Įkraunama...
Įkraunama...

reikia nuomonės iš šalies

QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 25, 22:29)
Nusipirkau šiandien knygą ,,Jo norai. Jos norai", baigiu perskaityt. Ten siūlo informuot visus-na kaip spintą atidaryt ir išvėdint.

Iš streso įmanoma 12 dienų nesusirgt? Negaliu būti  nestuke.gif  būtų virš visko, bet negi iš streso taip?
Skauda visur, nurimstu valandai ir vėl.

Gerumas tame, kad pamačiau kiek turių draugų, skambina, palaiko, kviečia arbatos, siūlo vaikus pažiūrėt.

Aš vis dar kažkodėl nedrįstu visiems pasakyt priežasčių iki galo-kažkokią gėda jaučiu lyg asmeniškai  doh.gif

As tau galiu pasakyti mano matyta atveji nesenai- moteris svere 140 berods, kai vyras pamete - liko is jos 80 kilu. O pas ja tai buvo beda ,nes buvo su vaiku metama i gatve, be pinigu, be darbo...Ir ka...issilaize. Bet jau, sake, niekada nepriimtu atgaliosna mylimo zmogaus. As jai spaudziu desine, kad nepaluzo. Geriuosi tokiais zmonemis ,kurie sumurkdyti purvuose vel sugeba atsikelti. Ismete moteri su vaiku i gatve is namo su dviem cemodaniukais. Nepasakosiu visu smulkmenu apie vyro elgesi su ja, kai isejo pas kita, bet jos situacija buvo ziauri, tragiska...o vistiek issilaize.
Papildyta:
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 26, 17:10)
Susikaupsiu, parašysiu.
Nei blogiau, nei geriau. Tik didysis mano vaikas kenčia, akivaizdžiai.
Gavau raminančių vaistų, pusdienį ramiau buvo, ant vakaro vėl....
Vis dar negaliu patikėt, kad jis taip....

O kam? Kam tu nori rasyti ,nesupratau? Jam ar jos vyrui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 26 rugsėjo 2012 - 17:42
QUOTE(burbanti @ 2012 09 26, 17:45)
As tau galiu pasakyti mano matyta atveji nesenai- moteris svere 140 berods, kai vyras pamete - liko is jos 80 kilu. O pas ja tai buvo beda ,nes buvo su vaiku metama i gatve, be pinigu, be darbo...Ir ka...issilaize. Bet jau, sake, niekada nepriimtu atgaliosna mylimo zmogaus. As jai spaudziu desine, kad nepaluzo. Geriuosi tokiais zmonemis ,kurie sumurkdyti purvuose vel sugeba atsikelti. Ismete moteri su vaiku i gatve is namo su dviem cemodaniukais. Nepasakosiu visu smulkmenu apie vyro elgesi su ja, kai isejo pas kita, bet jos situacija buvo ziauri, tragiska...o vistiek issilaize.

oj tai kokių tik istorijų nebūna, kartais patikėt negali... bet viskas ir lieka istorijom, kol tai neatsitinka tau. O tada dzin, kad kitam dar blogiau, jei pačiai žemė iš po kojų slysta. Vienos lengviau perneša, kitom va vaistų prireikia. Šitos temos autore matos minkštesnio charakterio, bet kažkaip tikiu, kad irgi susitvarkys.

Aš ir nesupratau, kam rašys g.gif.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 26, 19:19)
Aš ir nesupratau, kam rašys  g.gif.

Aš supratau, kad susikaupė, kad čia parašytų, kaip viskas toliau klostosi.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 26, 18:45)

O kam? Kam tu nori rasyti ,nesupratau? Jam ar jos vyrui?

čia parašysiu.
Turbūt vaistai veikia, bet šiai akimirkai atrodo, kad gyvensiu. Pradeda kažkoks pyktis imt.
O jis.....jis jau žada bet ką, kad tik namo. O man kas minutę vis mažiau to norisi...
Atsakyti
kur jau nežadės... o kiek metų jūsų vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 26, 19:58)
čia parašysiu.
Turbūt vaistai veikia, bet šiai akimirkai atrodo, kad gyvensiu. Pradeda kažkoks pyktis imt.
O jis.....jis jau žada bet ką, kad tik namo. O man kas minutę vis mažiau to norisi...

Gyvensit. Tikrai gyvensit. Ir gyvensit geriau, nei iki siol 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 26, 22:08)
kur jau nežadės... o kiek metų jūsų vaikams?

5 ir 7 unsure.gif

QUOTE(Terezza @ 2012 09 27, 02:12)
Gyvensit. Tikrai gyvensit. Ir gyvensit geriau, nei iki siol 4u.gif

duok dieve man proto....
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 27, 07:34)
duok dieve man proto....

Ne protas cia svarbiausias, o kaip save matai, kaip zmogu.

Papasakok keliais zodziais, bet tik neissisukinedama, kaip jis turetu kalbeti (ne elgtis), kad sutiktum ir toliau buti apgaudinejama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 27 rugsėjo 2012 - 17:23
QUOTE(burbanti @ 2012 09 27, 18:20)

Papasakok keliais zodziais, bet tik neissisukinedama, kaip jis turetu  kalbeti (ne elgtis), kad  sutiktum ir toliau buti apgaudinejama?

Tobulas klausimas su aiskiu atsakymu... Ziauru, bet teisinga.
Atsakyti
Nu kodel dauguma vis man sako, kad mano klausimai ziaurus? Neziaurus jie, jie tokie patys, kokius sau uzduociau tokiu atveju. Nes pries uzduodama klausima as isivaizduoju save rasanciojo kailyje. Kitaip kokia gali buti diskusija is oro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 27 rugsėjo 2012 - 19:08
Barbora Radvilaite kaip sekasi?
Atsakyti
ir man idomu kaip sekasi sios temos autorei? g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti