Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

indu ieskosiu indu parduotuvese, butu gerai, jei rasciau tarsi du didelius stikliukus, o piltu i taures formos inda, domenausi tikro smelio kaina, tas kas ruosia sia ceremonija, tai 0.5 kg -25 lt, indai -kriaukles - po 160 ir panasiai, bet tikrai neabejoju, jog rasiu pati tai ko reikia, tik vat su smeliu beda, naudosiu smulku zvyriuka, jis net ne zvyriukas, o stikliukai smulkus smulkus
Atsakyti
Smelio visokiausiu spalvu pilna senukuose. ir tikrai ne tokiom kainom blink.gif
elementariai teks padaryti ekskursija po visokiausias parduotuves, kurias anksciau praleisdavote savo marsrute ir tikrai atrasite originaliu dalyku daug pigesniu nei iprastose parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
niekada neuzeidavau i senukus, tai ca turetu buti kur sodo prekes?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 14, 09:28)
niekada neuzeidavau i senukus, tai ca turetu buti kur sodo prekes?

taip, ten yra dekoravimo prekes - sausuoliai, kriaukles, akmenukai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
aciu, uzeisiu, kaina gal zinote?
vienoms jau turiu tuos akmenukus mazycius spalvotus, kitoms bandyciau nupirkti ta tikra smeliuka
Atsakyti
su google, viska zinau biggrin.gif http://www.e-senukai...50811984_2.html
Atsakyti
na, sia savaite sieksiu didmiesti, tai uzsuksiu apziureti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, užsisakius esu šios temos naujienlaikraštį, bet kažkodėl neveikia ir negaunu jokių naujų žinučių į paštą, tai galvoju, kad nieko nerašot biggrin.gif

o dabar noriu pakomentuoti

QUOTE(lili* @ 2013 01 08, 19:58)
gal pasu piršlio pasidalintumėt  bigsmile.gif

perskaičiau ir pagalvojau, kad klausi apie netikrą santuokos liudijimą, bet dabar dar kartą paskaičiau ir supratau, kad kažkas kito čia, ane? g.gif

vat dėl santuokos liudijimo norėjau parašyti, jog kai buvom vestuvėse, vedėjai per rankas persiuntė kitos poros liudijimą, tai buvo tokių, kurie nepastebėjo, kad ne jaunieji ten įrašyti tongue.gif man atrodo, visai gera mintis, nereikia papildomai galvos sukti.

QUOTE(balandine6 @ 2013 01 12, 01:20)
1. O kaip pvz su seimos zidiniu, tevai rupinasi ar pirsliai?
2. Bral kaip man sunku, nes sau viska iki smulkmenu as pati buvau parupinus, bet galejau ir maziau rupintis, paskui vestuves kaip ir liko be mazu staigmeneliu, nes zinojau ko laukt ir kas bus...
3. Kaunietes, gal urmo bazese yra kur nors vestuvines atributikos, nes krikstynu panos rase jog yra...
4. Man tai "pasiseke", nes viena savaitgali vestuvese pirsliaujam, kita - suneli krikstijam, turiu ruostis dviems sventems...

1. Aš jaunosios mamytės užklausiau apie židinį, tai atsakė, kad kaip mes padarysim, taip bus gerai biggrin.gif tongue.gif
2. Labai gerai suprantu, mūsų vestuvės irgi mano buvo suplanuotos ir suorganizuotos nuo A iki Z.
3. Yra tikrai, pvz., ir ne vienas skyrius reikia, reikia pavaikščioti.
4. Mums dar sunkiau smile.gif dieną po vestuvių - sūnaus krikštynos smile.gif

QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 12, 19:57)
as tai eBay nusiziurejau suknele gautusi apie 300lt  rolleyes.gif

parodyk, kokią nusižiūrėjai ax.gif aš irgi nemažai nusižiūrėjus turiu

QUOTE(ega @ 2013 01 13, 21:01)
Suknelės nuoma 350 unsure.gif

blink.gif blink.gif doh.gif

ilgų suknelių ieškot?

QUOTE(Notte @ 2013 01 14, 01:13)
Šiuo metu suku galvą ir esu paieškose indų smėlio ceremonijai, ieškau kur kuo pigiau užsakyt spalvotą jaunųjų šaržą..

Notte, kaip galvoji įteikti šaržą? Nes aš irgi tokią idėją turėjau, bet nesurišu, kaip apvainikavus viską g.gif
O pagalvėlės labai fainos. Gaila mano jaunieji į lėktuvą tokių neįsineš schmoll.gif
Papildyta:
Gal kam patiks kelios idėjos:
Vyro gyvenimo tikslai, lengvai galima pasigaminti patiems,
ir šiaip linksma dovana.
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 01 14, 13:15)
dėl santuokos liudijimo norėjau parašyti, jog kai buvom vestuvėse, vedėjai per rankas persiuntė kitos poros liudijimą, tai buvo tokių, kurie nepastebėjo, kad ne jaunieji ten įrašyti tongue.gif man atrodo, visai gera mintis, nereikia papildomai galvos sukti.

Mes į netikrą santuokos liudijimą įrašysim, kad vyras žmonos pavardę pasiima... ne visi irgi iškart supranta, nes santuokos liudijimas kaip originalas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(knopke* @ 2013 01 14, 09:55)
indu ieskosiu indu parduotuvese, butu gerai, jei rasciau tarsi du didelius stikliukus, o piltu i taures formos inda,

Tuos mažuosius indukus a la stikliukai va tokius tik gražiai įkypai nukirstus mačiau ir Prismoje. Čia Kaune.
user posted image
O to didžiojo indo aš norėčiau arba užsidarančio, arba siaurai besibaigiančio..
O jūs ketinate personalizuoti tuos indus? aš tai ruošiuosi išgraviruoti. Greičiausiai jaunųjų inicialais...
Ir apskritai, ta smėlio ceremonija LT dar tokia nepopuliari. Atrodo, jei ieškai anglų kalba, tai kokios tik nori formos indus gali gauti. Man pvz labai gražu indas-rėmelis nuotraukai:
user posted image

Ir dar apie tą patį: nuotraukose tai dažniausiai matyti, kaip jaunieji vienu metu pila tą smėlį, bet jau iš 'darbo rezultato', tai tas smėlis tarsi supiltas pakaitom - vienas papila savo spalvos, kitas savo ir gaunasi sluoksniai, o jei piltų vienu metu, tai tos kruopytės susimaišytų. Ar ne taip mąstau? rolleyes.gif

QUOTE(tuatra @ 2013 01 14, 13:15)
*vat dėl santuokos liudijimo norėjau parašyti, jog kai buvom vestuvėse, vedėjai per rankas persiuntė kitos poros liudijimą, tai buvo tokių, kurie nepastebėjo, kad ne jaunieji ten įrašyti tongue.gif man atrodo, visai gera mintis, nereikia papildomai galvos sukti.
**ilgų suknelių ieškot?
***Notte, kaip galvoji įteikti šaržą? Nes aš irgi tokią idėją turėjau, bet nesurišu, kaip apvainikavus viską g.gif

*Visai man patiko įdėja dėl kitos poros liudijimo bigsmile.gif Manau, gal būtų verta ir pasinaudoti thumbup.gif
** Aš tai ieškau arba trumpo elegant, arba derinio su ilgu sijonu. Norėtųsi greičiau rasti, nes knieti prie drabužio užsisakyti sutažinių papuošalų, tai reiktų netempt į naktį rolleyes.gif
***Dėl šaržo dar galvoju. Galbūt ji priderinti prie palinkėjimų medžio, dar el.versiją panaudoti laikraštuke ar dar kur. Bet tokius derinimus dar turiu su jaunosios sesyte sutart, nes ji ruošiantis šiai vestuvei didžioji mano pagalbininkė bus ir dalį darbelių sau apsiims.
Ir tas rėmelis su vyro gyvenimo tikslu labai patiko! Tik aš jau matau, kad man daaaaug labai įdėjų visokių patinka, bet bijau neperspaust ir nepadaryt vestuvių dovanų dalybų vakaru... rolleyes.gif
Apskritai man patinka idėjas rinktis vizualiai - vartyti galerijas internete ir patikusias idėjas nusavinti ar galbūt jas kiek pakoregavus įgyvendinti.
Aš renku įdėjas, dalį jų įgyvendinsiu, o likusias, nepanaudotas galbūt sudėsiu į kažkokį spaudinį jauniesiems, kurį būtų galima užvadinti - Smulkmenos meilės ir aistros pakurstymui. [COLOR=darkviolet]
Na kad ir pvz: prie tokio paveikslėlio parašyt KAI UŽEIS BANGOS GINČYTIS, GERIAU NESIPYKITE O IŠSITAŠKYKITE SPALVOTAI biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
as apie tokius indus ir galvoju, manau, kad rasiu ir ta inda, kuris turetu dangteli, juk pavaiksciojus po indu parduotuves tikrai bus, o zadu taip pat gravruoti

rubus jau turiu, tiksliau jie gaminimo procese jau, papuosalus beliks tik priderinti, manau, akd apyranke bus is tu paciu lapeliu kaip ir sukne, o auskarus kokius nors jau rasiu..noreciau ir as sutazo, bet jau per daug tikriausiai butu, nerta sukne ir tokie papuosalai

ideju as turiu taip pat, tik kai gyvenu nedideliam miestelyje - sunkiau, nes spec reikia issiruosti kazko nupirkti, kazka apziureti, bet zinau tik viena, jei darau, darau is dusios, o kiek tai bus matyta, girdeta - na, dviracio neisrasi juk biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKOS MIELOSIOS, noreciau JŪSŲ nuomonės: man labai patiko idėja del smėlio ceremonijos. esmė tame, kad mudu su vyru busim liūdininkais antrą kartą besituokiancios poros vestuvese. būsimi jaunavedžiai iš pirmų santuokų turi jau suaugusius vaikus. kaip manot, gal visai fainai būtų jei tiek jaunavedžiai, tiek jų atžalos pripildytų naujos šeimos indą?
Atsakyti