Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

isiveskit i google sand ceremony, viska rasit issamiai.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 14, 20:09)
su sveciu palinkejimais ir as varsgtu, atsimenu, akd musu knyga rase labai vangiai sveciai, tad- kaip ir aisku, jog kai zmoniu nemazai - grasu sedeti ir rasyti linkejimus, tad galvosiu kazka tokio neipareigojancio, kad butu galiam bet kada atlikti..tam audziu minti su medziu

Aš tai kažkaip laikausi knygos, prie įėjimo matomoj vietoj padėt ir vis priminti kad papildytų, o su medžiu taspats mes vasara vestuvėse buvom tai antrą dieną svočiutė lakstė si tuo medžiu, bet vistiek nevisi užpildė.
Kažko traukia man ta knyga, juolab kad jaunieji ne Lt gyvena, paskui pavartyt paskaitinėt palinkėjimus ar dar kažką paskaitinėt, prisimint, manau būtų įdomu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2013 01 14, 16:21)
Mes į netikrą santuokos liudijimą įrašysim, kad vyras žmonos pavardę pasiima... ne visi irgi iškart supranta, nes santuokos liudijimas kaip originalas atrodo  biggrin.gif

Fainai! thumbup.gif

QUOTE(giengiux @ 2013 01 14, 19:12)
Dėkui už nuomonę. ir dar vienas klausimas: ar tebėra madoj per vestuves į dangų leisti balandžius?

Pernai dar tikrai buvo, o mano jaunieji ir šiemet nori cool.gif

QUOTE(knopke* @ 2013 01 14, 20:09)
su sveciu palinkejimais ir as varsgtu, atsimenu, akd musu knyga rase labai vangiai sveciai, tad- kaip ir aisku, jog kai zmoniu nemazai - grasu sedeti ir rasyti linkejimus, tad galvosiu kazka tokio neipareigojancio, kad butu galiam bet kada atlikti..tam audziu minti su medziu

Su nuotakom buvom sugalvoję, kad labai smagu būtų su Polaroid iš karto padaryti nuotrauką, įklijuoti ir parašyti linkėjimą. Bet bėda jį gauti ir nuotraukos išblunka po kurio laiko. Bet svarstau dar dabar tokią mintį g.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos svočiutės, jei priimsit junguosi į Jūsų būrį 4u.gif
Š.m. liepos 27 d. teks piršliauti sesutės vestuvėse. Nuo šiandien kibsiu į darbus ir pradėsiu ruoštis rolleyes.gif
Na ką einu skaityti daugybės prirašytų temų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ega @ 2013 01 12, 18:44)
Ir gal galit paaiškinti man tų akmenukų esmę blush2.gif

Į krepšelį, maišelį ar kažkur kitur sudedami akmenukai su ant jais parašytais žodžiais: meilė, laimė, kerštas, pavydas, vaikai, paguoda, santarvė... ir pan. Jaunieji ima po vieną akmenuką, perskaito kas parašyta ir arba pasilieka jį sau jei mano kad ta vertybė kuri parašyta jiems reikalinga arba meta lauk iš savo gyvenimo. Mes akmenukus mėtėme į vandenį po spynelių surakinimo.

QUOTE(ega @ 2013 01 13, 21:01)
Aš dar nieko neturiu schmoll.gif tik mintyse dėlioju viską. Trūksta idėjų..vis skaitau skaitau...pasidalink būtinai ką turėsi thumbup.gif man stringa dar išlydėjimas jaunųjų miegot, ką duot, įdėt, ką sakyt, su gandru nieko nežinau kaip daryt g.gif

Mes per savo vestuves jei gerai pamenu gavome rankšluosčius su išiuvinėtais mūsų vardais (nuostabi dovana), saldainių kurie įvynioti į popieriukus su kamasutros pozomis, kalendorių ateinantiems metams su mūsų foto, prezervatyvą persmeigtą didele savaržėle ir oi.. nepamenu ax.gif

QUOTE(giengiux @ 2013 01 14, 18:20)
SVEIKOS MIELOSIOS, noreciau JŪSŲ nuomonės: man labai patiko idėja del smėlio ceremonijos. esmė tame, kad mudu su vyru busim liūdininkais antrą kartą besituokiancios poros vestuvese. būsimi jaunavedžiai iš pirmų santuokų turi jau suaugusius vaikus. kaip manot, gal visai fainai būtų jei tiek jaunavedžiai, tiek jų atžalos  pripildytų naujos šeimos indą?

Per mūsų vestuves į indą smėlį pylėme mes, mūsų tėveliai, sesė, brolis, piršliai. Pylėme pakaitomis vienas po kito be to pilant piršlienė skaitė ką reiškia kokios spalvos smėlis. Labai gražiai gavosi. Be to vėliau į tą taurę, mūsų bendro gyvenimo pamatą, buvo sudėti tie akmenukai kur aukščiau aprašyta ir dar kriauklytės su užrašytais svečių palinkėjimais 4u.gif

Mūsų piršliai buvo patys nuostabiausi piršliai, na ir patys geriausi draugai. Noriu taip pat gerai pasiruošti ir savo sesės vestuvėms. Labai jaudinuos. Tikiuos viskas gausis super. wub.gif
Atsakyti
Kalbant apie svečių palinkėjimų knygą, tai man patrauklesnė mintis su medžiu(arba jį pakeisti , kažkur mačiau paveikslėlis- dviratis ir balionai prie jo prikabinti ), nes vis tiek kiekvienas atneš atvirutę su linkėjimais, tai vėl į knygą rašyti ..
Man tai kažkas naujesnio, o ir paprasčiau smile.gif
Pamenu kai tekdavao per vestuves rašyt palinkejimus, tai kiek laiko sugaišti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 01 15, 15:50)
Kalbant apie svečių palinkėjimų knygą, tai man patrauklesnė mintis su medžiu(arba jį pakeisti , kažkur mačiau paveikslėlis- dviratis ir balionai prie jo prikabinti ), nes vis tiek kiekvienas atneš atvirutę su linkėjimais, tai  vėl į knygą rašyti ..
Man tai kažkas naujesnio, o ir paprasčiau  smile.gif
Pamenu kai tekdavao per vestuves rašyt palinkejimus, tai kiek laiko sugaišti  blush2.gif

gvildenu minti su medziu, tik tikro medzio sakom ax.gif

radau nebloga pirslio testamenta, toks maziausiai nesvankus, koki tik teko skaityti, ir trumpas

Čia ne jums ir ne tau ( rodo į budelius )
Jeigu jau mano gyvenimas kabo ant plauko ir mane jauną, gražų mirti pasmerkėte, tai leiskite bent jau testamentą perskaityti ir tinkamai savo turtą paskirstyti.
Esu dar jaunas, nepatyręs, nei vienai mergai kailio nenudyręs, o ant galo mirtį baisią apturėsiu. Už ką gi mane skandinsite, žmonės mielieji? Argi nepadariau malonės? Žiūrėkit, pora kaip du balandėliai, abudu kartu gulė, abudu kartu kėlė. Pats mačiau.
Žiūrėkit kaip šviečia jaunosios skaistus veidelis.
Žiūrėkit, kaip iš po nakties jaunikiui greit ūsai želia.
Tai vaisius mano gero darbo.
Bet jei jau lemta mane nuskandinti, tai leiskite nors daiktus savus paskirti.
Dvi pypkes, beržines, skiriu būsimiems vaikučiams, vietoj žindukų.
Avino kapšą, pilną tabokos, skiriu pabroliams, kuriems dar ūsai neželia.
O vieną daiktą, vardu neminėtą, skiriu pamergėlėms, našlėms, tegul jis joms per amžius ūpą kelią.
Tiem, kas beplaukiai, palieku plaukus bagotus, ten kur praplikę, kad gražiai apklotų.
Nosį brangiausią palieku gaisrinės komandai, tegul vietoj sirenos išbando.
Prašau garbingai mane palaidoti, dešromis, paltimis apkloti, puslitrį retkarčiais pakeisti, alaus bačką atvolioti.
Bet prieš prigirdant, dar pagalvokit, be piršlio svietas pasibaigs, žinokit
Bet jei jau skandinsite, tai greičiau skandinkite.
Sudie, jaunieji, sudie sveteliai,sudie mano brangiausia žmonele, sudie pasauli toks neteisingas.
Gerai gyvenkite, naktį netingėkite, bent vienam mano vardą įdėkite.
Palieku pasaulį, baisiai baisiai šventą, tam ir surašytas mano testamentas.
Įkrenta į vandenį. Jaunoji atneša lininį rankšluostį.

tik ka ten turi palikti tas pirlsys pagal teksta??? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 15 sausio 2013 - 14:59
QUOTE(Sandrėja @ 2013 01 15, 13:53)

Per mūsų vestuves į indą smėlį pylėme mes, mūsų tėveliai, sesė, brolis, piršliai. Pylėme pakaitomis vienas po kito be to pilant piršlienė skaitė ką reiškia kokios spalvos smėlis. Labai gražiai gavosi. Be to vėliau į tą taurę, mūsų bendro gyvenimo pamatą, buvo sudėti tie akmenukai kur aukščiau aprašyta ir dar kriauklytės su užrašytais svečių palinkėjimais  4u.gif

cia tuomet siek tiek kita mintis jau mirksiukas.gif
nes kai pila jaunieji, tai is dvieju atskiru asmenybiu, susijungiama i viena bendra vieneta - seima. Jei yra bendri vaikai, jie taip pat dalyvauja, nes yra jaunojo ir jaunosios dalis.
Jei tai atlieka ir daugiau asmenu: tevai, broliai, seserys, netgi pirsliai, tai as jau tuomet sakyciau, kad cia tik vestuviu dienos iprasminimas, bet ne naujos seimos sukurimo simbolis ax.gif kas yra pirmine sios ceremonijos mintis is uz atalanto.
Zinoma, improvizuoti niekam neuzdrausta thumbup.gif
Atsakyti
Dėl to medžio tai šie man gražiai atrodo
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2013 01 15, 16:35)
cia tuomet siek tiek kita mintis jau  mirksiukas.gif
nes kai pila jaunieji, tai is dvieju atskiru asmenybiu, susijungiama i viena bendra vieneta - seima. Jei yra bendri vaikai, jie taip pat dalyvauja, nes yra jaunojo ir jaunosios dalis.
Jei tai atlieka ir daugiau asmenu: tevai, broliai, seserys, netgi pirsliai, tai as jau tuomet sakyciau, kad cia tik vestuviu dienos iprasminimas, bet ne naujos seimos sukurimo simbolis  ax.gif kas yra pirmine sios ceremonijos mintis is uz atalanto.
Zinoma, improvizuoti niekam neuzdrausta  thumbup.gif

Na iš dalies sutinku, bet kaip bebūtų mums gyvenimo pagrindus ir padėjo patys artimiausi žmonės tėvai ax.gif
Atsakyti
o kokius žodžius sakot per smėlio ceremoniją? kažkuri rašė, ad kalbama apie spalvų reikšmę, o daugiau?
Atsakyti
jau kokia liuks ideja su lekste..pirmam trejetuka dabar man ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 01 15, 16:46)
o kokius žodžius sakot per smėlio ceremoniją? kažkuri rašė, ad kalbama apie spalvų reikšmę, o daugiau?

aš davusi sesei savo vestuvių video, kai pasiimsiu paklausysiu ir galėsiu tiksliai parašyti rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 01 15, 16:49)
jau kokia liuks ideja su lekste..pirmam trejetuka dabar man ji thumbup.gif

Man ir ši idėja super thumbup.gif
Aš dar turiu mintį, kad ten viduriuke turėtų būti jaunųjų šaržai rolleyes.gif
Atsakyti