Įkraunama...
Įkraunama...

reikia nuomonės iš šalies

QUOTE(burbanti @ 2012 09 17, 10:58)
Ir tau, kai prisiliesi prie statuleles ,neprades varske kristi is rojaus vartu  biggrin.gif

Viaukt wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 08:57)
Man nepatinka taip gyvent. Ne visą laiką taip buvo.Ir ne gailesčio man reikia. Aš jo neginu. Matau bėdas pati, tiesiog noriu nuomonių iš šalies. Išsiskirt, žinoma, paprasčiausia, bet yra vaikai, šeima, nenoriu ir paskubėt.Tiesiog su savo draugėmis, tėvais dar nenoriu ,,skalbtis baltinių", todėl ieškau tokios pagalbos, patarimų.
Ypač domintų vyrų nuomonė.

Kiek laiko tai jau tęsiasi?
Šeimos čia kaip ir nėra.
Vaikai po skyrybų niekur nedings ir jiems tik į naudą nematyt nuolatinių tėvelio klajojimų.
Atsakykit pati sau, ar kas nors pasikeis, jei lauksit ir neskubėsit? Ar nutūps angelas ant vyro peties ir jis grįš į doros kelią? Juk jis aiškiai pasakė, kas yra jo gyvenimas, ir tai ne jūs su vaikais verysad.gif. Taigi, kam reikalingas tas laukimas?
Papildyta:
o imituodama gražią šeimą, darot paslaugą savo vyrui, jam nereikia nei prieš tėvus nei prieš gimines raudonuot, kad nevala yra. Labai patogu, kai niekas nežino, o žmona tyliai kenčia, karts nuo karto pagąsdindama. tiesiog visos galimybės sudarytos gyvent gyvenimą doh.gif
Atsakyti
Ne, nepatiko autorei tokie pasnekesiai. Ji tikejosi graziu pokalbiu prie kavos puodelio. Dar viena mirus tema bus.
Atsakyti
Kaip ir su vyru aišku, tiesiog alkoholikas kuilys ir tiek. O skirtis tai jau kur tai, kai namie lyg viešbuty gyvena, viskas sutvarkyta, padaryta, valgyt po nosim pakišta. Tarno ir aš norėčiau...
Na bet jūs, ponia..... Nejau ten nėra likę nė lašo pagarbos sau? Meilės vaikams? Negaila savęs, tai bent vaikų pagailėkite. Kokią sampratą apie šeimą jie susidarys? O pati laukiate kol kokį ŽIV užneš?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 17, 10:39)
Ne, nepatiko autorei tokie pasnekesiai. Ji tikejosi graziu pokalbiu prie kavos puodelio. Dar viena mirus tema bus.

Aha. Labai prašė vyrų nuomonės, su viltim, kad jie pasakys auksinę frazę - visi vyrai taip daro doh.gif.
Ištikrųjų ji ir taip jau per toli nuėjo, įsivaizduoju, kiek jau visko atleido jam, nes ką čia parašė tik siemkes turbūt... Kaip ten sako, ir šuo kariamas pripranta... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dzoita @ 2012 09 17, 10:43)
Kokią sampratą apie šeimą jie susidarys?

Taip ir sukasi paskui užburtas ratas, taip ir auga dalbajobai ir kenčiančios...
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 17, 11:43)
*Kaip ir su vyru aišku, tiesiog alkoholikas kuilys ir tiek. O skirtis tai jau kur tai, kai namie lyg viešbuty gyvena, viskas sutvarkyta, padaryta, valgyt po nosim pakišta. Tarno ir aš norėčiau...
**Na bet jūs, ponia..... Nejau ten nėra likę nė lašo pagarbos sau? Meilės vaikams? Negaila savęs, tai bent vaikų pagailėkite. Kokią sampratą apie šeimą jie susidarys? O pati laukiate kol kokį ŽIV užneš?

*Parazitas vyras ir tiek , rupinasi savo malonumais ,o zmona tik siaip kaip siena ,jei dar nesibara smarkiai - tai galima kentet doh.gif jei ne - na... pasiusti

**Butent ,reikia ismokti save bent kazkiek gerbti ,nes dabar jis elgiasi kaip su siuksle ir i akis saukia ,kad keistis net nesiruosia . Kokios pagarbos galima is jo tiketis ,jei pati negerbiat saves ,autore . Leidziates toliau zeminama ... Susiimkit ! Tegul dabar jis taikstosi su tuom ,kad nebekentesit sito daugiau triniti.gif Lai zino ,kad skirsites , jei taip tesis toliau tokie cirkai cool.gif
Atsakyti
Ka aptarinejam? eilini kuili? kiek suprantu cia klausiama nuomones ar jis pasikeis?
Vargu, nebet gyvenimas iskres jam "gera" poksta, kad atsikvosetu, bet cia dar ne faktas.

Sekmes belaukiant naujos LPL 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 17, 11:16)
Kiek laiko tai jau tęsiasi?
Šeimos čia kaip ir nėra.
Vaikai po skyrybų niekur nedings ir jiems tik į naudą nematyt nuolatinių tėvelio klajojimų.
Atsakykit pati sau, ar kas nors pasikeis, jei lauksit ir neskubėsit? Ar nutūps angelas ant vyro peties ir jis grįš į doros kelią? Juk jis aiškiai pasakė, kas yra jo gyvenimas, ir tai ne jūs su vaikais  verysad.gif. Taigi, kam reikalingas tas laukimas?
Papildyta:
o imituodama gražią šeimą, darot paslaugą savo vyrui, jam nereikia nei prieš tėvus nei prieš gimines raudonuot, kad nevala yra. Labai patogu, kai niekas nežino, o žmona tyliai kenčia, karts nuo karto pagąsdindama. tiesiog visos galimybės sudarytos gyvent gyvenimą  doh.gif

tai tęsiasi na kokius 1,5 metų. Ne nuolat. periodais nieko, vėl kažkas vėl nieko. Tačiau tas rėkimas, nepagarba ir dažnesni nuotykiai-maždaug nuo naujų metų.
Ką paryškinau, tai man labai tiko ta mintis. Ačiū
QUOTE(burbanti @ 2012 09 17, 11:39)

man labai viskas patiko.
Tiesiog negaliu nuolat supermamoj sėdėt ir refrešint mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 08:29)
Jis gal ir nėra pats blogiausias vyras,
Nusileidžiu, atsileidžiu, vis tik verslininkas, sunku, įtampa...
Šeima man svarbi, vaikam reikia tėvo,

Sakykit savo nuomonę, ypač vyrai-kas čia yra? Krizė? Ar čia man vaidenasi?

QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 08:48)
,,nuryjau", nebegilinau temos, nes skaudu, galvojau na visko vyrams būna, bet jei tai daro taip akivaizdžiai.....

Dabar nebežinau ką galvot, kaip saugotis ir t.t.

Matosi, kaip ji bando pateisint savo vyrą - jis verslininkas, jam sunku, jis vyras ir netgi ne pats blogiausias. Matyt paliktų tik jei jau pats pats blogiausias būtų, šitas tik dešimtas nuo galo.
Ji tikisi, kad čia laikina ir viskas praeis.
Vaikams reikia tėvo, bet pati rašo, kad vaikai net nebeina prie to tėvo, tai gal ne taip jiems ir reikia? Taip kad čia dar vienas pasiteisinimas.
Kaip pati minėjo, bando ieškot pliusų, o surast sekasi sunkiai...
Nepaliks ji to vyro, bent jau ne dabar...
Atsakyti
Barbora Radvilaite, matomai dar ir toks nestambus verslininkas. smile.gif
O draugai kolegos kartasi ne per Naujuosius atsirado pas ta "verslininka"? biggrin.gif
Atsakyti
Pagalvokite ne apie save, o apie vaikus- kaip zinia vaikai seimos samprata perima is tevu. Negi norite kad jiems atrodytu kad geriantis ir namuose nieko nedarantis vyras normalu? Ir nuolanki mama? Galvojate kad pastovus pykciai tarp jusu, jusu bloga nuotaika ju neveikia? Is savo patirties sakau, laaaabai veikia, sukelia problemu, kuriu ir uzaugus reikia vargt kad atsikratyti! Ar tikrai verta skriausti vaukus vien del to kad jie teoriskai turetu pilna seima? Kad ir kaip esu uz seimos issaugojima, nematau sioj situacijoje kitos iseities nei skyrybos.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 17, 13:14)

Kaip pati minėjo, bando ieškot pliusų, o surast sekasi sunkiai...
Nepaliks ji to vyro, bent jau ne dabar...

Kad, bando pateisinti vyro toki poelgi, dangstyti ji, tai dar nesuvoke/nenori suvokti, kad vyras neatsibus viena diena gerbdamas zmona.
Miela autore ne ta yra didziausia beda turi jis ka nors ar ne turi. Alkoholis paveikia smegenis, todel jis ir elgiasi taip. Nepagarbiai. Ar yra prasmes kazko laukti? Situo atveju reikia imtis kardinaliu veiksmu. Siandien, tuoj pat issakyt vyrui, be rekimu, priekaistu, kad turit tik du pasirinkimus. Arba skiriates, arba vyras sutinka gydytis nuo alkocholizmo. Taip, tai jau rimta. Ir tegul jis kalba, issisukineja ka tik nori, jus turit laikytis savo.
Atsakyti