Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas II

O ka reiskia tolygus arba netolygus tresimas? g.gif
Atsakyti
Reiškia štai ką:
kai pelargonytės auga lauke, jas laisto lietus. Jei nenaudoji ilgalaikių trąšų- lietingą vasarą žemytės nepradžiūna vazonėlyje, šai ir gaunasi netolygus tręšimas.
Atsakyti
Sveikutės,gal pajūryje yra norinčių priglaust palergonijas,nors ir labai lūdna,per žiemą neturiu kur laikyt,todėl pasilieka laukė sušalimui doh.gif
jei ką sudomins prašau į až.
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2012 10 08, 22:36)
Reiškia štai ką:
kai pelargonytės auga lauke, jas laisto lietus. Jei nenaudoji ilgalaikių trąšų- lietingą vasarą žemytės nepradžiūna vazonėlyje, šai ir gaunasi netolygus tręšimas.

Aisku, dekui 4u.gif

Vakar jau susinesiau namo savasias "baisuokleles"....
Atsakyti
Ir aš vakar visas gėlytes susinešiau į namus-išsigandau šalnų.
Bet jos dar žydi ir krauna naujus pumpurus. Grožėsimės namuose, nes juk nenešiosi pirmyn-atgal...
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 10 12, 13:02)
Ir aš vakar visas gėlytes susinešiau į namus-išsigandau šalnų.
Bet jos dar žydi ir krauna naujus pumpurus. Grožėsimės namuose, nes juk nenešiosi pirmyn-atgal...

Jums gerai,kai yra kur sunešti,o tai nuo pavasario augini, popini ,kai subujoja ir įsibėgėja žydėjimas-šalnos suėda visą grožį.Lūdna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2012 10 12, 12:40)
Jums gerai,kai yra kur sunešti,o  tai nuo pavasario augini, popini ,kai subujoja ir įsibėgėja žydėjimas-šalnos suėda visą grožį.Lūdna wub.gif

Skaudėtų ir man širdis verysad.gif
Atsakyti
Jei kas norėtų, galėčiau padovanoti savo vis dar lauke likusias paprastutes pelargonijas, yra ir kelios Rosebud Supreme (labai didelės), nebeptelpa į namus unsure.gif

Aš Šiauliuose.
Atsakyti

maniskes vis dar siltnamy,kol susikonstruosiu kazkokias lentynas,nes neturiu kur sutalpinti.tikiuosi gal dar nieko neatsitiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2012 10 12, 12:40)
Jums gerai,kai yra kur sunešti,o  tai nuo pavasario augini, popini ,kai subujoja ir įsibėgėja žydėjimas-šalnos suėda visą grožį.Lūdna wub.gif

Pas mus jau „suėdė“ siąnakt daug ką. Pelargonijas vakar sunešėm į namą sodyboje. Dabar galvos skausmas, kaip per žiemą išlaikyt. doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal pas kurią bus atliekamas "Lady Gertrude" sodinukas?
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2012 10 12, 13:40)

na pamėginkit paieškoti dar vietos pas save, ar pas draugus, tėvus, uošvius...Juk gaila netekti... Jei gyvenat bute, galit laiptinėje pastatyti. Nemanau, kad kaimynai prieštaraus... mirksiukas.gif
Atsakyti