Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas II

Viskas aišku- Jediara rožininkių draugiją propaguoja lotuliukas.gif rožės ten, ne jokios pelargonijos lotuliukas.gif
O iš tiesų- tai atrodo labai įspūdingai thumbup.gif puikus bukietas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 10 04, 21:04)

Va čia tai gražumėlis.. wub.gif
Atsakyti
Jediara, nuotabi gėlė thumbup.gif
Nufotografuokite dieną, kai kukli saulė išlys. Pas mane ligi šiol ant dektopo jūsų amarilis žydintis, tai būtų proga pasikeisti į kitą grožįsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jediara, gražus rožynėlis thumbup.gif
Tai sakot ta Ungarisk appleblossom gerai žydi- turiu ir aš, kol kas tik vieną žiedelį nužydino, tikiuosi, kitąmet kiemą papuoš wub.gif

Aš saviškes jau po truputį kraustau namo, štai dvi Millfield Gem pasiruošusios žiemojimui:
user posted image

Pilnos pumpurų, kol kas žydi ir žydi:
user posted image

O čia jau didžioji dalis pasiruošurių žiemai (visos švedės ir pirmam plane Pink Sybil):
user posted image

Jediara, Pienine, nepamiršau Jūsų, pažadėti daigeliai yra, tik šiuo metu labai intensyviai gyvenu, kai tik galėsiu paorganizuoti jų perdavimą, parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Merginos,ar reikia žiemai apkarpyti svyrančias pelergonijas?
Atsakyti
Laba, dažnai paskaitinėju temą, patinka man tos palergonijos, tik nelabai buvo šiais metais laiko schmoll.gif Kitais metais "rožytes" bandysiu augint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluksa: 07 spalio 2012 - 13:41
Labas smile.gif

Aš dar saviškių žiemai neruošiu, kol kas gyvena stiklintam balkone. Keletas švedukių dar žydi. O va su svyrančiomis tai man kažkaip nesisekė g.gif gal iki vidurio vasaros normaliai žydėjo, o vėliau net neišskleidusios pilnai žiedyno jį nudžiovindavo.. Nors ir tręšiau įprastai nuo pavasario. Ir dabar jos dar krauna pumpurus ir iškart jie paruduoja, ir jau lapus džiovina bei meta. Tai va net nežinau ar čia man verta jas per žiemą laikyti g.gif nes rūsį tik tamsų turiu, tai tektų kur virtuvėj ant spintelės apgyvendint..
Su kompaktinėm tai gerai sekėsi, ištisai žydėjo ir dabar gražiai krūmeliai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2012 10 08, 10:53)
Labas  smile.gif

Aš dar saviškių žiemai neruošiu, kol kas gyvena stiklintam balkone. Keletas švedukių dar žydi. O va su svyrančiomis tai man kažkaip nesisekė  g.gif  gal iki vidurio vasaros normaliai žydėjo, o vėliau net neišskleidusios pilnai žiedyno jį nudžiovindavo.. Nors ir tręšiau įprastai nuo pavasario. Ir dabar jos dar krauna pumpurus ir iškart jie paruduoja, ir jau lapus džiovina bei meta. Tai va net nežinau ar čia man verta jas per žiemą laikyti  g.gif nes rūsį tik tamsų turiu, tai tektų kur virtuvėj ant spintelės apgyvendint..
Su kompaktinėm tai gerai sekėsi, ištisai žydėjo ir dabar gražiai krūmeliai atrodo..

Jo, ir man klausimas, ar verta tokias saugoti - ta pati beda, pumpurai atsirade nudziuna...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 10 08, 11:36)
Jo, ir man klausimas, ar verta tokias saugoti - ta pati beda, pumpurai atsirade nudziuna...

Mano svyrančios žydi pilnu tempu, vis dar lauke kabo. Niekaip neapsisprendžiu - išmest jas ir kitais metais pirkti naujas ar bandyti šitas per žiemą saugoti. Gal kuri gali iš savo patirties parašyti - kaip atrodo antrametės? Ar apsimokas jas saugoti ar nevertos būna to vargo?
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2012 10 08, 09:53)
Labas  smile.gif

Aš dar saviškių žiemai neruošiu, kol kas gyvena stiklintam balkone. Keletas švedukių dar žydi. O va su svyrančiomis tai man kažkaip nesisekė  g.gif  gal iki vidurio vasaros normaliai žydėjo, o vėliau net neišskleidusios pilnai žiedyno jį nudžiovindavo.. Nors ir tręšiau įprastai nuo pavasario. Ir dabar jos dar krauna pumpurus ir iškart jie paruduoja, ir jau lapus džiovina bei meta. Tai va net nežinau ar čia man verta jas per žiemą laikyti  g.gif nes rūsį tik tamsų turiu, tai tektų kur virtuvėj ant spintelės apgyvendint..

Mano pelargonijos visada laikomos per žiemą,net pasimiršta,kiek metų kitos išstovi,net nebepersodinu jų pavasariais,nes esme juk trešime.Džiustantys žiedeliai rudenį -ruošimasis poilsiui,vasarą-netolygus tresimas,gausus žydejimas, kai augalas nebesugeba atrasti energijos visiems kraunamiems žiedynams išsaugoti , ilgi lietingi periodai,tad dabar jau trešiu ilgalaikemis trašomis ir dar papildomai ,kai laistau...
Atsakyti
As pernai isaugojau ,bet isilaike tik puse vasaros ,nuniko .Siemet prisiflencavau .Daigeliai maziciai ,daug vietos neuzima .
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 10 08, 18:49)
Mano pelargonijos visada laikomos per žiemą,net pasimiršta,kiek metų kitos išstovi,net nebepersodinu jų pavasariais,nes esme juk trešime.Džiustantys žiedeliai rudenį -ruošimasis poilsiui,vasarą-netolygus tresimas,gausus žydejimas, kai augalas nebesugeba atrasti energijos visiems kraunamiems žiedynams išsaugoti ,  ilgi lietingi periodai,tad dabar jau trešiu ilgalaikemis trašomis ir dar papildomai ,kai laistau...

Ačiū už išsamų paaiškinimą 4u.gif Gali būti, kad buvo netolygus tręšimas pas mane g.gif
Atsakyti