Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

QUOTE(Telegrama @ 2012 10 27, 07:27)
o nezinot, ar cezarinukems nera lengviau gauti mokama palata?
nes reikia pagalbos po operacijos, tai noretume su vyru kartu buti nuo..iki...

o kaip lialius? visa laika su jumis buvo? ir kol vyro nebuvo?

man labai norisi, kad vaiko niekur neisnestu, o butume kartu nuo pat gimimo.

o jus su gydytoja taretes, t.y. mokejot tai, su kuria aptaret planini CP ax.gif ?

kiek jum buvo savaiciu, kai dare CP?

kazkaip daug klausimu  ax.gif  bet labai norisi viska susizinoti is anksto  ax.gif

Jei jums planinis CP, tai gal ir galima gydytojos paprašyti, kad paliktų tai dienai laisvą palatą g.gif bet negarantuoju, čia jau reiktų tartis su savo gydytoja, kuri darys CP.
Leliukas buvo išneštas į naujagimių skyrių, kol galėjau pradėti judinti kojas ir pasisukti ant šono, kad pamaitinti. Tada atnešė jį po kelių val. Kadangi dar buvau palikta ir nakčiai pooperacinėje tai visam laikui mažylį atnešė ryte pervežus į palatą.
Viską tarėmės, derinome su ta gydytoja, kuri ir darė operacija. Kadangi ji pažįstama, tai pinigų atsisakė. Išvažiuojant tik gėlių padovanojome.
Man CP darė 39 sav, nes nenorėjo, kad prasidėtų natūralus gimdymas (čia dėl mano sveikatos).
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2012 10 27, 07:55)
Jei jums planinis CP,

aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2012 10 27, 12:49)
aciu labai  mirksiukas.gif

Nėra už ką ax.gif tik pasidalinau savo patirtimi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau pasiklausti, ar butina tartis su gydytoju del planinio cerazio?
Gimdysiu VGN, planuojamas cezaris, bet nesitariau..... Juk daktarai niekur nedings, kai atvaziuosiu su siuntimu cezariui ir vis tiek padarys....Juo labiau, per nestuma VGN nevaiksciojau, nezinau tu daktaru ir t.t.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrulis @ 2012 10 29, 13:24)
Sveikos,
Norejau pasiklausti, ar butina tartis su gydytoju del planinio cerazio?
Gimdysiu VGN, planuojamas cezaris, bet nesitariau..... Juk daktarai niekur nedings, kai atvaziuosiu su siuntimu cezariui ir vis tiek padarys....Juo labiau, per nestuma VGN nevaiksciojau, nezinau tu daktaru ir t.t.
blush2.gif

Siūlyčiau pasiskambinti į VGN konsultacijų centrą ir pasiklausti ten, ar reiktų iš anksčiau atvykti pabendrauti su kokiu gydytoju, ar užteks nustatytą dieną atvyktį į priimamąjį mirksiukas.gif Vis dėlto, tai planinė operacija ir reiktų viską aptarti ax.gif
Atsakyti
Man darė cezarį 29d., turėjo būt planinis bet vaikiukas biški anksčiau nutarė pasirodyt, su niekuo nesitariau ir niekam nemokėjau, operaciją atliko puikiai, personala irgi paslaugus ir pasiruošęs pagelbėt. Toks jausmas kad suremontavus ligoninę suremontavo ir personalo elgesį ir požiūrį į pacientą, tiesa gulėjau mokamoj palatoj, gal tai ką nors įtakoja. Prieš penkis metus viskas buvo daug blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilka_vagilka: 05 lapkričio 2012 - 19:42
Sveikos merginos,as dabar jau antra karta ten gimdysiu (si karta bus planinis CP) pirma karta buvo ekstra CP. Siaip viskuo buvau patenkinta,tik si karta vaiko neatiduosiu i naujagimiu skyriu,nu aisku pirma karta sunkiau,nes vyras mazai ka moka,o dabar prasysiu kad paliktu mums...nepatiko man naujagimiu skyriaus darbas,kadangi mano pienukas po operacijos stebuklingai dingo,nors nestumo metu turejau krutu iklotus nesiot,tai atnesus vaika is ryto kita para man paklausius ar jis isvis valge atsakymas buvo: gal nezinau,gal vandens ir dave:) nu kazkaip nesupratau....aisku pamainos keiciasi visa kita,bet....sustresavau ziauriai ir dar po to iki 4os paros buvo problemeliu su maitinimu tai kiekviena atejus tik gasdindavo kad vaikas svori meta(dabar esu prisiskaicius,kad tai visiskai normalu) ir svarbiausia patarimu sulaukiau tik is vienos superines seseles,jeigu neklystu vardas jos Renata....
Papildyta:
o dar klausimas kam su planiniu Cp vyra leido i operacine?smile.gif man pasake grieztai ne,bet i kambariuka pakviesim,tai o tam kambariuke nematet gal stiklas koks kur viskas matosi ar pakviecia tik gimus leliui?smile.gif idomu labaiiiii....su ekstra cezariu tuomet nebuvo laiko del tokiu dalyku tartis...o ir pati soka gavau tai nemaciau kas ten kaip
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2012 11 05, 23:14)
o dar klausimas kam su planiniu Cp vyra leido i operacine?smile.gif man pasake grieztai ne,bet i kambariuka pakviesim,tai o tam kambariuke nematet gal stiklas koks kur viskas matosi ar pakviecia tik gimus leliui?smile.gif idomu labaiiiii....su ekstra cezariu tuomet nebuvo laiko del tokiu dalyku tartis...o ir pati soka gavau tai nemaciau kas ten kaip

Vyras lieka laukti už durų. Į operacinę neleidžia. Jei sakė, kad leis į kambariuką, tai gal ten bus ta patalpa, kurioje reikia persirengi operacijai t.y. atiduodi apavą, užsidedi apsauginę kepurę ir tiesiai eini į operacinę ir ropšties ant stalo. Joje yra stiklas, bet abejoju ar per jį ką matys, nes viską užstos personalas operacijos metu. Gimus leliukui jį nuneša sutvarkyti, o po to iš karto parodo mamai ir išneša tėčiui mirksiukas.gif O jei ir liks laukti koridoriuje, tai neilgai teks laukt, nuo operacijos pradžios iki leliuko išėmimo max 15-20 min mirksiukas.gif su visais siuvinėjimas operacinėje užtrukau kažkur 40 min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2012 11 06, 10:44)
Vyras lieka laukti už durų. Į operacinę neleidžia. Jei sakė, kad leis į kambariuką, tai gal ten bus ta patalpa, kurioje reikia persirengi operacijai t.y. atiduodi apavą, užsidedi apsauginę kepurę ir tiesiai eini į operacinę ir ropšties ant stalo. Joje yra stiklas, bet abejoju ar per jį ką matys, nes viską užstos personalas operacijos metu. Gimus leliukui jį nuneša sutvarkyti, o po to iš karto parodo mamai ir išneša tėčiui  mirksiukas.gif O jei ir liks laukti koridoriuje, tai neilgai teks laukt, nuo operacijos pradžios iki leliuko išėmimo max 15-20 min  mirksiukas.gif  su visais siuvinėjimas operacinėje užtrukau kažkur 40 min  smile.gif

oj aciu labai uz info:)
Atsakyti
Gimdžiau VGN 10-31. Gimdymas buvo lengvas ir greitas, 3 val. gimdykloje, 4.55 lelytė jau ant krūtinės. Laikėsi visų naujagimiui palankios ligoninės įstatų, paliko naujagimį ant krūtinės žįsti, vėliau tik nukirpo virkštelę, nuprausė, pasvėrė. Po gimdymo perkėlė į Patologinį skyrių,nes ten buvo laisvų palatų,kad galėčiau likti su vyru per naktį. Paskui dieną perkėlė į naujagimių skyrių, mokama palata atsilaisvina apie 13val. Personalas abejuose skyriuose malonus, rūpinasi, padeda, paaiškina. Maistas ligoninės skanus, palatos tvarkomos dažnai, bendros erdvės taip pat švarios ir gerai prižiūrimos. Likau labai patenkinta priežiūra ten. Jei teks dar gimdyti-tikrai tik ten važiuosiu.
Atsakyti
Ausra86, o pas koki daktara pakliuvot? Ar taretes is anksto? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Norejau jusu pasiteirauti ar kuri rinkot kudikio kamienines lasteles? Kaip tokiu atveju: taretes su akusere is anksto? Ar viskas sklandziai pavyko? Gal tokiai procedurai ne visos akuseres tinka? Pasidalinkit info kas turi patirties.

Is anksto dekoju uz informacija
Atsakyti