QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 08:48)
Vasarą su vaikais buvau išvykusi, taip jo pasiilgau, taip laukėm, deja, po jo atvažiavimo man atsirado lyg ir grybelis......dar po kelių dienų ir jam. Sakau pusiau juokais, va apkrėtei, o jis-tai tu, nes tau pirmai prasidėjo

man padėjo kelios tabletės, kas jam-nežinau. Paskui domėjausi, yra tikimybė, kad apkrėtė.....,,
nuryjau", nebegilinau temos, nes skaudu, galvojau na visko vyrams būna, bet jei tai daro taip akivaizdžiai..... kiek man yra buvę grybelių, jam niekada nebuvo. Be to kalbėjom dar seniai, prašiau būti protingu, vis tik vaikai, bendri rankšluosčiai, be to pagarba šeimai turi būti.....
Dabar nebežinau ką galvot, kaip saugotis ir t.t. visai be proto liko...

lauksit kol rimtesnę ligą parneš, kai tabletės nepadės? Ena jis per mergas tolka tak, koks skirtumas, akivaizdžiai ar ne? Ar jums rūpi ką kaimynai pasakys, tai kol jie nebado pirštais ir tylit?
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 17, 09:14)
nenoriu. Tiesiog vyrai kartais situacijas mato kitaip, nei moterys.
Jūs tikitės, kad ateis vyrai ir pasakys, kad čia normalus elgesys ir visi taip daro... bet nepasakys... Jums visi pasakys, kad vyras jūsų negerbia

ir tai tiesa. O skirtis ar ne, čia jums spręst, bet šiaip ar taip esat šeima tik "ant popieriaus". Ar tikitės, kad jis pasikeis?