Mano vakaras ramus. Draugė nudažė plaukus, dar pabandėm kelias šukuosenas. Sugarbanojo man plaukus, tragiškai netinka

Po to supynė. Pynimas be galo dailus, dar ir rytoj eisiu su juo paskaiton, galėsiu ryte ilgiau pamiegot

Bet šiaip ir tie pynimai man nelabai tinka. Kažkaip keistai atrodo veidas

Pajuokavom, kad va pora šukuosenų iš mano vestuvių bandymų jau atkrenta
Su
Laira sutarėm, kad penktadienį ir gal šeštadienį paaukliausiu jos sūnui. Na ši tema tikrai daugiafunkcė, išsiplėtojo į daugelį sričių

Galvoju penktadienį tik viena paskaita, nebus didelės bėdos, kad nenueisiu, o pagelbėt draugei tikrai norisi

Ir po pokalbio kaip tyčia parašė mano artėjantis pasimatymas, kad gal galėtume tiktis penktadienį, o ne ketvirtadienį. Kaip visad, viskas vienoj vietoj

Tikiuosi mūsų supermamytė leis man darbo metu truputį pasigražinti ir dailiai, o ne susivėlusiai išeiti į pasimatymą
Mudu su tuo vaikinu tarėmės preliminariai apie ketvirtadienį, bet sakėm dar pasitikslinsim. O aš visiškai neįtraukiau jo į savo planus, tik turėjau minty 4dienį. Matyt pasąmonėj jau automatiškai blokuojasi mintys apie vyr., stengiuos nesureikšmint, kai begalė sureikšminimų baigėsi šnipštu

Tad niekuo negaliu padėt, kad iš kito miesto jam reikės atvažiuot tik vakarop, o ne dieną
Belle, esu išbandžiusi labai daug tušų, nu turbūt
n skaičių

Labiausiai palikę įspūdį buvo Lancome Hypnose, Maxfactor Masterpiece kasdienai ir Masterpiece Max ne tik kasdienai bei Maybelline geltonasis. Tačiau nė vienas nepralenkė ir kažin ar kada bepralenks kuklutį tušą iš Eurokos, Essence Multi action. Jo kaina gal 12Lt, bet jis man tobulas! Padaro tokias blakstienas, kad vienąkart netgi iš vaikino sulaukiau klausimo ar nepriaugintos blakstienos

Bet šiaip labai dailiai atlieka visas funkcijas viename, o kas svarbiausia kruopščiai tankina. Mano blakstienos taip pat gan ilgos, bet man norisi daugiau tankumo, ką su šiuo tušu gaunu su kaupu

Labai labai rekomenduoju
QUOTE(Seila @ 2012 10 02, 08:34)
Ps. Aš jau pasiilgau Tavęs...Reik kažką galvoti ir susitikti...
Aš irgi tavęs pasiilgau!!! Gal kada kai vyksi į Vilnių, ar kad ir kai į didįjį meet`ą....jei tik nebus pakeleivių ir galėtum stabtelt bent arbatos puodeliui, su malonumu norėčiau tave apkabinti ir papliurpti bent valandėlę