Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas II

QUOTE(Krialda @ 2012 09 24, 18:29)
Ir į sveikatėlę- grožėkitės smile.gif o aš pavasarį jūsiške pasigėrėsiu tongue.gif labai gražus augaliukas biggrin.gif
Ta mano žvaigždutė Swiss Star keista, kur nubiro žiedukai peržydėję, tai nubiro, bet kažko man rodos, kad iš kelių žiedukų viduriuko lyg flensiukai- maži auginukai kalasi g.gif ar čia taip gali būti?

Būtinai pasigrožėkit. Gal čia koks žiedo "pratęsimas" lenda arba tiesiog sėklos bręsta?
Atsakyti
Ne.. kaip sėkladėžės atrodo žinau.. ten lyg lapukai lenda.. pardavėjo nuotraukoj tokių čiūdų nebuvo lotuliukas.gif blink.gif Lauksiu, po kokios savaitės žinosiu kas ten nosytę rodo.
Atsakyti
neužtenka tik nuskinti pamerkti.... meilės reikia šitam darbui. gėlytės neauga kur negauna meilės mirksiukas.gif ar gal čia aš tik tokia nesveika vaikštau ir vaikštau aplink savo gėlikes, apžiūriu kiekvieną dieną lotuliukas.gif
[/quote]
Pasirodo, ne aš viena tokia pamišusi :-) po kelis kartus per dieną lakstau žiūrėti kaip mano kilmingųjų daigeliai laikosi :-)
O kol kas grožiuosi paprastutėmis (jas atradau tik šiais metais, kur aš buvau anksčiau???), žydi kaip pasiutę - ir namie, ir lauke...
Atsakyti
Interjere

user posted image
Atsakyti
Jalka, tai svarbu zaliuoja thumbup.gif Gal viskas ok.
----
Atsiprasau blush2.gif AZ prisipilde, kai staigiai turejau pabegti nuo kompo... Jau susitvarkiau.
----
Avijacija, domina keitimas i April Snow bigsmile.gif Rasau AZ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 09 24, 20:36)
Avijacija, domina keitimas i April Snow  bigsmile.gif  Rasau AZ wink.gif

assa.gif assa.gif assa.gif nainainai pagaliau vargšę april snow prakišau lotuliukas.gif juokauju aišku, ji man tai pati pačiausia........ neveltui jos ir kaina kurkas didesnė už kitas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 09 24, 21:58)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  nainainai  pagaliau vargšę april snow prakišau  lotuliukas.gif  juokauju aišku, ji man tai pati pačiausia........ neveltui jos ir kaina kurkas didesnė už kitas  wub.gif

thumbup.gif Aciu smile.gif Labai grazus daigelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 09 24, 20:36)
Jalka, tai svarbu zaliuoja  thumbup.gif  Gal viskas ok.
----
Atsiprasau  blush2.gif  AZ prisipilde, kai staigiai turejau pabegti nuo kompo... Jau susitvarkiau.
----
Avijacija, domina keitimas i April Snow  bigsmile.gif  Rasau AZ wink.gif

manau kad viskas ok...teko trumpint net 2 kartus doh.gif doh.gif doh.gif bet dabar stabiliai zalia...manau nusprende gyventi thumbup.gif
Atsakyti
Turiu nereikalingų pelargonijų. Per vasarą augo lauke, dabar namuose nebeturiu vietos. Atsiprašau, bet nežinau, kokių jos veislių.Yra 8 dideli ir 2 maži kerai raudonų pilnavidurių ( kaip rožytės) ir 2 dideli kerai baltų pilnavidurių.
DOVANOJU. Be vazonų. Vilniuje ( Antakalnis, Žirmūnai, Antaviliai).

Rezervuotas vienas baltas ir du raudoni kelmai.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Gal tokios?
http://www.pac-elsne...n_US/shop/10142
http://www.pac-elsne...n_US/shop/10501
Atsakyti
noriu noriu bent vieno krūmelio raudonų : ]]
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 09 24, 18:11)

neužtenka tik nuskinti pamerkti.... meilės reikia šitam darbui. gėlytės neauga kur negauna meilės  mirksiukas.gif  ar gal čia aš tik tokia nesveika vaikštau ir vaikštau aplink savo gėlikes, apžiūriu kiekvieną dieną  lotuliukas.gif

Ne tu viena nesveika, is menes vyras irgi juokiasi, pasisodina gelyte ir kiekviena diena grozisi ziedais arba ziuri kiek per nakti paaugo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2012 09 25, 18:24)
Turiu nereikalingų pelargonijų. Per vasarą augo lauke, dabar namuose nebeturiu vietos. Atsiprašau, bet nežinau, kokių jos veislių.Yra 8 dideli ir 2 maži kerai raudonų pilnavidurių ( kaip rožytės) ir 2 dideli kerai baltų pilnavidurių.

Kaip gaila, kad ne pavasaris schmoll.gif tokios grazios gelytes, nors po maza atzalele noretusi. O dabar as ir pati nezinau kaip sugrusiu viska.
Atsakyti
mike-pukuotuk - parasiau AZ, jamsiu, kiek duosi mirksiukas.gif
nes mno pelargonijos siais metais nenusiseke unsure.gif o laikyt per ziema turiu kur daugiau nei ju turiu unsure.gif
Atsakyti