Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas II

QUOTE(Garbanegarbane @ 2012 10 19, 20:44)
Sveikos. As savasias sunesiau i kambari. Siandiens pastebejau, kad svyrancias uzpuole amarai unsure.gif Kaip butu gaila, jei jos neisgyvens. Svyrancias pirmi metai auginu. Patarkit, kokiu vaistu tiems velniams uzduot g.gif

gal zeme uzsikretusi,bandykit kalio permanganato skiediniu palaistyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 10 21, 15:07)
gal zeme uzsikretusi,bandykit kalio permanganato skiediniu palaistyti  ax.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriau purškit Actara kad užtikrintas veikimas būtų. Ir tai pavasarį gali tekti vel pakartoti.Kadangi laikau daug žiemojančių,būtinai atlieku tą procedurą. O pavasarį kartu su medžiais nupurškiu fungicidais,tapo daug stipresni augalai,netaip kenčia nuo tų karpučiu,apie kurias kartas nuo karto čia prabylam. Nuo jų yra žuve nemažai svyrančių pelargonijų,gaunančių daug lietaus.Dabar padetis konntroliuojama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 10 22, 13:22)
Geriau purškit Actara kad užtikrintas veikimas būtų. Ir tai pavasarį gali tekti vel pakartoti.Kadangi laikau daug žiemojančių,būtinai atlieku tą procedurą. O pavasarį kartu su medžiais nupurškiu fungicidais,tapo daug stipresni augalai,netaip kenčia nuo tų karpučiu,apie kurias kartas nuo karto čia prabylam. Nuo jų yra žuve nemažai svyrančių pelargonijų,gaunančių daug lietaus.Dabar padetis konntroliuojama thumbup.gif

Aciu labai labai. aciuks.gif O dar toks klausimelis apie actara. Nupurskus augaliukus kada galima nesti i kambari ir det ant palangiu? g.gif
O gal galit fungicido pavadinima parasyt? Pvz: Previcur ar tinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 22 spalio 2012 - 14:17
Mano žinios tiek nesiekia blush2.gif smile.gif Purskiu,kol nešala,neskubu sunešti.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 10 22, 15:33)
Mano žinios tiek nesiekia blush2.gif  smile.gif Purskiu,kol nešala,neskubu sunešti.

Aiskumelis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 10 16, 08:54)
na pamėginkit paieškoti dar vietos pas save, ar pas draugus, tėvus, uošvius...Juk gaila netekti... Jei gyvenat bute, galit laiptinėje pastatyti. Nemanau, kad kaimynai prieštaraus... mirksiukas.gif

Labas.
Manosios kas žiemą iš pradžių laiptinėje, kol dar žydi, o paskui perkeliu į tokį pusaukštį biggrin.gif . Yra mūsų daugiabutyje aikštelė prie laiptelių ant stogo. Va ten ir laikau per žiemą. Tik reikia spėt, kol kita tokia pat gudruolė vietos neužima. Nu paskui matau, kad pas kaimynes žydi tokios pat, kaip mano, pas mane irgi pražysta nulaužta šakelė nuo kaimynės kvietko blush2.gif Nu bet nieks nepykstam. Viskas tyliai, tyliai... Tokie nematomi mainai gaunasi biggrin.gif Bet va dabar dar balkone, nes žydi žydi bigsmile.gif O vieną parnešus į kambarį buvau, tai jau naujų žiedų nebekrauna, bet lapeliai nepagelto. Reiks vakare pargabent visas kambarin, nes jau šlapdribos pranešė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 24 spalio 2012 - 10:14
Sveikos smile.gif Noriu pasigirti žiedais. Pražydo iš Jediara gautas augaliukas Rod Rosenknopp. Labai gražus wub.gif

user posted image

Dar ruošiasi žydėti svyranti pelargonija "Royal Black Rose". Pirmas žiedas, labai įdomu pamatyti smile.gif Vėliau įkelsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 10 25, 10:04)
Sveikos  smile.gif  Noriu pasigirti žiedais. Pražydo iš Jediara gautas augaliukas Rod Rosenknopp. Labai gražus  wub.gif

user posted image

Dar ruošiasi žydėti svyranti pelargonija  "Royal Black Rose". Pirmas žiedas, labai įdomu pamatyti smile.gif Vėliau įkelsiu foto  mirksiukas.gif

Koks grozis wub.gif As irgi turiu is Jediaros tokia pacia, bet pas mane dar ji per maza zydejimui. Klausimas, kokio dydzio gelei jau galima leisti zydeti?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal pas kurią buvo kažkas panašaus... Žodžiu sukrauna žiedus, jau rodos tuoj tuoj prasiskleis ir ima nykti, galu gale visai sudžiūva ir viskas.
Viskas būna puikiai, iki kol ateina metas jau pilnai skleistis žiedams... g.gif Ir taip nuo vasaros, krauna krauna žiedus, bet taip ir netenka pasidžiaugti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 spalio 2012 - 12:11
Nedidelis tas augaliukas, truputį didesnis nei sprindis. Leidau žydėti, nes įdomu buvo pamatyti žiedelius smile.gif
Būna ir man, kad kartais sudžiūsta žiedeliai... O kodėl, tai nežinau... Gal kai vietą pakeičiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 10 25, 11:04)
Sveikos  smile.gif  Noriu pasigirti žiedais. Pražydo iš Jediara gautas augaliukas Rod Rosenknopp. Labai gražus  wub.gif

Labai džiaugiuosi, kai iš manęs gauti augaliukai auga ir žydi thumbup.gif

Jei norinčių yra, turiu dar keletą daigelių 4u.gif , nes šiemet jau nedauginsiu, ruduo ax.gif
Atsakyti