Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar paveldejo vaikas liga? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 09 26, 11:05)
beatka, matau apacioj kabi. Kaip laikaisi? Dar komplekte? Kaip pilvinukai?

SVEIKUTES
Vis ilendu paskaityti i sita temuke, oj kokia ji man buvo aktuali pries metus - kai situacija buvo sunkiai valdoma sad.gif dabar manau po truputi isauginejame - nors nuo bet kokio pieo produkto uzrausta veidukas ir aplink lupytes, bet jau ragaujame produktu kur uzrasyta etiketeje kad gai buti pieno pedsaku.
artas dar paberia - tai kojas tai rankutes, tai zandukus - bet jau nera ka liginti kaip buvo. o ir mazas buna paragauja tai kokio karbonado kur su kiausiniu keptas, tai sauksta grietines kazkada suvalge doh.gif

serpentine - taip pilvukas jau ispakuotas - 18 rugsejo po CP gime Gabija (3170g ir 51cm) ir Jokūbas (3370g ir 53cm) - jau esame namuciuose ir bandome ivaziuoti i ritma. Maziuku jokiais skepais neskiepyjau - isart atsisakiau ligonineje - aisk kreivai ziurejo i mane vaiku gyd. Maitinu pati - laikaus dietos ir maldauju dievulio kad tik situ klecku nepradetu berti smile.gif

Amelita- mes pas Cerniauska gulejome - man jis visai patiko - aisu mazai kalbus, reikia uz lezuvio tempti - bet netaupo ant tyrimu - ko norejau , ko prasiau - visus atliko tyrimus. Hormonu atsisakiau tept - ir netepe... Kaip minejo Serentine - dar jauna , tikrai nesugadintas gyd , ne taip kaip gyd. A - megeja pinigeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 26, 09:03)
ir kaip tau jis? g.gif

beje,kvailas gal klausimas pasirodys,ar taip yra kaip galvoju blush2.gif  jei IgE normalus arba mazas,tai reakcijos yra greitos,o jei didelis-tai letos? g.gif ar cia nelabai susije? blush2.gif ą`

Oi nežinau nežinau...
Mums sakė, kad kuo mažesnis (ne tūkstančiai), tuo labiau galima tikėti kraujo tyrimams, t.y. lėtinėms reakcijoms.
Jei IgE tūkstančiai, tai tipo jau visai viskas susimakalavę organizme ir tikėti tyrimais neverta.

Kiek čia tos tiesos, nžn...
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 09 26, 10:32)

serpentine - taip pilvukas jau ispakuotas - 18 rugsejo po CP gime Gabija (3170g ir 51cm) ir Jokūbas (3370g ir 53cm) - jau esame namuciuose ir bandome ivaziuoti i ritma. Maziuku jokiais skepais neskiepyjau - isart atsisakiau ligonineje - aisk kreivai ziurejo i mane vaiku gyd. Maitinu pati - laikaus dietos ir maldauju dievulio kad tik situ klecku nepradetu berti  smile.gif

oi linkiu kad ir nebutu tiems maziems angeliukams jokiu alergiju 4u.gif wub.gif
ir smagu,kad gereja situacija pas jus thumbup.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 09 26, 10:34)
Oi nežinau nežinau...
Mums sakė, kad kuo mažesnis (ne tūkstančiai), tuo labiau galima tikėti kraujo tyrimams, t.y. lėtinėms reakcijoms.
Jei IgE tūkstančiai, tai tipo jau visai viskas susimakalavę organizme ir tikėti tyrimais neverta.

Kiek čia tos tiesos, nžn...

na paskutini karta musu buvo norma,nerode nieko,tad gryzau be jokiu atsakymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 09 26, 10:47)
Slyva, gerai jei nera daug tu produktu, tada galit visa seima atsisakyti. Musu atveju taip neiseina. As su mazium valgau tik : kukuruzus, bulves, brokoli, kalafiora, sparag.pupeles, spinatus, naminius agurkus, bet sitie jau baigesi, patisonus, spanguoles, kartais melynes. Pasaldinimui fruktoze. Aliejus kukuruzu,alyvuogiu,kanapiu. Labai Retai mesa. Viskas. Taigi tik 7 rimti produktai.
Vyro kankinti su tokiu meniu nesinori.

Taip, jums sunkiau, jei tik tiek galite valgyti, tada tikrai neatsisakys visa seima visko, bet velgi riboti kazkaip galima, jei tai padeda vaikui.
O mums buvo lygiai taip pat sunku atsisakyti pieno, nors tai tik vienas vienintelis produktas! Bet jo visur deda, ir anksciau patys pagrinde vien pieno produktus pirkdavom, 50proc, viso maisto turbut budavo. O cia staiga supranti, kad negalima to valgyti, nes vaika maitinau MP, ir ji berdavo! Sumustinis be sviesto ir surio, koldunai ir sriuba be grietines, troskiniai be padazo ir tt. Normalus zmones to tikrai neisivaizduoja, ir as neisivaizdavau. Bet pripratom.
Aisku, nesakau, kad ir jums prie to reikia pratinti, tikrai jusu atveju per daug alergenu... unsure.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 09 26, 11:05)
Bet uztat kokia kruva turiu antihistaminu! Pilnas stalcius. Turbut visus isbandem ir jokie netiko. Ir kur deti visus!
O kur dar n pakuociu visokiausiu kremu, hormoniniu tepaliuku, elidelio...vaistine atidaryti galeciau doh.gif
Papildyta:

Tikrai, parasyk ka turi, atsiras kam isdalinti uz mazesne kaina...
Pamenu ir as kol tepdavau visokiais emolientais, tai ir vieno ir kito pakuote guli, ir jie man nepatinka, ar vaikui netinka, o cia jau galvoju, koki kita pirkti... doh.gif
Dabar tik Essex riebu kartais panaudojam. Bet galvoju reikia pabandyti jusu visu isgirta Aveena nusipirkti..
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 09 26, 09:11)
Siandien palatos kaimynas valge manu kose su uodiene, o maniskis bliove salia atsistojes, kad irgi nori. Nebegli jau ziureti i ta kukuruzu kose...

Dieve, kaip isaiskinti tokiam mazam kudikiui, kad cia jo labui negalima valgyti... verysad.gif
To as labiausiai ir bijau, kai esama ne namie....

Nu mano dar mazas, bet jau seka akimis, ka kiti valgo....
Papildyta:
Ech, siryt slapiuot pradejo mano mazius verysad.gif , dabar isdaziau melynai zandus, viena kojyte... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja06: 26 rugsėjo 2012 - 11:48
QUOTE(beatka1983 @ 2012 09 26, 11:32)
SVEIKUTES

serpentine - taip pilvukas jau ispakuotas - 18 rugsejo po CP gime Gabija (3170g ir 51cm) ir Jokūbas (3370g ir 53cm) - jau esame namuciuose ir bandome ivaziuoti i ritma. Maziuku jokiais skepais neskiepyjau - isart atsisakiau ligonineje - aisk kreivai ziurejo i mane vaiku gyd. Maitinu pati - laikaus dietos ir maldauju dievulio kad tik situ klecku nepradetu berti  smile.gif

Amelita-   mes  pas Cerniauska gulejome - man jis visai patiko - aisu mazai kalbus, reikia uz lezuvio tempti - bet netaupo ant tyrimu - ko norejau , ko prasiau - visus atliko tyrimus. Hormonu atsisakiau tept - ir netepe... Kaip minejo Serentine - dar jauna , tikrai nesugadintas gyd , ne taip kaip gyd. A - megeja pinigeliu  lotuliukas.gif

Sveikinu. Labai grazus vardukai. Bukit sveiki, aukit, stiprekit. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Dekui uz nuomone apie Cerniauska. Butinai pas ji nueisim. Mes su vyru kalbus, tai mes ji uz liezuvio patepsim. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 26 rugsėjo 2012 - 11:56
QUOTE(slyva @ 2012 09 26, 12:01)
Tikrai, parasyk ka turi, atsiras kam isdalinti uz mazesne kaina...

as ir turiu - ir Elideli, ir FucidinH, ir Cultivate....
Atsakyti
beatka,sveikinu wub.gif kaip grazu poryte wub.gif linkiu daug sveikatytes jums smile.gif

su bulvem nesenai atsirado tokia reakcija viena kart padejo tarkuot bulves mete bulve i tarkavimo masina ir ismete taip baisiai ir taip kasytis praddejo kad greit tavegilio davem,o sekmadieny jo salia nebuvo galvoju nieko nebus tik atejo paziurejo ir to uzteko dabar jau ir dust pradejo doh.gif beje virtas bulves valgo niekaip nereguoja
cerniauskas man labiausiai isvisu sutiktu patiko,mes su juo gal valanda kokia viena syki prasnekejom...tokie visi turetu buti daktarai nu labai patiko 4u.gif ka pakalausii taip aiskiai viska issaiskina..tik vos nenugriuvau kai gulejom skyriuj o jis su motoroleriu ir baikerio rubais atvare i ligonine....vos atpazinau net nepanasus i baikery biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdukele: 26 rugsėjo 2012 - 12:50
QUOTE(sirdukele @ 2012 09 26, 13:49)

cerniauskas man labiausiai isvisu sutiktu patiko,mes su juo  gal valanda kokia viena syki prasnekejom...tokie visi turetu buti daktarai nu labai patiko 4u.gif ka pakalausii taip aiskiai viska issaiskina..tik vos nenugriuvau kai gulejom skyriuj o jis su motoroleriu ir baikerio rubais atvare i ligonine....vos atpazinau net nepanasus i baikery biggrin.gif

Dekui. 4u.gif Bus idomu ji pamatyt.
Atsakyti
leja, vietoj melio, pabandyk octanisept. Jis ir negrauzia, bet dezinfekuoja ir irgi stabdo slapiavimus. Mums Staikuniene patare.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 09 26, 10:47)
Slyva, gerai jei nera daug tu produktu, tada galit visa seima atsisakyti. Musu atveju taip neiseina. As su mazium valgau tik : kukuruzus, bulves, brokoli, kalafiora, sparag.pupeles, spinatus, naminius agurkus, bet sitie jau baigesi, patisonus, spanguoles, kartais melynes. Pasaldinimui fruktoze. Aliejus kukuruzu,alyvuogiu,kanapiu. Labai Retai mesa. Viskas. Taigi tik 7 rimti produktai.
Vyro kankinti su tokiu meniu nesinori.

Mums ir neimanoma atsisakyti - per didelis sarasas, vyras ir pabegtu jauciu, jei ryziais, kukuruzais, rugiais ir mesyte be padazu maitinciau biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif Tik zuvies tai jokiu budu metai laiko nebekepam - tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 09 26, 14:08)
leja, vietoj melio, pabandyk octanisept. Jis ir negrauzia, bet dezinfekuoja ir irgi stabdo slapiavimus. Mums Staikuniene patare.

Man asmeniškai labai patinka šlapavimams ir žaizdelėms gydyti mūsų alergologės rekomenduotas ArgoSept gelis. Jis su sidabro dalelėmis, dezinfekuoja ir skatina gijimą. Pasausina žaizdelę ir tokia plėvelė iškarto užsideda. Galima storesnį sluoksnį net po tvarsčiu palaikyti.
Atsakyti