Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

QUOTE(giengiux @ 2013 01 14, 17:20)
SVEIKOS MIELOSIOS, noreciau JŪSŲ nuomonės: man labai patiko idėja del smėlio ceremonijos. esmė tame, kad mudu su vyru busim liūdininkais antrą kartą besituokiancios poros vestuvese. būsimi jaunavedžiai iš pirmų santuokų turi jau suaugusius vaikus. kaip manot, gal visai fainai būtų jei tiek jaunavedžiai, tiek jų atžalos  pripildytų naujos šeimos indą?

uzsienyje (JAV) konkreciai taip ir daro. Pila tevai ir vaikai skirtingu spalvu smelius.

indu elementariai maximose yra. Platesni virsus - vadinasi saldainines (tokia taure su stikliniu dangteliu), siauro virsaus rinktis nesiulyciau, nes tada reikes tuteles per ka supilti, jei rankos sudrebes - zek ir pro sali pabirs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 14, 18:51)
uzsienyje (JAV) konkreciai taip ir daro. Pila tevai ir vaikai skirtingu spalvu smelius.

indu elementariai maximose yra. Platesni virsus - vadinasi saldainines  (tokia taure su stikliniu  dangteliu), siauro virsaus rinktis nesiulyciau, nes tada reikes tuteles per ka supilti, jei rankos sudrebes - zek ir pro sali pabirs  cool.gif

drinks_cheers.gif

o del pylimo visiems - liuks, tai naujas, tvirtas seimos pagrindas..galima isrutulioti ir taip
Atsakyti
Dėkui už nuomonę. ir dar vienas klausimas: ar tebėra madoj per vestuves į dangų leisti balandžius?
Atsakyti
zinokite, tos mados...kas kam grazu, kam ko reikia, ko nori - tas ir grazu..jei paskaityti scenarijus, tai istisai tie patys dovanojami daiktai, kocelai ir panasiai..tad cia ta mada...jei darote super stilingas ir madingas vestuves - beabejo, galima rasti idomesniu variantu - musu jaunieji abeji balandziu nenori
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 01 14, 19:12)
Dėkui už nuomonę. ir dar vienas klausimas: ar tebėra madoj per vestuves į dangų leisti balandžius?

Mūsų jaunieji taip pat balandžių nenori, tai galvojam gal i dangų oro balionus pleit ax.gif
Atsakyti
prie baznycios leisim helio balionus mes
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 01 14, 13:15)

parodyk, kokią nusižiūrėjai ax.gif aš irgi nemažai nusižiūrėjus turiu
blink.gif  blink.gif  doh.gif

pabandysiu įkelti i temą kur svočiutės apie drabužėlius kalbasi mirksiukas.gif

O aš galvoju daryti svečių knyga, neisivaizduoju kaip tai daroma, bet mano mintis tokia: kiekvienas šventės dalyvis turėtų užpildyti lapą atsakant į kokius nors klausimus pvz: vardas- pravardė (ar slapyvardis)?, iš kur? amžius? norėtusi tokiu humoristinių klausimų bet dar niekas į galvą nešauna, buvau sugalvujus kad pasižadėjimą įrašytų ale susigundžiau su pažadų tortu, bet galvoju torto nedaryti nes svečių apie 80 tai sakau taip korteles duosiu gal traukt g.gif ai dar šian nupirkau jaunųjų nakčiai kamuoliukus su kamasutros pozom, bet paskui užmaciau dar kortas su kamasutros pozom tai tas dar prigriebiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet įteiksiu tik vieną iš jų , kitą ateičęei pasiliksiu.
Atsakyti
su sveciu palinkejimais ir as varsgtu, atsimenu, akd musu knyga rase labai vangiai sveciai, tad- kaip ir aisku, jog kai zmoniu nemazai - grasu sedeti ir rasyti linkejimus, tad galvosiu kazka tokio neipareigojancio, kad butu galiam bet kada atlikti..tam audziu minti su medziu
Atsakyti
as palinkejimu knyga dariau pati.
lapus spausdinau ant gelsvo popieriaus, virseli siuvinejau pati ir apvilkau kietus virselius bei irisau.
O pacia knyga palikau jaunosios mamai, kad kol mes grisim i kavine, atvyke sveciai surasytu palinkejimus.
Tai tikrai saziningai visi surase thumbup.gif ir laikas jiems buvo uzimtas, ir mes isvengem tostu sakymo aplink stala.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 14, 21:43)
as palinkejimu knyga dariau pati.
lapus spausdinau ant gelsvo popieriaus, virseli siuvinejau pati ir apvilkau kietus virselius bei irisau.
O pacia knyga palikau jaunosios mamai, kad kol mes grisim i kavine, atvyke sveciai surasytu palinkejimus.
Tai tikrai saziningai visi surase  thumbup.gif ir laikas jiems buvo uzimtas, ir mes isvengem tostu sakymo aplink stala.

labai gera ideja, paliksiu ir as mamai jaunosios

jei daugiau nieko nesugalvosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 14 sausio 2013 - 20:57
QUOTE(Notte @ 2013 01 14, 01:13)
Šiuo metu suku galvą ir esu paieškose indų smėlio ceremonijai, ieškau kur kuo pigiau užsakyt spalvotą jaunųjų šaržą..

O sakykit, kas čia su tuo smėliu g.gif kaip supratau jaunieji, galima ir tėvai pildo inda iš spalvoto smėlio? o esmė kokia?

O su medžiu dar bandau išsiaiškinti, čia dedam kažkur ir svečiai kas dalyvavo atsižymi g.gif blush2.gif
Atsakyti