QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 25, 22:29)
Nusipirkau šiandien knygą ,,Jo norai. Jos norai", baigiu perskaityt. Ten siūlo informuot visus-na kaip spintą atidaryt ir išvėdint.
Iš streso įmanoma 12 dienų nesusirgt? Negaliu būti
būtų virš visko, bet negi iš streso taip?
Skauda visur, nurimstu valandai ir vėl.
Gerumas tame, kad pamačiau kiek turių draugų, skambina, palaiko, kviečia arbatos, siūlo vaikus pažiūrėt.
Aš vis dar kažkodėl nedrįstu visiems pasakyt priežasčių iki galo-kažkokią gėda jaučiu lyg asmeniškai
Iš streso įmanoma 12 dienų nesusirgt? Negaliu būti

Skauda visur, nurimstu valandai ir vėl.
Gerumas tame, kad pamačiau kiek turių draugų, skambina, palaiko, kviečia arbatos, siūlo vaikus pažiūrėt.
Aš vis dar kažkodėl nedrįstu visiems pasakyt priežasčių iki galo-kažkokią gėda jaučiu lyg asmeniškai

As tau galiu pasakyti mano matyta atveji nesenai- moteris svere 140 berods, kai vyras pamete - liko is jos 80 kilu. O pas ja tai buvo beda ,nes buvo su vaiku metama i gatve, be pinigu, be darbo...Ir ka...issilaize. Bet jau, sake, niekada nepriimtu atgaliosna mylimo zmogaus. As jai spaudziu desine, kad nepaluzo. Geriuosi tokiais zmonemis ,kurie sumurkdyti purvuose vel sugeba atsikelti. Ismete moteri su vaiku i gatve is namo su dviem cemodaniukais. Nepasakosiu visu smulkmenu apie vyro elgesi su ja, kai isejo pas kita, bet jos situacija buvo ziauri, tragiska...o vistiek issilaize.
Papildyta:
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 26, 17:10)
Susikaupsiu, parašysiu.
Nei blogiau, nei geriau. Tik didysis mano vaikas kenčia, akivaizdžiai.
Gavau raminančių vaistų, pusdienį ramiau buvo, ant vakaro vėl....
Vis dar negaliu patikėt, kad jis taip....
Nei blogiau, nei geriau. Tik didysis mano vaikas kenčia, akivaizdžiai.
Gavau raminančių vaistų, pusdienį ramiau buvo, ant vakaro vėl....
Vis dar negaliu patikėt, kad jis taip....
O kam? Kam tu nori rasyti ,nesupratau? Jam ar jos vyrui?