Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Ethella @ 2012 10 03, 11:21)
Qwertama, sparnelius gaminu pagal Beatą, va CIA receptas  4u.gif

O kaip beje Tavo plaukai, nusiplovė juodumas?  g.gif Kokiais dažus naudoji? Mane baisiai nervina, nes spalva man jau po mėnesio apsiplovusi, pradžioj toooks ryškus šokoladas būna, kas mėnesį nenoriu dažytis  doh.gif

Aš irgi pagalvojau apie Beatos receptukus, man jie skaniai nuskambėjo smile.gif Ačiū smile.gif

Plaukai truputį pasiplovė, lyg ir pradeda lysti tamsiai tamsiai ruda plaukų spalva, tačiau jie vis tiek pernelyg juodi.... verysad.gif
Dažiausi su Loreal plaukų dažais. Dėžutė atrodo taip
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 03, 09:40)
Kas naujo tavo vyriškajam fronte? blush2.gif  mirksiukas.gif

Palaikau ryšį su tuo sekmadieniniu berniuku 4u.gif O su kitu kitą savaitę į filmą planuoju...iš tiesų nelabai noriu susitikt, bet gal gyvai viskas bus geriau, nei internetinėj erdvėj g.gif

QUOTE(comep @ 2012 10 03, 13:00)
ka tik gavau paprasta laiska is to zmogaus, su voke idetu kvituku is banko, apie apmokejima laugh.gif
eina peklon, gera nuotaika garantuota laugh.gif

lotuliukas.gif bet visgi darbas tikrai kartais atneša ir gerą nuotaiką biggrin.gif

Dėl dantų smile.gif Tai aš esu išsirinkus ne konkretų dantistą, o odontologijos kliniką ir, kai pas kažką rašausi sakau "man nesvarbu pas ką", bet tada dažniausiai įstaigos savininkas užsirašo pas save biggrin.gif Bet man jis patinka, nusiskundimų neturiu, bet ir problemų su dantukais neturiu rolleyes.gif Sėkmės kas ruošiasi eit ir linkiu nepalikti ten visų savo santaupų ax.gif
Atsakyti
Aš tai papietavau ir man iškilo toks klausimas... mergytės, jūsų kavalieriai dienos eigoje daug su jumis bendrauja? Skambina, rašo sms‘us ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 03, 13:38)
Aš tai papietavau ir man iškilo toks klausimas... mergytės, jūsų kavalieriai dienos eigoje daug su jumis bendrauja? Skambina, rašo sms‘us ir pan.?

Skaniai pavalgei? smile.gif Aš alkana, tai mintys apie maistą labai gajos doh.gif
Dabartiniai (jei galima taip sakyti) tai nelabai ax.gif Nes žino tik telefono nr., o aš pati retai kada darbo metu atsiliepiu ar atrašinėju sms...O buvęs tai dažnai rašydavo, nes abu darbo metu skype būdavome smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=JenYJnFXRxU user posted image
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 03, 13:38)

Kaip man keista, bet tuo mačiu ir labai miela matyt tokius Belle's postus ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 03, 13:02)
Kaip man keista, bet tuo mačiu ir labai miela matyt tokius Belle's postus  ax.gif  mirksiukas.gif

DF, kaip prajuokinai... biggrin.gif neturiu aš dar kavalieriaus jei ką, tik norėčiau, kad kai kas juo būtų... Tai va geriau pasisakom į mano užduotą klausimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 03, 14:10)
DF, kaip prajuokinai...  biggrin.gif  neturiu aš dar kavalieriaus jei ką, tik norėčiau, kad kai kas juo būtų... Tai va geriau pasisakom į mano užduotą klausimą  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Mano ale kavalierius labai dažnai nerašinėja... vakar vakare parašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 03, 13:10)
DF, kaip prajuokinai...  biggrin.gif  neturiu aš dar kavalieriaus jei ką, tik norėčiau, kad kai kas juo būtų... Tai va geriau pasisakom į mano užduotą klausimą  biggrin.gif

svarbu noras yra lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek kadru buvo - su tiek vis kaip nors susisiekdavom g.gif
tai sms persimeti, ar skype jei imanoma..
Atsakyti
Comep cool daina, linguoju prie kompo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 03, 13:23)
Comep cool daina, linguoju prie kompo  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

mano senai perklausyta, ale dainuoju dabar ja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 03 spalio 2012 - 12:24