Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

as pirmaji gimdziau VGN, viskas buvo gerai, tik tuo metu dar gimdyklos buvo senoviskos... bet buvau patenkinta prieziura ir gimdymu, isskyrus nepatogias lovas palatoje ir vis smunkancias paklodes nuo guminio ciuzinio, lyg butu jos per mazos... Ir aisku salygine svara bendram duse, nera ten kur pakabinti kostmetines, ranksluoscio, pasitaike ateiti ir uztikti kraujuotas grindis ir sienas...
o dabar ruosiuosi antrojo gimimui ir domina wi-fi prieinamumas VGN, pirmakart nebuvo. o kaip dabar?
Santariskese sako, plansetiniai kompiuteriai irengti palatose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetavioleta @ 2013 03 18, 09:13)
o dabar ruosiuosi antrojo gimimui ir domina wi-fi prieinamumas VGN, pirmakart nebuvo. o kaip dabar?
Santariskese sako, plansetiniai kompiuteriai irengti palatose  bigsmile.gif

Wi-fi VGN nėra schmoll.gif bet jo ir nepasigedau per tas kelias dienas ir taip buvo kuo užsiimti biggrin.gif
(Jei Santariškėse įrengti kompiuteriai taip pat, kaip yra jų ligoninės palatose, tai vargas ten su jais- reikia paprašyti, kad pajungtų internetą, o tai dar būna ir ne tą pačią dieną, Ir veikimas interneto priklauso nuo "nuotaikos" biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2013 03 16, 17:53)
Vat kas man keista, kad jie Diclofenac žvakučių neturi nuo skausmo, jei reikės tai duos paracetamolio.

Aha, pamenu reikėjo pirkti smile.gif bet jie iš anksto perspėjo, kad gali prireikti tokių vaistų, tai mb nupirko. Ekstra atveju manau duotu g.gif g.gif vat AK pamenu jau staugiau iš skausmo ir pasiūlė vatos blink.gif tipo kompresiukus pasidaryk doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 18 kovo 2013 - 09:23
QUOTE(mikcia @ 2013 03 18, 10:22)
Aha, pamenu reikėjo pirkti smile.gif bet jie iš anksto perspėjo, kad gali prireikti tokių vaistų, tai mb nupirko. Ekstra atveju manau duotu g.gif  g.gif vat AK pamenu jau staugiau iš skausmo ir pasiūlė  vatos blink.gif  tipo kompresiukus pasidaryk doh.gif  blink.gif

2012m AK jau siule zvakutes;)
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2013 03 18, 09:22)
Aha, pamenu reikėjo pirkti smile.gif bet jie iš anksto perspėjo, kad gali prireikti tokių vaistų, tai mb nupirko. Ekstra atveju manau duotu g.gif  g.gif vat AK pamenu jau staugiau iš skausmo ir pasiūlė  vatos blink.gif  tipo kompresiukus pasidaryk doh.gif  blink.gif

2011 AK akušerė vis užseidavo ir klausdavo ar viskas gerai, ar nereikia žvakutes. Nereikėjo nė vienos atpirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2013 03 18, 23:33)
2012m AK jau siule  zvakutes;)

gulėjau prieš 3 mėn. patologiniam, tai maldavau vaistų - sakė gali pasiūlyt tik vatos ir žolelių miksturytės. Vaistais liepė vyrui pasirūpint. Blogiausia, kad vėlus vakaras buvo, tai gerai kad pažįstama suorganizavo receptą ir nupirko mb žvakučių. smile.gif Gal gimdyvėm geriau rūpinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2013 03 19, 12:54)
gulėjau prieš 3 mėn. patologiniam, tai maldavau vaistų - sakė gali pasiūlyt tik vatos ir žolelių miksturytės. Vaistais liepė vyrui pasirūpint. Blogiausia, kad vėlus vakaras buvo, tai gerai kad pažįstama suorganizavo receptą ir nupirko mb žvakučių. smile.gif Gal gimdyvėm geriau rūpinasi smile.gif

Gal daugiau pinigeliu skyria gimdymo skyriams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2013 03 19, 11:54)

Man atrodo, kad del to, kad buvot nescia ir negavot nestuke.gif Juk dazniausiai nescioji turi pagyt: nuo sventosios dvasios lotuliukas.gif Jokiu vaistu beveik negalima, gal del to ir siule tik kompresiukus.
Atsakyti
abu gimdžiau vgn ir kitus tik ten gimdyčiau. viskas kuo puikiausiai
Atsakyti
sveikos, ar kuri guljote ligoninėje prieš gimdymą dėl neprasidedančios veiklos? ar tam laikui galima gauti vienvietę palatą, ar tokios yra tik po gimdyvinės? Kaip sprantu, tai reikia eiti per antras duris nuo konsultacinio. koie atsiliepimai būnant šiame skyriuje?
Atsakyti
Sveikos mamos, nesenai gimdžiusios VGN, turiu klausimuką dėl chalato, ar reikia turėti savo, ar kažką duoda (manau, man jo reiktų tik gimdykloj ir tą dieną, poto galvoju rengtis treningu, labai nemėgstu chalatų doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2013 03 26, 19:56)
Sveikos mamos, nesenai gimdžiusios VGN, turiu klausimuką dėl chalato, ar reikia turėti savo, ar kažką duoda (manau, man jo reiktų tik gimdykloj ir tą dieną, poto galvoju rengtis treningu, labai nemėgstu chalatų  doh.gif )

Aš turėjau savo tai nežinau ar duoda, jei neturi, greičiausiai tik naktinius duotų g.gif
Papildyta:
QUOTE(GRAIKIJA @ 2013 03 26, 13:18)
sveikos, ar kuri guljote ligoninėje prieš gimdymą dėl neprasidedančios veiklos? ar tam laikui galima gauti vienvietę palatą, ar tokios yra tik po gimdyvinės?  Kaip sprantu, tai reikia eiti per antras duris nuo konsultacinio. koie atsiliepimai būnant šiame skyriuje?

Aš gulėjau, vienviečių ir dviviečių palatų patologiniame skyriuje yra, bet tuo metu kai aš gulėjau į tas palatas guldė moteris po gimdymo, nes pogimdyvinis skyrius buvo perpildytas smile.gif Taip reikia eiti per antras duris nuo konsultacinio skyriaus, o atsiliepimai tik geriausiai ir apie šį skyrių ir apie kitus biggrin.gif
Atsakyti