O ka reiskia tolygus arba netolygus tresimas?

Sveikutės,gal pajūryje yra norinčių priglaust palergonijas,nors ir labai lūdna,per žiemą neturiu kur laikyt,todėl pasilieka laukė sušalimui
jei ką sudomins prašau į až.

jei ką sudomins prašau į až.
QUOTE(Krialda @ 2012 10 08, 22:36)
Reiškia štai ką:
kai pelargonytės auga lauke, jas laisto lietus. Jei nenaudoji ilgalaikių trąšų- lietingą vasarą žemytės nepradžiūna vazonėlyje, šai ir gaunasi netolygus tręšimas.
kai pelargonytės auga lauke, jas laisto lietus. Jei nenaudoji ilgalaikių trąšų- lietingą vasarą žemytės nepradžiūna vazonėlyje, šai ir gaunasi netolygus tręšimas.
Aisku, dekui

Vakar jau susinesiau namo savasias "baisuokleles"....
Ir aš vakar visas gėlytes susinešiau į namus-išsigandau šalnų.
Bet jos dar žydi ir krauna naujus pumpurus. Grožėsimės namuose, nes juk nenešiosi pirmyn-atgal...
Bet jos dar žydi ir krauna naujus pumpurus. Grožėsimės namuose, nes juk nenešiosi pirmyn-atgal...
QUOTE(kaktuselis @ 2012 10 12, 13:02)
Ir aš vakar visas gėlytes susinešiau į namus-išsigandau šalnų.
Jums gerai,kai yra kur sunešti,o tai nuo pavasario augini, popini ,kai subujoja ir įsibėgėja žydėjimas-šalnos suėda visą grožį.Lūdna

QUOTE(AŠMAMA @ 2012 10 12, 12:40)
Jums gerai,kai yra kur sunešti,o tai nuo pavasario augini, popini ,kai subujoja ir įsibėgėja žydėjimas-šalnos suėda visą grožį.Lūdna 

Skaudėtų ir man širdis

Jei kas norėtų, galėčiau padovanoti savo vis dar lauke likusias paprastutes pelargonijas, yra ir kelios Rosebud Supreme (labai didelės), nebeptelpa į namus
Aš Šiauliuose.

Aš Šiauliuose.
maniskes vis dar siltnamy,kol susikonstruosiu kazkokias lentynas,nes neturiu kur sutalpinti.tikiuosi gal dar nieko neatsitiks

QUOTE(AŠMAMA @ 2012 10 12, 12:40)

Pas mus jau suėdė siąnakt daug ką. Pelargonijas vakar sunešėm į namą sodyboje. Dabar galvos skausmas, kaip per žiemą išlaikyt.

QUOTE(AŠMAMA @ 2012 10 12, 13:40)

na pamėginkit paieškoti dar vietos pas save, ar pas draugus, tėvus, uošvius...Juk gaila netekti... Jei gyvenat bute, galit laiptinėje pastatyti. Nemanau, kad kaimynai prieštaraus...