QUOTE(sirdukele @ 2012 09 25, 22:03)
sekmadieny virem cepelinus buvo tarkuojamos bulves ir jis praejo tik pro saly ir atgal i kambary....vaikas pradejo dusti ir veida ismetai plemais...
kai susinervina ar suprakaituoja mus taip pat ismeto dilgeline
kaime kai buvome rado kiausiny ir sutraiske rankutej tai per kelias sekundes dilgeline baisi ir dar baisesnis draskymas na ir galima daug vardinti ir vardinti kai maziukas buvo buvo kazkaip kitaip auga vaikas keiciasi imunine keiciasi viskas vien zodziu
Ir anksciau jums taip budavo?
Su tom bulvem tai baisu...
QUOTE(NaujokeBN @ 2012 09 25, 22:23)
Kuri laika neberasiau, bet visada paskaitau kaip gyvenat - ir kuo toliau, tuo labiau bijau musu ligu! Vaikai pradeda dusti net nuo tarkuojamu bulviu, istinsta nuo poros gabaleliu vistienos, ne viso banano ar grietines

Mes visiems sitiem dalykams taip pat alergiskos ir dar daugybei kitu, o mazyle dabar labai maistu domisi, praso bet ko, ka tik pamato!!! Kaip sunku darosi su ja susitarti, nebenori girdeti, kad jai negalima, skaudes. Laikau ja grieztai, bet kaip baisu, jei nepamatysiu
Bent mes laikomes tokios taktikos - ko negalima vaikui, to namuose pas mus ir nera. Pieno produktu jau seniai neperkam, kartais kokio kefyro. Kiausiniu kol negalejom, taip pat visi ju nevalgem namie. Bent man taip lengviau, nei valgyt paciai tai ko vaikas negali, o jis ziuri ir varvina seiles

Bet cia aisku, jau paciam reikia daug valios, jei esi prates valgyti tam tikrus produktus, o staiga ju reikia atsisakyti. Atrodo nebelieka ka valgyt.. Man taip buvo su pienu, bet stai ir pati jo nebevalgau jau seniai.
QUOTE(Amelita @ 2012 09 26, 08:47)
Labas, kokie atsiliepimai butu apie gyd Cerniauska, antakalnyje jis dirba.
Visai neseniai rasiau, kad jis mus priziurejo kai gulejom. Man visai patiko. Na jis ne plepys, daug visko nepasakoja, jei neklausi. Bet siaip musu biolaukai sutapo