Įkraunama...
Įkraunama...

reikia nuomonės iš šalies

QUOTE(burbanti @ 2012 09 17, 10:07)
Ji jam jau taip atsibodus iki kaulu smegenu, kad jadriona mat. Tik va del ko dar jis vis jos laikosi - neaisku. Reiktu jo paklausti.

Labai ačiū už mintį. Yra į kur pamąstyt dėl ko....
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 10:14)
nenoriu. Tiesiog vyrai kartais situacijas mato kitaip, nei moterys.
O dieve, kokia Jūs ....bajuri. Bet gal ir gerai, priverčia atsimerkt.
Ačiū

Oi ne, ne ,ne, neeee... sitaip nieks nesielgia .Prasome nebegti nuo klausimu .Paziurekite auksciau i jums uzduotus klausimus ir atsakykite.
Sitaip nieks nedaro- kai yra visiskai stabilios psichikos .Klausimai uzduoti - i klausimus reikia ir atsakyti.
Papildyta:
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 10:16)
Labai ačiū už mintį. Yra į kur pamąstyt dėl ko....

Nu baikit...jus labai gerai pati zinot atsakyma ,tik vis bandot ji uzgrusti kuo toliau pas save smegenineje ,kad jis jums nestuksentu kiekviena sekunde i makaule. Zinot atsakyma ,bet jis jums yra labai nemalonus. Na, pasakykit garsiai kaip jus galvojate: del ko jis vis dar spardo jus, kaip skudura, bet neismeta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 17 rugsėjo 2012 - 09:20
QUOTE(burbanti @ 2012 09 17, 10:17)
Oi ne, ne ,ne, neeee... sitaip nieks nesielgia .Prasome nebegti nuo klausimu .Paziurekite auksciau i  jums uzduotus klausimus ir atsakykite.
Sitaip nieks nedaro- kai yra visiskai stabilios psichikos .Klausimai uzduoti - i klausimus reikia ir atsakyti.

tai kad atsakiau, peržiūrėkite.
Atsakyti
Ups, praleidau, einu skaityti.
Papildyta:
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 10:12)
Niekada netroškau skirtis, deja situacija eina į tai....
Pinigingo gyvenimo? Būstas - paskola, bet mes tikrai nebadaujam. Nesu jo išlaikoma, tikrai smile.gif dėl to ramiai.
Jis tik dabar (užvakar) pirmą kartą sužinojo, kad aš svarstau ir gyvenimo atskirai galimybę. Labai įsižeidė. Jis žino mano vertybes ir , galbūt, manė, kad man pakaks jo pažado niekada nepalikti...deja, matyt ne visai taip suprato, bet neužtenka nepalikti, mane reikia gerbt ir jaust atsakomybę.
Su vaikais likti nebijau. Jis negrasina atimt vaikų. Ir neatimtų, oficialios pajamos mano daug daug didesnės. Be to jis nėra ir visisškas šlamštas-nieko jis nepadarytų, juk yra dar ir giminės, jo broliai, kaimynai.....ne visai degradavęs.

O, ruta zalioji, nu jo...verslinykas taduis, kaip as balerina.
Ne pas viena cia is musu nera vyrai is aukso nulieti. Kiekvienas kazka savaip prisidirba, bet jei man reiketu gydytis nuo uzkretimu ,plintanciu lytiniu budu, da ir paciai save issilaikyti, nes vyras uzdirba maziau is mane, nu i peklan taduis toki dieda. Tfuuuuu... ar mazai vyru ant svieto? Pfff...ko cia reikia jiems saugoti istikimybe, jei jie to neverti?
Esi vis dar istikima jam, kiek metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 17 rugsėjo 2012 - 09:28
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 08:48)
Vasarą su vaikais buvau išvykusi, taip jo pasiilgau, taip laukėm, deja, po jo atvažiavimo man atsirado lyg ir grybelis......dar po kelių dienų ir jam. Sakau pusiau juokais, va apkrėtei, o jis-tai tu, nes tau pirmai prasidėjo  blink.gif  man padėjo kelios tabletės, kas jam-nežinau. Paskui domėjausi, yra tikimybė, kad apkrėtė.....,,nuryjau", nebegilinau temos, nes skaudu, galvojau na visko vyrams būna, bet jei tai daro taip akivaizdžiai..... kiek man yra buvę grybelių, jam niekada nebuvo. Be to kalbėjom dar seniai, prašiau būti protingu, vis tik vaikai, bendri rankšluosčiai, be to pagarba šeimai turi būti.....
Dabar nebežinau ką galvot, kaip saugotis ir t.t. visai be proto liko...

doh.gif lauksit kol rimtesnę ligą parneš, kai tabletės nepadės? Ena jis per mergas tolka tak, koks skirtumas, akivaizdžiai ar ne? Ar jums rūpi ką kaimynai pasakys, tai kol jie nebado pirštais ir tylit?

QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 09:14)
nenoriu. Tiesiog vyrai kartais situacijas mato kitaip, nei moterys.

Jūs tikitės, kad ateis vyrai ir pasakys, kad čia normalus elgesys ir visi taip daro... bet nepasakys... Jums visi pasakys, kad vyras jūsų negerbia verysad.gif ir tai tiesa. O skirtis ar ne, čia jums spręst, bet šiaip ar taip esat šeima tik "ant popieriaus". Ar tikitės, kad jis pasikeis?
Atsakyti
Jauciu ,vis dar ji mylit ,ar ne unsure.gif ?
Bet jau prarandat kantrybe . Vaikai irgi ne kazin ka mato ,kai tetis negryzta naktim ,kad mama liudna ...
Labai sunki situacija g.gif ,taciau didelis pliusas yra ,kad turite savo gerai apmokama darba. Visa kita - jausmai ,kuriuose turite susidelioti visus pliusus ir minusus ir priimti sprendima . Kaip supratau ,jau bandete kalbetis su vyru ,taciau nieko jis nesuprato ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 17, 09:33)
Kaip supratau ,jau bandete kalbetis su vyru ,taciau nieko jis nesuprato ?

Jis įsižeidė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 17, 10:33)
Jauciu ,vis dar ji mylit ,ar ne  unsure.gif  ?
Bet jau prarandat kantrybe . Vaikai irgi ne kazin ka mato ,kai tetis negryzta naktim ,kad mama liudna ...
Labai sunki situacija  g.gif  ,taciau didelis pliusas yra ,kad turite savo gerai apmokama darba. Visa kita - jausmai ,kuriuose turite susidelioti visus pliusus ir minusus ir priimti sprendima . Kaip supratau ,jau bandete kalbetis su vyru ,taciau nieko jis nesuprato ?

Tu isivaizduoji, kiek nelaimingu moteru tiesiog troksta buti jos situacijoje (tureti gerai apmokama darba), kad galetu spirti i subines netikusiems vyrams? O cji nesupranta, jog turi sansa susirasti ,jei jau taip negali gyventi be vyru, tinkama zmogu ...ir kuo anksciau , tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 17, 10:35)
Jis įsižeidė  doh.gif

ax ,isizeide doh.gif

tiksliai ,juk sake ,kad gyvenimo neatsisakys - tik nesupratau ar seimos ,ar savo to palaido gyvenimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 17, 10:35)
Jis įsižeidė  doh.gif

Nu tai kur gi neisizeis, vos ne islaikytinis.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 17, 10:33)
Jauciu ,vis dar ji mylit ,ar ne  unsure.gif  ?
Labai sunki situacija  g.gif  ,taciau didelis pliusas yra ,kad turite savo gerai apmokama darba. Visa kita - jausmai ,kuriuose turite susidelioti visus pliusus ir minusus ir priimti sprendima . Kaip supratau ,jau bandete kalbetis su vyru ,taciau nieko jis nesuprato ?

Deja, bet taip unsure.gif vis bandau ieškot pliusų, bet vis sunkiau randu.
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 10:37)
Deja, bet taip  unsure.gif  vis bandau ieškot pliusų, bet vis sunkiau randu.

Mane tai erzina, kai pas zmogu reikia du kartus klausti. Neatsakymas is pirmo karto reiskia, kad jis panaudotu toki posaki: meluoti nenoriu ,o teisybes sakyti negaliu.
Klausimas buvo -ar esate istikima savo vyrui nuo pat pirmos zenatves dienos?
Atsakyti