Maniškės irgi masiškai gelsta ; / nors žiedynus taip pat krauna, bet jos pas mane iškastos iš žemės ir į lovelius susodintos žiemai.Tikiuosi išgyvens, pirma joms žiema, šiemetinės iš sėklų
Mergaites,gelsta lapai ir labai,nukris visi,pazastelese formuosis nauji gyvenimo pranasai .Norejau kambaryje pasidziaugti ziedais-neilgai teko

Maniškės dar lauke ir žydi

QUOTE(jediara @ 2012 10 17, 18:33)
Ir aš saviškes išnešiau atgal iš sklepo į lauką, toks oras gražus, žydi jos toliau

Prisidauginau dar šakelių, tai pradėjo geltonuoti lapai, bet tikiuosi kad išgyvens
Sveikos, pelargoniju myletojos
Maniskes svyrancios istiklintame balkone dar krauna ziedynus... Ar dar galeciau pasidziaugti jais ir dar suspeti pasidauginti?

QUOTE(kaktuselis @ 2012 10 18, 16:01)
Ir aš saviškes išnešiau atgal iš sklepo į lauką, toks oras gražus, žydi jos toliau
Prisidauginau dar šakelių, tai pradėjo geltonuoti lapai, bet tikiuosi kad išgyvens

nepavargsit nesiot? gi jau ir salnos turetu prasidet... nes kai dienos giedros daug didesnis salnu pavojus.....
as tai kiaules akeles isistaciau ir i laiptine isnesiau... tikiuosi daugiau tokiu akeliu neatsiras ir jos gyvens ten per ziema..... o ne puos kita pavasari kaimynu langus

QUOTE(Freke @ 2012 10 18, 21:17)
nepavargsit nesiot? gi jau ir salnos turetu prasidet... nes kai dienos giedros daug didesnis salnu pavojus.....
kad šią savaitę gražius orus pranešė tai ir išnešiau į lauką, nors buvau nusistačiusi kad jau tikrai netampysiu

QUOTE(gvineja @ 2012 10 18, 20:16)
Sveikos, pelargoniju myletojos
Maniskes svyrancios istiklintame balkone dar krauna ziedynus... Ar dar galeciau pasidziaugti jais ir dar suspeti pasidauginti? 

Tiesiog kelias šakeles įkišk į tą patį vazonelį ir jei bus lemta pavasarį galesi persodint atskirai
mano svyrancios dar lauke,bet negelsta,dar pumpuru nemazai sukrovusios.ir keistai naujas sakas taip i virsu varo,na nesvyra jos man dabar:)
o va nesvyrancios ir lauko vazonuose jau labai nugelte lapai,bet zydi dar gausiai
o va nesvyrancios ir lauko vazonuose jau labai nugelte lapai,bet zydi dar gausiai
Sveikos. As savasias sunesiau i kambari. Siandiens pastebejau, kad svyrancias uzpuole amarai
Kaip butu gaila, jei jos neisgyvens. Svyrancias pirmi metai auginu. Patarkit, kokiu vaistu tiems velniams uzduot

QUOTE(Garbanegarbane @ 2012 10 19, 20:44)
Sveikos. As savasias sunesiau i kambari. Siandiens pastebejau, kad svyrancias uzpuole amarai
Kaip butu gaila, jei jos neisgyvens. Svyrancias pirmi metai auginu. Patarkit, kokiu vaistu tiems velniams uzduot 

Kiek pamenu plauna lapus su muiluotu vandeniu.
Ir su deciu galima nupurksti.
Tik drauge sake jog jai nupurskus visi lapai nugelto ir susiraite- gal per mazai praskiede?
[quote=kaktuselis,2012 10 20, 07:20]
Tik drauge sake jog jai nupurskus visi lapai nugelto ir susiraite- gal per mazai praskiede?
Aciu kaktuseli. Bandysiu plaut ir mazgoti ir puksti, kad tik isgytu.
Aciu kaktuseli. Bandysiu plaut ir mazgoti ir puksti, kad tik isgytu.