Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

mano jaunystes/kvailystes gerimas buvo...baileys and vodca on a rocks (baileys su degtine ant ledo) biggrin.gif ..skanu ir rezultatas garantuotas biggrin.gif
Atsakyti
Mano vakaras ramus. Draugė nudažė plaukus, dar pabandėm kelias šukuosenas. Sugarbanojo man plaukus, tragiškai netinka blush2.gif Po to supynė. Pynimas be galo dailus, dar ir rytoj eisiu su juo paskaiton, galėsiu ryte ilgiau pamiegot blush2.gif Bet šiaip ir tie pynimai man nelabai tinka. Kažkaip keistai atrodo veidas g.gif Pajuokavom, kad va pora šukuosenų iš mano vestuvių bandymų jau atkrenta biggrin.gif

Su Laira sutarėm, kad penktadienį ir gal šeštadienį paaukliausiu jos sūnui. Na ši tema tikrai daugiafunkcė, išsiplėtojo į daugelį sričių hihihi.gif Galvoju penktadienį tik viena paskaita, nebus didelės bėdos, kad nenueisiu, o pagelbėt draugei tikrai norisi mirksiukas.gif Ir po pokalbio kaip tyčia parašė mano artėjantis pasimatymas, kad gal galėtume tiktis penktadienį, o ne ketvirtadienį. Kaip visad, viskas vienoj vietoj doh.gif Tikiuosi mūsų supermamytė leis man darbo metu truputį pasigražinti ir dailiai, o ne susivėlusiai išeiti į pasimatymą blush2.gif biggrin.gif
Mudu su tuo vaikinu tarėmės preliminariai apie ketvirtadienį, bet sakėm dar pasitikslinsim. O aš visiškai neįtraukiau jo į savo planus, tik turėjau minty 4dienį. Matyt pasąmonėj jau automatiškai blokuojasi mintys apie vyr., stengiuos nesureikšmint, kai begalė sureikšminimų baigėsi šnipštu g.gif Tad niekuo negaliu padėt, kad iš kito miesto jam reikės atvažiuot tik vakarop, o ne dieną blush2.gif biggrin.gif

Belle, esu išbandžiusi labai daug tušų, nu turbūt n skaičių blush2.gif Labiausiai palikę įspūdį buvo Lancome Hypnose, Maxfactor Masterpiece kasdienai ir Masterpiece Max ne tik kasdienai bei Maybelline geltonasis. Tačiau nė vienas nepralenkė ir kažin ar kada bepralenks kuklutį tušą iš Eurokos, Essence Multi action. Jo kaina gal 12Lt, bet jis man tobulas! Padaro tokias blakstienas, kad vienąkart netgi iš vaikino sulaukiau klausimo ar nepriaugintos blakstienos biggrin.gif Bet šiaip labai dailiai atlieka visas funkcijas viename, o kas svarbiausia kruopščiai tankina. Mano blakstienos taip pat gan ilgos, bet man norisi daugiau tankumo, ką su šiuo tušu gaunu su kaupu wub.gif Labai labai rekomenduoju ax.gif

QUOTE(Seila @ 2012 10 02, 08:34)
Ps. Aš jau pasiilgau Tavęs...Reik kažką galvoti ir susitikti... rolleyes.gif  friends.gif

Aš irgi tavęs pasiilgau!!! Gal kada kai vyksi į Vilnių, ar kad ir kai į didįjį meet`ą....jei tik nebus pakeleivių ir galėtum stabtelt bent arbatos puodeliui, su malonumu norėčiau tave apkabinti ir papliurpti bent valandėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 02 spalio 2012 - 22:01
QUOTE(meyle @ 2012 10 02, 22:48)
Mano vakaras ramus. Draugė nudažė plaukus, dar pabandėm kelias šukuosenas. Sugarbanojo man plaukus, tragiškai netinka blush2.gif

o as gal 7-8 metus vaiksciojau garbanota biggrin.gif taip kartais to pasiilgau blush2.gif
Atsakyti
oi, aš jau irgi lovoje su kompu. Prisilašinu į nosį vaistų ir stengsiuosi užmigti. smile.gif

Merginos, va tai viena tai kita vis parašot, kad kažką gurkšnojat. Tai čia jūs kaip? Vienos? Man tai kažkaip nejauku gerti vienai.... unsure.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Kaip jaučiatės, mielosios? biggrin.gif
Qwertama, man irgi keistoka vienai gert rolleyes.gif Bet keletą kartų buvau prisijungus prie masinio gėrimo čia online, SM biggrin.gif Tai galima įsivaizduot, kad gurkšnoji ne viena ax.gif
Meyle, tai čia jau šią savaitę pasimatymas? bigsmile.gif O, kad viskas į vieną dieną kone subėga, tai jetaus koks dažnas reiškinys doh.gif smile.gif
Geros darbo dienos!
Atsakyti
Labas rytas,

Pažiūrėjau filmą „Breaking and Entering“, labai patiko. Bandau pradėt dieną jau su antru kavos puodeliu, o akys vis tiek lipte limpa.

QUOTE(Qwertama @ 2012 10 02, 22:36)
Merginos, va tai viena tai kita vis parašot, kad kažką gurkšnojat. Tai čia jūs kaip? Vienos? Man tai kažkaip nejauku gerti vienai....  unsure.gif

Tekę ir vienai, tai kad viskas čia jauku biggrin.gif Pvz vyno taurę ar skanaus kokteilio prie kokio filmo, sunkios dienos ar pan. Aišku retkarčiais. O didesni kiekiai ne kiek nejaukūs būtų, bet tiesiog nesinorėtų to vienai g.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 03, 07:26)
Meyle, tai čia jau šią savaitę pasimatymas? bigsmile.gif O, kad viskas į vieną dieną kone subėga, tai jetaus koks dažnas reiškinys doh.gif  smile.gif
Geros darbo dienos!

Taip, šią bigsmile.gif
Kas naujo tavo vyriškajam fronte? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 02, 23:36)

Merginos, va tai viena tai kita vis parašot, kad kažką gurkšnojat. Tai čia jūs kaip? Vienos? Man tai kažkaip nejauku gerti vienai....  unsure.gif

Na vienai gerti nereiškia vienai nusigerti. Anksčiau visai man patikdavo kokio alaus išgerti ar vyno prie maisto, bet dabar praktiškai nebe.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jaučiuosi kažkaip išsimiegojusi, bet vistiek noriu miego - nekenčiu tokio oro lauke doh.gif

aš kartais irgi mėgstu vakare prie vakarienės taurę vyno išgerti... tik tiesa, tai buvau jau senokai lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryteli, mergytes... ax.gif 4u.gif Vis dar su begancia nosyte sveikinuosi,nu blembacki nepaleidzia manes ta sloga... doh.gif
QUOTE(meyle @ 2012 10 02, 21:48)
Aš irgi tavęs pasiilgau!!! Gal kada kai vyksi į Vilnių, ar kad ir kai į didįjį meet`ą....jei tik nebus pakeleivių ir galėtum stabtelt bent arbatos puodeliui, su malonumu norėčiau tave apkabinti ir papliurpti bent valandėlę mirksiukas.gif

Butinai butinai reiks kazka sugalvoti... bigsmile.gif Butu isties smagu susimatyti bent desertui su mergaitiskais plepalais! rolleyes.gif 4u.gif Pasiorganizuosim... drinks_cheers.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 10 02, 22:36)

Retai..labai retai as tai darau, bet buna...Kai labai uzsimanau sidriuko buteliuka ar karsto vyno taure...Mmm... rolleyes.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

kas liecia isgerima vienai... pas mane kaip pastebejot pasitaiko biggrin.gif bet as ne pijokauju viena schmoll.gif g.gif
nors kita vertus, daznai nesiskaitau viena, su kuo nors internete online ikalu biggrin.gif ar cia, daznai per skype su kuo nors, ypac su uzsienyje esancia chebra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o dabar visai 100 gr iskalciau kad silciau butu, utiutiu...

ir siandien dantakrapste manes laukia, nugrez litu neblogai jauciu, nes delna kairi niezti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 03, 10:08)
laba ryta  4u.gif

kas liecia isgerima vienai... pas mane kaip pastebejot pasitaiko  biggrin.gif bet as  ne pijokauju viena  schmoll.gif  g.gif
nors kita vertus, daznai nesiskaitau viena, su kuo nors internete online ikalu biggrin.gif ar cia, daznai per skype su kuo nors, ypac su uzsienyje esancia chebra  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o dabar visai 100 gr iskalciau kad silciau butu, utiutiu...

ir siandien dantakrapste manes laukia, nugrez litu neblogai jauciu, nes delna kairi niezti  biggrin.gif

oi, man irgi pas stomotologą reikia... bet bijau.. unsure.gif nežinau pas ką eiti... neturiu savo tokio patikimo, todėl vis delsiu.. Kai nulups paskui pinigų, tai paskutines kelnes nusiimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 03, 10:14)
oi, man irgi pas stomotologą reikia... bet bijau..  unsure.gif nežinau pas ką eiti... neturiu savo tokio patikimo, todėl vis delsiu.. Kai nulups paskui pinigų, tai paskutines kelnes nusiimsiu.

butum kaune, rekomenduociau 4u.gif

o del litu, tai oi oi oi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau dabar oda siausias apie minti kiek paliekama tuose kabinetuose biggrin.gif
Atsakyti