Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas II

QUOTE(Auda @ 2012 09 25, 21:28)
Ne tu viena nesveika, is menes vyras irgi juokiasi, pasisodina gelyte ir kiekviena diena grozisi ziedais arba ziuri kiek per nakti paaugo  lotuliukas.gif

tai žinoma drinks_cheers.gif o jei per naktį dar ir koks pumpuras prasiskleidė?! lotuliukas.gif pas mane rytas visada taip prasideda, gėlyčių cackinimu biggrin.gif dar ir pašnekinu aš jas blush2.gif nu ką padarysi, liga. Bet labai maloni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 09 25, 12:41)
thumbup.gif  Aciu smile.gif Labai grazus daigelis  4u.gif

na ir man gerai, turiu jau 8 kilmingas rožiažiedžių veisles yahoo.gif tai pavasarį bus kuo pasidžiaugt........ ir mamą padžiuginsiu daigeliais, o tai jau laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2012 09 25, 22:28)
Ne tu viena nesveika, is menes vyras irgi juokiasi, pasisodina gelyte ir kiekviena diena grozisi ziedais arba ziuri kiek per nakti paaugo  lotuliukas.gif

Tikriausiai mes visos taip doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ai dar va velnias Denisės noriu............. ir kokios tulpiažiedės pabandymui....... ir tada ties dešimčia gal apsistosiu o tai nebus kur dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 09 25, 20:57)
.... ir tada ties dešimčia gal apsistosiu doh.gif

Optimistė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 rugsėjo 2012 - 21:32
QUOTE(Avijacija @ 2012 09 25, 20:57)
ai dar va velnias Denisės noriu............. ir kokios tulpiažiedės pabandymui....... ir tada ties dešimčia gal apsistosiu o tai nebus kur dėt  doh.gif

Ties kelinta dešimtimi ruošiatės apsistoti? smile.gif Aš vakar gavau jau šeštą daigelį (dėkui mergaitėms, kurios supranta kaip norisi tų nuostabių žiedėlių 4u.gif MB klausia, kada bus gana...Sakau, oi, greitai, dar noriu tik kelių ...ir pradėjau vardinti. Pasirodo, noriu keliolikos biggrin.gif kol kas...
O jūs, patyrusios, man pasakykite - kaip jums kyla ranka nuskinti pirmuosius žiedelius??? Iš Jediaros gavau Rod Rosenknopp jau su besiformuojančiu žiedynu, nors pats augaliukas dar mažas. Jau šiandien iš ryto pasimatė ir spalvos kraštelis, tai kaip gi prisiversti nugnybti visą grožį??? Gal čia tik mane, pradedančiąją, tokios kančios kamuoja??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2012 09 26, 09:37)
Ties kelinta dešimtimi ruošiatės apsistoti? smile.gif

prašom nesityčiot iš progresuojančios ligonės biggrin.gif manau ties pirma dešimtim apsistosiu, o tai pavasarį laukia daigų kiekis didžiulis..... visokie čiliakai, pomidorai. Nebus kur dėt jei gėlių tiek prisiveisiu doh.gif dar per žiemą du aktinidijų daigelius auginsiu.... čili trys vazonai tupi balkone kolkas. Vyras tuoj mane mes lauk su visom gėlėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2012 09 25, 18:24)
Turiu nereikalingų pelargonijų. Per vasarą augo lauke, dabar namuose nebeturiu vietos. Atsiprašau, bet nežinau, kokių jos veislių.Yra 8 dideli ir 2 maži kerai raudonų pilnavidurių ( kaip rožytės) ir 2 dideli kerai baltų pilnavidurių.
DOVANOJU. Be vazonų. Vilniuje ( Antakalnis, Žirmūnai, Antaviliai).

Visos jau pažadėtos. Net nesitikėjau, kad bus tokia paklausa. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2012 09 26, 14:16)
Visos jau pažadėtos. Net nesitikėjau, kad bus tokia paklausa.  rolleyes.gif

nes pataiket i ligonių forumą smile.gif pelergomanija vadinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 09 26, 16:18)
nes pataiket i ligonių forumą smile.gif pelergomanija vadinas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip, bet aš savo norus jau riboju ax.gif
Atsakyti
as dar zadu ismest kelias orches doh.gif ...tai dar keliu noresiu lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif kitiems metams turiu planu,aisku jeigu siemet pasiseks per ziema issaugot visas pelargonytes...
tai ''paprastas,kaimiskas'' auginsiu tik kaip sezonines..o namie veislines mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Gavau kelias sakeles turbut karalisku pelargoniju (labai dideli ir grazus ziedai). Kazin ar jos man prigys? g.gif Ir kaip geriau daryti, ar is karto i zeme sodinti, ar pamerkti ir tiketis, kad isleis sakeles? doh.gif Taip noreciau, kad nenumirtu... doh.gif smile.gif
Atsakyti