Įkraunama...
Įkraunama...

reikia nuomonės iš šalies

Situacija ne iš maloniųjų unsure.gif
Aš ir visuomet už šeimos išsaugojimą, bet ne už jos išsaugojimą bet kokia kaina, paminant savo laimę. Ar jūs jaučiatės turinti tvirtą užnugarį, vyrą šalia? Ar vaikai gali džiaugtis nuolat gulinčiu tėvu? Aš čia nelabai matau šeimos, šeima jūs tik popieriuose. Iš to, ką parašėte vyras turi ir kitų pačiučių, neitin tą ir slepia, jei nežiūrint naiviai. Bjauriausia, kad neatsakingai žiūri į svetimas ir tempia venerines ligas namo.
Kol dar esate jauna, kol turite daugiau galimybių dar sutikti kitą mylimą žmogų, pagalvokite, ar jums tikrai reikia tokios vadinamos šeimos. Galbūt ir vyras susipras, pagulės kelis mėnesius vienas ir supras, ko jis pats nori šiame gyvenime.

Ši istorija man primena mano senelių šeimą. Apie mirusius kalbėti negražiai negalima, bet buvo kaip buvo. Mano senelis po vestuvių pradėjo išgėrinėti, negrįžinėti namo naktimis, vėliau mėnesiais. Močiutė viena augino vaikus, vargo, nesiskyrė, nes "vaikams reikalingas tėvas". Tėvo, kuris jais neužsiėminėjo, mažai buvo namuose ir šiaip ne kokį pavyzdį rodė. Aišku, į senatvę batareikos nusilpo, atėjo laikas, kai kitų jau nebereikėjo, nes tiesiog žmogus paseno. Aš tokio pasiaukojimo dėl "šeimos" nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 10:37)
Deja, bet taip  unsure.gif  vis bandau ieškot pliusų, bet vis sunkiau randu.

Nezinau ... jus norite pagarbos , kad jis butu atsakingas vyras g.gif
Ir kol jis taip "valkataus" ,jusu jausmai bus izeisti ir cia tik laiko klausimas kada jus tai galutinai "uzknis" bigsmile.gif ... dabar dar nenorit skirtis ,o tolyn gali buti dar durnyn ... Jau dabar ka paraset yra baisu blink.gif - siusti na ,nekelti ragelio ,gerti ,naktim namie nenakvoti , - jis issidirbineja kaip tik begali is jusu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 17, 09:37)
ax ,isizeide  doh.gif

tiksliai ,juk sake ,kad gyvenimo neatsisakys - tik nesupratau ar seimos ,ar savo to palaido gyvenimo  bigsmile.gif

To antro. Kaip suprantu jis galvoja jog užtenka šeimai vyro dėl vaizdo, nu svarbu, kad jis nežada palikt, o toliau tai gali ką nori daryt... Maždaug džiaukis vien to, kad aš esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 09 17, 10:42)
Aišku, į senatvę batareikos nusilpo, atėjo laikas, kai kitų jau nebereikėjo, nes tiesiog žmogus paseno. Aš tokio pasiaukojimo dėl "šeimos" nesuprantu

Nu, nulinksta aparatas ,tada pasidaro istikimi zmonoms biggrin.gif Bet tai kaip reikia apie save blogai galvoti ,kad gyventi su tokiais vyras. Nu maty sunes, jei eina taip ,kad zmona nesuzinotu . Tai nors sirdies neskauda biggrin.gif O cia -neparejimai namo ,ligos, moteriski balsai per rageli girdimi...ir dar biesas zino ko, ko mums autore nesako.
Papildyta:
Autore ,matau nepaklausei mano patarimo ir vistiek rasineji AZ, dabar jau kitoms. Nedaryk taip ,jei nori issiaiskinti savyje. Jei nori tik paverkslenti - tada taip, tada slepkis uz AZ.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 17, 10:42)

Klausimas buvo -ar esate istikima savo vyrui  nuo pat pirmos zenatves dienos?

taip, visiškai.
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 17, 10:44)
To antro. Kaip suprantu jis galvoja jog užtenka šeimai vyro dėl vaizdo, nu svarbu, kad jis nežada palikt, o toliau tai gali ką nori daryt... Maždaug džiaukis vien to, kad aš esu  unsure.gif

Taip, aiškiai pasakė, kad ,,ar man dabar gyvenimo atsisakyt?" man tai buvo smūgis žemiau juostos, kai suvoki, kad nieko tu nepadarysi, jei žmogus nenori...
Atsakyti
Ačiū burbanti.
Nesinorėjo tik litų viešai skaičiuotis....kad kas neatpažintų.
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 09:47)
Taip, aiškiai pasakė, kad ,,ar man dabar gyvenimo atsisakyt?" man tai buvo smūgis žemiau juostos, kai suvoki, kad nieko tu nepadarysi, jei žmogus nenori...

Tai va. Jau dabar gyvenat skirtingus gyvenimus. Jo gyvenimas yra ten kažkur alc.gif, bet ne su jumis. Pagalvokit, koks jūsų gyvenimas? Koks jūsų vaikų gyvenimas? Ar reikalingas jums tas vargas, iškot, skambinėt, laukt, nervintis?
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 10:47)
*taip, visiškai.

**Taip, aiškiai pasakė, kad ,,ar man dabar gyvenimo atsisakyt?" man tai buvo smūgis žemiau juostos, kai suvoki, kad nieko tu nepadarysi, jei žmogus nenori...

*Oi...baisu.

** Tai jis jus laiko gyvenimo stabdziu vienareiksmiskai biggrin.gif

Ir dar...kad negalvotum ,jog sita tema vien tik apoie tave. Tokiu kaip tu ojoj kiek yra. Cia ne vtik tu mastai ,cia masto ir jos, skaitydamos ar tai rasydamos. Jos raso ,kaip ir tau ,bet turi omenyje save. Bet tai yra normalu ,netgi sakyciau pagirtina, nes tokios temos padeda kuoptis ir savame mesle, ne tik kapstytis autores ismatose.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 17, 10:44)
To antro. Kaip suprantu jis galvoja jog užtenka šeimai vyro dėl vaizdo, nu svarbu, kad jis nežada palikt, o toliau tai gali ką nori daryt... Maždaug džiaukis vien to, kad aš esu  unsure.gif

Dziaugtis nelygu statulele namuose biggrin.gif , statulele bent namuose visad stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 10:50)
Ačiū burbanti.
Nesinorėjo tik litų viešai skaičiuotis....kad kas neatpažintų.

Ko tu bijai? Tu esi zmogus su savo norias ir poreikiais. Nereikia bijoti zmoniu liezuviu ,jie gi neuzplaks negyvai. Jei ismoksi pakelus galva pasakyti tai ,kas gali sukelti apkalbas apie tave kaime ir tu i jas nekreipsi demesio ,tai tu taip pat drasiai pakelsi galva ir pasakysi vyrui -gana, as dabar pradesiu gyventi del saves.
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 11:47)
taip, visiškai.

Manau, cia ne jis turi spesti, ko jam atsisakyti. Cia, jus turit spresti, ar toks gyvenimas jus tenkina. Pagal zinutes supratau, kad netenkina. Bet, jus(nesmerkiu jusu) tiesiog griebiates uz siaudo. Norit isgirsti vyru nuomone, kad jei dauguma taip daro, tai galima (pa)kenteti? Jus nesigilinkit i tai ar vyras jus apgaudineja ar ne. Jus atsisukit i save ir vaikus. Ar jus tenkina toks gyvenimas kui apraset?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 17, 10:54)
Dziaugtis nelygu statulele namuose  biggrin.gif  , statulele bent namuose visad stovi  biggrin.gif

Ir tau, kai prisiliesi prie statuleles ,neprades varske kristi is rojaus vartu biggrin.gif
Atsakyti