Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

QUOTE(mikcia @ 2013 03 06, 15:47)
aš pirmą kart nežinojau, kad reik tos kaldrytės, tai įvyniojo į ligoninės. šį kartą norėčiau iš karto turėt, bet galvoju ar vasarą prie kokių +30 reikės g.gif  bet turbūt reikia vis tiek...

dar toks dalykas. pagimdžius ir atvykus į palatą (naktį) liepė vaiką prie savęs į lovą guldyt. Pradžioj kažkaip išgąsdino (baisu buvo prispaust, užmigus užgult), bet dabar suprantu, kad labai gerai kad taip liepė wub.gif

Pagimdziusi VGN gulejau 2d. (2010m.) ir tik pora kartu suneli idejau i ta stiklini lopsiuka, kai ejau iki wc. Visalaik miegojome kartu. Pirmoje pamainoje po gimdymo dirbusi akusere nieko nesake, kad vaikas guli tiesiog salia. O nakciai atejusi kita pabare mane, kad saldau mazyli, kad pasiguldyciau visai salia saves po kaldra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipirine @ 2013 03 06, 16:47)
Pagimdziusi VGN gulejau 2d. (2010m.) ir tik pora kartu suneli idejau i ta stiklini lopsiuka, kai ejau iki wc. Visalaik miegojome kartu. Pirmoje pamainoje po gimdymo dirbusi akusere nieko nesake, kad vaikas guli tiesiog salia. O nakciai atejusi kita pabare mane, kad saldau mazyli, kad pasiguldyciau visai salia saves po kaldra smile.gif

Nu geras, Antakalny ant manes rekdavo, kad vaika prie saves laikau (taigi suspausiu), tekdavo apsimest, kad pasiemiau tik pamaitinimui.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 03 06, 20:33)
Nu geras, Antakalny ant manes rekdavo, kad vaika prie saves laikau (taigi suspausiu), tekdavo apsimest, kad pasiemiau tik pamaitinimui.

O man kaip tik AK sake prie saves laikyti, o as bijojau
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2013 03 07, 08:44)
O man kaip tik AK sake prie saves laikyti, o as bijojau

prieš 2 m. mano sesei AK irgi neleido vaiko lovoj laikyt, atseit tam lovytė yra. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 07 kovo 2013 - 10:17
QUOTE(mikcia @ 2013 03 07, 10:16)
prieš 2 m. mano sesei AK irgi neleido vaiko lovoj laikyt, atseit tam lovytė yra. g.gif

Tuo ir skiriasi naujagimiui palanki ligonine nuo paprastos.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 03 06, 20:33)

o mane VGN truputi apreke, kai pamate, kad vaika i ta lovyte paguldziau. Sako greitai paimk, kudikis pirmas paras turi buti salia mamos, nes silumos reguliuoti dar nemoka blush2.gif
Atsakyti
o man tiek pries 3 metus tiek ir pries 9men.sakydavo vaika guldyti salia man tai patiko lab patogu buvo kad mazius salia o ir visai nesinorejo jo vieno toj lovyytej palikti juk 9 men taip laukiau ir susitikom -is ranku mazuliu paleist nesinoredavo
Papildyta:
o man tiek pries 3 metus tiek ir pries 9men.sakydavo vaika guldyti salia man tai patiko lab patogu buvo kad mazius salia o ir visai nesinorejo jo vieno toj lovyytej palikti juk 9 men ir susitikom is ranku mazuliu paleist nesinoredavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almute25: 07 kovo 2013 - 22:48
bet o is tikruju ar negalima prispausti mazyli....baisu unsure.gif ?
Atsakyti
Klausimas, ar reikia i VGN vežtis pataliukus kūdikiui ? Ar jie ten duoda i ta lovele , kuo uzklot? Jei guldai prie savęs , tai viskas aišku, sava antklode uzkloji.
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 03 08, 00:26)
bet o is tikruju ar negalima prispausti mazyli....baisu unsure.gif ?

aš irgi pasakiau, kad bijau prispaust (buvo 3 val. nakties, vaistų poveikis dar nesibaigęs, išvargus žiauriausiai...), bet akušerė pasakė "Tik visiškai asociali, girta motina gal ir prispaustų..." Ir tikrai, visai kitoks miegas - atrodo miegi, bet net kvepavimą vaiko jauti ir kai nutyla vis prasimerki pažiūrėt ar viskas gerai wub.gif kas keisčiausia - nepasakyčiau, kad pabudau pavargus ar neišsimiegojus bigsmile.gif Grižus namo dar 2 sav. turėjau drąsintis, kad naktį vaiką lovytėje migdyt biggrin.gif Viekad nebūčiau patikėjus, kad gimus vaikui kažkas viduj taip pasikeičia, bet tas 6 jausmas tai nerealiai sustiprėja mirksiukas.gif Dabar tikrai esu labai patenkinta, kad taip liepė. Be to tas vaiko artumas manau ir pienuko gamybai įtakos turi (tiek dėl fizinio vaiko artumo, tiek dėl emocinės būsenos) 4u.gif tai patariu nebijot 4u.gif
QUOTE(muji @ 2013 03 08, 00:43)
Klausimas, ar reikia i VGN vežtis pataliukus kūdikiui ? Ar jie ten duoda i ta lovele , kuo uzklot? Jei guldai prie savęs , tai viskas aišku, sava antklode uzkloji.

į lovytę pataliukų nereikėjo, nes vaikas visuomet su manim lovoj buvo. Bet palutę berods pakloja į tą lovytę ir kaldrą duoda - iš kart po gimdymo kiek pamenu į ją įvynioja (bet šį kart savo norėsiu vežt, nes ten tokios sovietmetį menančios...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 08 kovo 2013 - 08:14
QUOTE(mikcia @ 2013 03 08, 08:12)
aš irgi pasakiau, kad bijau prispaust (buvo 3 val. nakties, vaistų poveikis dar nesibaigęs, išvargus žiauriausiai...), bet akušerė pasakė "Tik visiškai asociali, girta motina gal ir prispaustų..." Ir tikrai, visai kitoks miegas - atrodo miegi, bet net kvepavimą vaiko jauti ir kai nutyla vis prasimerki pažiūrėt ar viskas gerai wub.gif kas keisčiausia - nepasakyčiau, kad pabudau pavargus ar neišsimiegojus bigsmile.gif  Grižus namo dar 2 sav. turėjau drąsintis, kad naktį vaiką lovytėje migdyt biggrin.gif Viekad nebūčiau patikėjus, kad gimus vaikui kažkas viduj taip pasikeičia, bet tas 6 jausmas tai nerealiai sustiprėja mirksiukas.gif  Dabar tikrai esu labai patenkinta, kad taip liepė. Be to tas vaiko artumas manau ir pienuko gamybai įtakos turi (tiek dėl fizinio vaiko artumo, tiek dėl emocinės būsenos) 4u.gif  tai patariu nebijot 4u.gif

į lovytę pataliukų nereikėjo, nes vaikas visuomet su manim lovoj buvo. Bet palutę berods pakloja į tą lovytę ir kaldrą duoda - iš kart po gimdymo kiek pamenu į ją įvynioja (bet šį kart savo norėsiu vežt, nes ten tokios sovietmetį menančios...)

na taip sutinku, kad tas artumas yra labai svarbus smile.gif taip norisi savo mazyli pamatyti......as jau taip pavargau laukti.....norisi, kad viskas naturaliai prasidetu, bet kol kal jokios veiklos unsure.gif
o del lovytes, man atrodo ziema palutes neuztenka......jeigu tik tikrai jis ten nemiegos))
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 03 08, 09:58)

o del lovytes, man atrodo ziema palutes neuztenka......jeigu tik tikrai jis ten nemiegos))

žinok karšta labai tose palatose (25 tai kaip minimum), bent kiek prisimenu... bet vaikas visuomet į kaldrytę įvyniotas parpė drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti