Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas II

Maniškės irgi masiškai gelsta ; / nors žiedynus taip pat krauna, bet jos pas mane iškastos iš žemės ir į lovelius susodintos žiemai.Tikiuosi išgyvens, pirma joms žiema, šiemetinės iš sėklų
Atsakyti
Mergaites,gelsta lapai ir labai,nukris visi,pazastelese formuosis nauji gyvenimo pranasai .Norejau kambaryje pasidziaugti ziedais-neilgai teko schmoll.gif
Atsakyti
Maniškės dar lauke ir žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 10 17, 18:33)
Maniškės dar lauke ir žydi ax.gif

Ir aš saviškes išnešiau atgal iš sklepo į lauką, toks oras gražus, žydi jos toliau smile.gif
Prisidauginau dar šakelių, tai pradėjo geltonuoti lapai, bet tikiuosi kad išgyvens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 18 spalio 2012 - 15:01
Sveikos, pelargoniju myletojos wub.gif Maniskes svyrancios istiklintame balkone dar krauna ziedynus... Ar dar galeciau pasidziaugti jais ir dar suspeti pasidauginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 10 18, 16:01)
Ir aš saviškes išnešiau atgal iš sklepo į lauką, toks oras gražus, žydi jos toliau smile.gif
Prisidauginau dar šakelių, tai pradėjo geltonuoti lapai, bet tikiuosi kad išgyvens

nepavargsit nesiot? gi jau ir salnos turetu prasidet... nes kai dienos giedros daug didesnis salnu pavojus.....

as tai kiaules akeles isistaciau ir i laiptine isnesiau... tikiuosi daugiau tokiu akeliu neatsiras ir jos gyvens ten per ziema..... o ne puos kita pavasari kaimynu langus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 18, 21:17)
nepavargsit nesiot? gi jau ir salnos turetu prasidet... nes kai dienos giedros daug didesnis salnu pavojus.....

kad šią savaitę gražius orus pranešė tai ir išnešiau į lauką, nors buvau nusistačiusi kad jau tikrai netampysiu smile.gif Bet kadangi tik šiais metais patapau šių gėlių gerbėja, jų ne tiek ir daug pas mane- tik 5 žydinčios gėlytės kurias laikiau lauke. O visos kitos kambaryje iš šakelių šaknyjasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2012 10 18, 20:16)
Sveikos, pelargoniju myletojos wub.gif Maniskes svyrancios istiklintame balkone dar krauna ziedynus... Ar dar galeciau pasidziaugti jais ir dar suspeti pasidauginti? g.gif

Tiesiog kelias šakeles įkišk į tą patį vazonelį ir jei bus lemta pavasarį galesi persodint atskirai
Atsakyti
mano svyrancios dar lauke,bet negelsta,dar pumpuru nemazai sukrovusios.ir keistai naujas sakas taip i virsu varo,na nesvyra jos man dabar:)

o va nesvyrancios ir lauko vazonuose jau labai nugelte lapai,bet zydi dar gausiai
Atsakyti
Sveikos. As savasias sunesiau i kambari. Siandiens pastebejau, kad svyrancias uzpuole amarai unsure.gif Kaip butu gaila, jei jos neisgyvens. Svyrancias pirmi metai auginu. Patarkit, kokiu vaistu tiems velniams uzduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2012 10 19, 20:44)
Sveikos. As savasias sunesiau i kambari. Siandiens pastebejau, kad svyrancias uzpuole amarai unsure.gif Kaip butu gaila, jei jos neisgyvens. Svyrancias pirmi metai auginu. Patarkit, kokiu vaistu tiems velniams uzduot g.gif

Kiek pamenu plauna lapus su muiluotu vandeniu.
Ir su deciu galima nupurksti.
Tik drauge sake jog jai nupurskus visi lapai nugelto ir susiraite- gal per mazai praskiede?
Atsakyti
[quote=kaktuselis,2012 10 20, 07:20]
Kiek pamenu plauna lapus su muiluotu vandeniu.
Ir su deciu galima nupurksti.
Tik drauge sake jog jai nupurskus visi lapai nugelto ir susiraite- gal per mazai praskiede?

Aciu kaktuseli. Bandysiu plaut ir mazgoti ir puksti, kad tik isgytu.
Atsakyti