Mano Denise augina žiedstiebį, tik kažin ar pražydės

QUOTE(jediara @ 2013 01 05, 17:31)

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 01 05, 23:53)
Kažin ar turės jėgų, nes trąšų dabar negauna

Pas mus žiema šiemet itin šilta, buvo vos keli laispniai šalnos. Mano gražuolytės nesiruošia žiemot. Šiandien nuėjau palaistyt, tai žydi pilnai ir piiiilna pumpurų
Nežinau ar gerai padariau, bet išskyniau visus, kad ilsėtųsi, kad vasarą gausiau žydėtų.

Nerandu informacijos apie pelargonijų purškimą. Ar jos mėgsta? Lyg tai nelabai. Žinau, kad kai kurios gėlės labai mėgata. Alijošiaus girdėjau nereikia purkšti - nemėgsta. Sanpaulijų irgi lyg tai nepurškinėja. Beveik kasdien purškiu orchidėjas ir pelargonijas bandau retkarčiais. Bet gal joms netinka?
QUOTE(amba41 @ 2013 01 08, 14:49)
Nerandu informacijos apie pelargonijų purškimą. Ar jos mėgsta? Lyg tai nelabai. Žinau, kad kai kurios gėlės labai mėgata. Alijošiaus girdėjau nereikia purkšti - nemėgsta. Sanpaulijų irgi lyg tai nepurškinėja. Beveik kasdien purškiu orchidėjas ir pelargonijas bandau retkarčiais. Bet gal joms netinka?
Kiek žinau, tai nemėgsta, nes jų lapai tokie minkšti ir su pūkeliu, skydalapėms gal ir nieko, jų lapai daugiau vaškiniai. Su orchidėjų purškimu irgi nepersistenkit, kad nepribėgtų vandens į skroteles, sanpaulijos nepakenčia vandens ant lapelių, lieka dėmės arba pūt gali pradėt

QUOTE(Dantiste @ 2013 01 08, 13:55)
Kiek žinau, tai nemėgsta, nes jų lapai tokie minkšti ir su pūkeliu, skydalapėms gal ir nieko, jų lapai daugiau vaškiniai. Su orchidėjų purškimu irgi nepersistenkit, kad nepribėgtų vandens į skroteles, sanpaulijos nepakenčia vandens ant lapelių, lieka dėmės arba pūt gali pradėt 

Dėkui, tai purkšiu tik tada, kai norėsiu patręšti per lapus. Daugumai gėlių tai efektyvu.
Dėl orchdėjų, tai taip, nusausinu, jei patenka į skrotelę. Daugiau tai važonėlio viršų, kur orinės šaknys purškteliu.
Sveikos pelargoniju myletojos
Ar yra koks internetinis puslapiukas kur galeciau nusipirkt seklyciu ar daigeliu. Man reiktu siustis i Ispanija, bet tiktu ir Lietuva. Ar siuntetes kuri tiesiai?
Aciu

Aciu

QUOTE(jediara @ 2013 01 05, 22:23)
Tai tręšk, gal pasiseks anksti žiedeliais pasidžiaugti. Vasarą ir taip yra kuo džiaugtis.
Manoji, Linetax duota,nežydejo,kad ir stiprūs pumputai buvo sukrauti rudenį
Pirmi metai kai taip labai labai laukiu pavasario, įdomu kokios pelargonijos pas mane išgyvens. Jau dabar noriu dauginti, grožėtis žiedais, puošti namų aplinka. Niekada negalvojau kad galiu taip "susirgti" šiuo grožiu

QUOTE(kaktuselis @ 2013 01 09, 15:52)
Pirmi metai kai taip labai labai laukiu pavasario, įdomu kokios pelargonijos pas mane išgyvens. Jau dabar noriu dauginti, grožėtis žiedais, puošti namų aplinka. Niekada negalvojau kad galiu taip "susirgti" šiuo grožiu 

Mane tos pačios mintys kamuoja

QUOTE(amarrile @ 2013 01 08, 21:47)
Tai tręšk, gal pasiseks anksti žiedeliais pasidžiaugti. Vasarą ir taip yra kuo džiaugtis.
Reikės patręšti

Papildyta:
QUOTE(kaktuselis @ 2013 01 09, 17:52)