Sveikos,
Vakar grizau su mazium is ligonines Santariskiu... (gulejom 11 d.) Vel buvom atsigule del alergijos... Leido jam atibiotikus, priesalerginius vaistus... Antibiotikai del odos infekcijos... Kaip laukiu to laiko, kai jis turetu isaugti tas alergijas... Kariauju su alerginiais berimais... Kol kas tik ligonineje pamatau pagerejimus... Dabar pamoke, kaip kovoti su alergija, parsiveziau ivairiu vaistu, tepalu, spec misinuka vaikui ir bijau sulaukti eilinio pablogejimo... Kai daktarai, sesutes priziuri yra lengviau... Kai teks paciai viska daryti, baisu ir pagalvoti... Gydytoja minejo, jei vel bus labai blogai, vel teks gultis i Santariskes... O gali pablogeti nebutinai nuo maisto... Net jei vaikas sukarsciuos, jam gali berti ir stipriai... Tik reikia, kad nors kiek imunine sistema jo nusilps ir su odele gali detis labai baisus dalykai...
Matau, kad vaika beria, bet dar nedaug, bijau sulaukti slapiu berimu... Tai buna baisiausia man ir vaikui...

Bet reikia nepasiduoti emocijoms...
Spalio 8 d. turiu su vaiku vaziuoti i Santariskes pas alergologe konsultacijai... Israsys kompensuojamo misinuko vel, stebes kaip kinta vaiko berimai...
Kol kas is kraujo kiek tyre, tai nustate labai didele alergija pienui, kiausiniui, bulvem, siek tiek mazesne alergija rugiams, kvieciams... Kita karta vesiuos darzoves ir tirs su jomis... Ilgalaikes alergijos mano vaikui negali tirti, nes reikia be vaistu tureti sveikos odeles plota... Deja mano vaikas daznai buna isbertas beveik visas kunas...
Niekada nebuciau isivaizdavus, kad ta alergija yra tokia baisi liga, jei pati su tuo nebuciau susidurus...
Gavau is alergologes rekomandacija del grupes vaikui... Artimiausiom dienom tvarkysiuos dokumentus... Nors bus keli litai daznoms kelionems i Vilniu, tepalams, vaistams ir dar visokiems velniams...
Mano vaikas bande valgyti ryzius, bet jie jam nepatiko... Dabar valgom kukuruzu kose, bet nezinau lyg beria, tai gal netinka... Darzoviu daktare pabijojo leisti valgyti del galimos dideles alergines reakcijos...
Blogiausia, kad nezinau, ar dabar ji beria del maisto ar del nusilpusios imunines sistemos po antibiotiku kurso...
Stai tokiomis bedomis gyvenu ir niekam jau nelieka laiko... Nera net kada prisesti prie kompiuterio... Ta liga atima visa mano laika, mintis, emocijas...
Scorad atsigulus i ligonine 86, isleidziant 52.