Pagailėjau "Denise" ir......nulaužiau žiedstiebį

manosios kelios truputį patyso, tai paskui nutysiau šalčiau. Bet dar nuskyniau kelias viršūnėles ir pagailėjau sukišau visas į vazoniuką, sakau gi išmesiu. Tai iš 6 sukištų tokių netyčiukų rožiažiedžių 5 jau turi šaknikes....... nes viena tokia pagelto ir aš ją truktelėjauj pažiūrėt, tai šaknų nepamačiau. Sakau išmesiu aš jas.... trukt kitą...... o ta įsikabinus jau šaknim
tai va sukišau dabar nebežinau nė kokia veislė kurios bus. Ir ungarisk ir pink ir april snow. Va kai žmogus nesitiki

QUOTE(Avijacija @ 2013 01 12, 21:32)
Bet dar nuskyniau kelias viršūnėles ir pagailėjau sukišau visas į vazoniuką,
O aš vis tempiau laiką. Sakau gal dar vėliau, nes dabar viršūnėlė nueis niekais. Pas mane tik vasaros gale gautos, nedidukės švedukės. Branginu, kad tik išgyventų. Bet viena į viršų varo. Iš karto į vazonėlį su žeme, nemirkėte vandenyje?
QUOTE(jediara @ 2013 01 12, 19:37)
Ech kaip gaila

Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 01 12, 21:32)
manosios kelios truputį patyso, tai paskui nutysiau šalčiau. Bet dar nuskyniau kelias viršūnėles ir pagailėjau sukišau visas į vazoniuką, sakau gi išmesiu. Tai iš 6 sukištų tokių netyčiukų rožiažiedžių 5 jau turi šaknikes....... nes viena tokia pagelto ir aš ją truktelėjauj pažiūrėt, tai šaknų nepamačiau. Sakau išmesiu aš jas.... trukt kitą...... o ta įsikabinus jau šaknim
tai va sukišau dabar nebežinau nė kokia veislė kurios bus. Ir ungarisk ir pink ir april snow. Va kai žmogus nesitiki 

Aš vieną irgi pabandžiau, bet žiūriu kad visa nelaiminga nulenkus galvą tupi, neprigis garantuotai

O Jums pasisekė, gerą ranką turit. Bus staigmena kai pražydės

Manosios roziaziedes vienos tista I virsu, kitos kaip krumas auga. Nors nieko nedariau spacialiai. Tai galvoju, kad vasario menesi apskabysiu tas tistancias, kad sakotis pradetu ir pasodinsiu dar tas nulauztasias sakeles, gal prigis
O kada zadate persodinti savasias? Kokio mazdaug dydzio reikia vazoneliu? Skaiciau, kad joms labia dideli vazonai nepatinka

QUOTE(amba41 @ 2013 01 12, 22:53)
O aš vis tempiau laiką. Sakau gal dar vėliau, nes dabar viršūnėlė nueis niekais. Pas mane tik vasaros gale gautos, nedidukės švedukės. Branginu, kad tik išgyventų. Bet viena į viršų varo. Iš karto į vazonėlį su žeme, nemirkėte vandenyje?
aš jas kišu tiesiai į žemę, pridengiu maišeliu, kartais pravėdinu ir palaikau porą savaičių. Ir vsio. Kai dauginau rožiažiedes rugpjūčio - spalio mėn visos prigijo 100 proc. Dabar vilties didelės neturėjau bet va rezultatas geras visvien

kada planuojat jau nest virsusn is sklepu, rusiu savo gelytes? kada jos jau prades budintis.. pirmi metai jas laikau per ziema, bet ziuriu visai neblogai ziemoja..
QUOTE(Avijacija @ 2013 01 13, 14:01)
aš jas kišu tiesiai į žemę, pridengiu maišeliu, kartais pravėdinu ir palaikau porą savaičių. Ir vsio.
Tai irgi padarysiu taip pat. Ryt - poryt, nuotaikos reikalas. Vienkartinėm skaidriom stiklinėlėm pridengsiu. Ir pas mane bus vsio.
QUOTE(amba41 @ 2013 01 13, 17:53)
Tai irgi padarysiu taip pat. Ryt - poryt, nuotaikos reikalas. Vienkartinėm skaidriom stiklinėlėm pridengsiu. Ir pas mane bus vsio.
Kur Jūs taip skubate, juk augaliukai dar miega

[quote=jediara,2013 01 13, 17:04]
Sutinku su Jediara, juk nesunku palaukti dar mėnesiuką
Papildyta:
Pelargonijų sėklomis prekiauja www.e-seklos.lt
Pati pasisėjau dviejų rūšių kompaktines (sudygo visos 12 sėklų per savaitę) ir svyrančias (iš 5 sėklų kol kas sudygo 2).

Sutinku su Jediara, juk nesunku palaukti dar mėnesiuką

Papildyta:
QUOTE(dimile @ 2013 01 08, 19:11)
Sveikos pelargoniju myletojos
Ar yra koks internetinis puslapiukas kur galeciau nusipirkt seklyciu ar daigeliu. Man reiktu siustis i Ispanija, bet tiktu ir Lietuva. Ar siuntetes kuri tiesiai?
Aciu

Aciu

Pelargonijų sėklomis prekiauja www.e-seklos.lt
Pati pasisėjau dviejų rūšių kompaktines (sudygo visos 12 sėklų per savaitę) ir svyrančias (iš 5 sėklų kol kas sudygo 2).
aš tai irgi po gero mėnpradėsiu dauginti. Nes nu kamjos dabar....... ilgai šaknydinsis ir šiaip vietos neturiu tiek ilgai jas augint iki išvežimo į jų pastovią vietą vasarai. Čia tik šiaip nabagės viršūnėlės nusikaltusios netyčia išsišaknydino. Nežinau ką dabar su jom darysiu, nes kol neparodys žiedų nežinosiu kur kuri

QUOTE(jediara @ 2013 01 13, 16:04)
Na nemiega, gal snūduriuoja. Kambaryje ant vėsios palangės per rudens mėn. ir gruodį iš mažų plemciukų krūmeliai susiformavo. Aš dar ir nedaryčiau nieko, bet viena varo į viršų ir ką tu jai. Rošiausi tik augimo tašką nugnybti, bet dabar piausiu taip, kad galėčiau padauginti.
Avijacija taip sakant įkvėpė.