jeigu neturėjau???
Pvz. jei mane kaltintų neištikimybe aš nuolat sakyčiau-kodėl taip galvoji, taip nebuvo ar pan., bet jis tyli ir klauso.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 20, 09:29)
Mano patarimai ties cia baigiasi  smile.gif  ... pati kiek kitaip elgciausi ,neiskesciau tos itampos  doh.gif O apie mergas tai nieko neneige ,ane ? bet ir nepatvirtino . Vat jei dar butu leptelejes kad na ir kas buvo kokia pinda - prazuvo - tai ***** nespetu kauleliu susirinkti  mad.gif  ,jokios sazines ismest daiktu nejausciau  lotuliukas.gif

Bet gal ir priėjus iki tiek nebūtum? O čia jau viskas įsišakniję ir normalus pokalbis kažin ar padės, nes tas vyras dar pats nesupranta kas vyksta ir neprisiima kaltės. Kas kad jis pašnekės gražiai, bet jau šnekėta čia ne vieną kartą buvo, kaip pirmoj žinutėj autorė minėjo, žadėjo jau jis keistis...
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 20, 10:38)
O ką darytumėt kitaip?

Svarstau: mažai šansų, kad taip pripažintų. Jei ir buvo kas-kruvinai neigs  doh.gif
Kai paklausiau ar kaskart kitą imdavai ar vieną, pastovią turėjei? Sakau eisiu į Endemiką tirtis, gal seniai kokią gonorėją turiu...patylėjęs sako: turėjau turėjau, o jeigu neturėjau???
Pvz. jei mane kaltintų neištikimybe aš nuolat sakyčiau-kodėl taip galvoji, taip nebuvo ar pan., bet jis tyli ir klauso.

Ojetau, jetau, jetau, jetau...
Nu atsimerk tu, jabytute. Argi cia pagrindinis ir vienintelis špykis i ratus? .Jis tiek ju i tavo ratus sukises ,kad tie tavo ratai jau senai nevaziuojantys ,o ji vis darmina ,vis dar mina.
Ka tu uzsiciklinai ant to jo mikasiaus? Jis yra pagrindinis objektas ,del kurio galetum iskesti viska?
Atsakyti