merginos, o gal kuri turite tikrai gera scenariju?
kad butu smaikstu, bet ne vulgaru, akd nebutu nuvalkiotu ketureiliu, banaliu,kurie kartojasi kiekvienam scenarijui?
nu man mintys jau sutupe i galva, idejos, bet su scenarijumi vargstu labiausiai, kiek skaitau ir bandau perdaryti, taip neviltis ima..gal zinote kas raso tokius siuolaikiskus, idomius?
prisidedu prie tų, kurios mano kad nerta suknelė labai gražu
esu mačiusi ne vieną proginę nertą suknelę ir jeigu tai gražiai padaryta tai tikrai suteikia žavesio ir išskirtinumo
o deja idėjomis pasidalinti kol kas negaliu, nes pati dar tik pradėjus domėtis, ieškotis info, idėjų, o pati dar nieko nesusidėliojus mintyse

o deja idėjomis pasidalinti kol kas negaliu, nes pati dar tik pradėjus domėtis, ieškotis info, idėjų, o pati dar nieko nesusidėliojus mintyse

Aš irgi kibsiu prie didesnių paieškų scenarijaus. Vakar buvau pas jaunuosius, išsiklausinėjau ko nori ko nenori. Šiandien buvau nuvažiavusi į Gariūnus apsižiūrėti ko ten turi
na ir ieškojau suknelės. Palikau užstatą, bet kažkodėl man neramu, ir abejoju dėl pasirinkimo
po kokio mėnesio dar važiuosiu į tą nuomą, reikės pasifotkinti ir dar pamastyti
Ir gal galit paaiškinti man tų akmenukų esmę

QUOTE(ega @ 2013 01 12, 18:44)
Aš irgi kibsiu prie didesnių paieškų scenarijaus. Vakar buvau pas jaunuosius, išsiklausinėjau ko nori ko nenori. Šiandien buvau nuvažiavusi į Gariūnus apsižiūrėti ko ten turi
na ir ieškojau suknelės. Palikau užstatą, bet kažkodėl man neramu, ir abejoju dėl pasirinkimo
po kokio mėnesio dar važiuosiu į tą nuomą, reikės pasifotkinti ir dar pamastyti

Man ir su tais akmeneliais neaisku, vis skaitineju temas, bet dar neatkasciau,
Jei nepaslaptis kokios kainos nuomos punkuose? as tai eBay nusiziurejau suknele gautusi apie 300lt

QUOTE(knopke* @ 2013 01 12, 10:48)
aciu, merginos, sarasas toliau ilgeja, kiek garziu minciu jus duodate, as mielai apsidalinciau tuo, ka esu sumascius, deja, negaliu rasyti per daug, mano abi jaunosios uzsuregistravo i sm vien del vestuviu temu

Nuotakoms yra atskiros temos, gal jusu nuotakos cia "nesedi"... Nebeidomu paskui pacioms ...Siaip idejomis galima ir paste dalintis..
QUOTE(balandine6 @ 2013 01 12, 20:22)
Nuotakoms yra atskiros temos, gal jusu nuotakos cia "nesedi"... Nebeidomu paskui pacioms ...Siaip idejomis galima ir paste dalintis..
uzmeta, uzmeta man , rodos, aki

Sveikos
jungiuosi ir aš į jūsų būrelį
Smagu,kad dalinatės idėjomis, patirtimi...Mes irgi šiemet būsim piršliais,tai jau dabar po truputį skaitinėjuosi, renkuosi info... Ir tuo pačiu noriu su jumis pasidalintiidėjos, čia gal šiaip daugiau nuotakom skirta, bet gal ir jum kokia idėja kils
Aš pati šį tą nusižiūrėjau..
Gerų idėjų ir kūrybinio įkvėpimo visoms

jungiuosi ir aš į jūsų būrelį

[/quote]
labai grazu. as jau pradejau maratona po parduotuves. jau viska susideliojau galvoj, liko pasirasyti pagrindinius tostus ir kalbas. ki jau turesiu koki dabeli parodyti, mesiu i pasteli.
siandien ir as pasiemiau tradicini scenariju, bandau deliotis ir keisti pagal save, pagrindas juk islieka, tieiog nuvalkiotas frazes pakeisti reikia
pas mane jau ir nemazai uzsakyta, parkeliauja dalis is ebay, paskui parodysiu pastukyje
pas mane jau ir nemazai uzsakyta, parkeliauja dalis is ebay, paskui parodysiu pastukyje
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 12, 19:57)
Man ir su tais akmeneliais neaisku, vis skaitineju temas, bet dar neatkasciau,
Jei nepaslaptis kokios kainos nuomos punkuose? as tai eBay nusiziurejau suknele gautusi apie 300lt

Aš radau kažkur, kad reikia ant tilto jauniesiems išrinkti nereikalingus ir išmesti į vandenį, kažkas tokio

Suknelės nuoma 350

QUOTE(knopke* @ 2013 01 13, 20:06)
siandien ir as pasiemiau tradicini scenariju, bandau deliotis ir keisti pagal save, pagrindas juk isliekman stringa dar a, tieiog nuvalkiotas frazes pakeisti reikia
Aš dar nieko neturiu

na, miegui as duosiu ranksluoscius, slepetes, pagalvele, o ar ji bus su ju foto, ar su meiles simfonija, dar svarstau.
Sveikos gyvos,
dar vienas paukštukas jungiasi į jūsų būrį
Mano veselia numatyta gegužę. Mums su vyru tai jau trečias kartas liudininkauti. Šitam esam užkviesti anksčiausiai, tai ir laiko kaip ir turim daugiausiai. Todėl norisi šįsyk pasiruošti kruopščiausiai
Šiuo metu suku galvą ir esu paieškose indų smėlio ceremonijai, ieškau kur kuo pigiau užsakyt spalvotą jaunųjų šaržą..
Kadangi praėjusioms dvejoms vestuvėms pasiruošiau šito forumo dėka, todėl norėtųsi atiduot duoklę ir pasidalinti geromis idėjomis (kai tik jų bus! ). Tik kad mano nuotaka bais smalsi ant visokių paieškų, bijau, kad čia neužsuktų. Nes ir taip jau tieeeeek ji viskuom prisidomėjus, kad bijau jau ir neberasti kuo ją nustebinti...
Kas dėl palydėtuvių į miegus, tai ruošiuosi parengti pagalves, kažkas panašaus į tokias:
dar vienas paukštukas jungiasi į jūsų būrį

Mano veselia numatyta gegužę. Mums su vyru tai jau trečias kartas liudininkauti. Šitam esam užkviesti anksčiausiai, tai ir laiko kaip ir turim daugiausiai. Todėl norisi šįsyk pasiruošti kruopščiausiai

Šiuo metu suku galvą ir esu paieškose indų smėlio ceremonijai, ieškau kur kuo pigiau užsakyt spalvotą jaunųjų šaržą..
Kadangi praėjusioms dvejoms vestuvėms pasiruošiau šito forumo dėka, todėl norėtųsi atiduot duoklę ir pasidalinti geromis idėjomis (kai tik jų bus! ). Tik kad mano nuotaka bais smalsi ant visokių paieškų, bijau, kad čia neužsuktų. Nes ir taip jau tieeeeek ji viskuom prisidomėjus, kad bijau jau ir neberasti kuo ją nustebinti...

Kas dėl palydėtuvių į miegus, tai ruošiuosi parengti pagalves, kažkas panašaus į tokias: