Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

Sėkmės paslaptis ta, kad visi paprasti darbai padaromi nepaprastai gerai.
-- Johnas D. Rockefelleris
Atsakyti
Tikras vyras kaip vilkas. Arba vienišas arba su ta vienintele visam gyvenimui. O bėgiojimas paskui aveles, tai jau avino bruožas.
Atsakyti
Kas išsaugo gebėjimą matyti grožį, tas nesensta.
Atsakyti
Neįmanoma - tai tik didelis žodis, kuriuo mėtosi silpni žmonės, nes jiems lengviau gyventi duotame pasaulyje, nei pažinti galią, kurią jie turi pakeisti tai. Neįmanoma nėra faktas. Tai yra tik nuomonė. Neįmanoma nėra prisipažinimas. Tai yra iššūkis. Neįmanoma yra potencialas. Neįmanoma yra laikina. Neįmanoma yra niekas. John Maxwell
Atsakyti

Nepyk ant žmonių ir neteisk jų. Juk kiekvienas elgiasi tik pagal savo prigimtį ir pagal tai, kaip yra išmokytas. Retai kas turi pakankamai gerumo ir išminties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 22 lapkričio 2012 - 15:54
Gyvenimas - kaip elektra

Su įtampa keliesi,
su pasipriešinimu eini į darbą,
visą dieną kibirkščiuoji,
iš darbo grįžti įelektrintas,
o po to išsijungi.
Atsakyti
Pradėti gyvenimą nuo nulio lengva. Daug sunkiau pradėti gyvenimą iš minuso...
Atsakyti
Aš tikrai stengiuosi ateiti laiku, bet dalykai, verčiantys mane vėluoti, yra arba per stiprūs, arba pernelyg malonūs.

[Merilyn Monroe]
Atsakyti
Jei tu būtum sniegas, žiema būtu mėgstamiausias mano metų laikas.. Jei tu būtum obelų žydėjimas, tris mėnesius skaičiuočiau dienas iki pavasario.. Jei tu būtum parkas pilnas ant žemės nukritusių geltonų lapų, kiekvieną dieną eičiau žiūrėti ir skaičiuoti minučių iki pirmojo lapo kritimo rudenį.. Jei tu būtum vaivorykštė, kiekviena vasaros naktį melsčiausi kad išaušęs rytas atneštu man lietų po kurio eitu saulė...*

*Visi žmonės kaip žmonės, bet tai aš iš kur tokia graži?

*Tiesiog būk pats gražiausias. Mano prisiminimas.
*
*Nauja šluota švariai šluoja, bet senoji žino visus kampus.
*
*Gyvenimo kaina auga, o gyvenimo galimybės mažėja.
Atsakyti
Pakęsti įžeidinėjimus ir neužtarti saviškių – vergiškumas.
[Aristotelis. Nikomacho etika]
Atsakyti
* Ateis laikas, kai kažkuris iš mūsų supras, kad jau per vėlu. Bijau, kad tai būsiu aš. Kaip ir bijau, jog tu būsi nelaimingas. Arba laimingas, bet be manęs...

* Lyg būčiau užsilipus ant kėdės ir žiūrėčiau į visų laimę iš viršaus.Iš ten, kur smegenims per mažai oro.Svajoti nedraudžiama.Bet svajoti skaudu.Kai per daug galvoji, irgi pradeda skaudėti.Ne tik galvą, o ir tą atšalusį daiktą krūtinėj.

* Nenorom,bet žvilgsnis nukrypsta į šalį.Kontrolę paleidžiu iš savo rankų ir pasileidžiu skrydžiui.Tikiuos,kad dar nemirštu.

* Gal išaugau.. Jau nebesakau visoms draugėms "Keičiuosi". Vaikų žaidimai. Jau niekada nesikeisiu, nes tik tokios kaip aš, priverčia tokius pasipūtėlius kaip Tu pravirkti ašaromis
Atsakyti
Labiausiai mūsų laikais stinga drąsos. Ne kvailo akių draskymo, ne pavojingo nutrūktgalviškumo, bet tikros drąsos, kuri bet kurio sunkumo akivaizdoje leistų ramiai ištarti: “Išeitis vis tiek yra, ir aš ją būtinai rasiu.”
Atsakyti