Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

QUOTE(agnytulis @ 2012 11 20, 19:18)
Sveikos mamos. Turiu toki klausimeli: ar lankyti gimdyviu su leliukais leidzia ir  vaikus? Zinau, jog i patalogijos skyriu tikrai galima atsivesti mazaji pilieti, tik va del gimdyviu skyriaus pasimeciau... Lauksiu bet kokiu ziniu smile.gif

as gimdziau pries 2,5 metu tai neleido, bet kadangi gulejau atskiroje palatoje viena ir pirmos durys prie laiptu, tai vyras susitare, kad trumpai uzleks su vyresnele biggrin.gif Buvo geguzes menuo, silta, todel nemaciau nieko blogo, o beto gulejome savaite laiko, tai ir ji buvo pasiilgusi mamos ir seses biggrin.gif
Bet jeigu gimdyciau saltuoju sezonu, kai bacilu pilna ir aplinkui visi koseja, neleisciau net pati ateiti (palauktu namuose). Del kaimyniu sutikimo pilnai pritariu, kad atsiklausti reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai gimdėte VGN? Man įdomu, ar palatose nėra šalta žiemos metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2012 12 09, 17:17)
Gal kas neseniai gimdėte VGN? Man įdomu, ar palatose nėra šalta žiemos metu?  blush2.gif

Gimdžiau vasarį, už lango buvo minus 30. Šalta nebuvo 4u.gif .
Atsakyti
Nežinau kur parašyti, kad būčiau pamatyta.

Dovanoju (gal kam reikės):
Diclofenac žvakutes 5 vnt. Galiojimas iki 2015 m - nuo skausmo, jei gimdymo metu plyšote ar pan.

Vilnius (Karoliniškės, Buivydiškės) / Visaginas. Nesiunčiu.
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2012 12 09, 16:17)
Gal kas neseniai gimdėte VGN? Man įdomu, ar palatose nėra šalta žiemos metu?  blush2.gif

Vasarį gimdžiau VGN. Tikrai palatose nėra šalta. Aš buvau su marškinėliais trumpomis rankovėmis ir buvo pats tas. Tikrai nesušalsit ir prakaituot nereikės mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
galbut kuri nors tiksliai prisimena akuseres Virginijos pavarde? Kunigeliene? wub.gif nuostabus zmogus, tik kazkaip matyt ne iki pavardes isidemejimo buvo gimdykloj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 14 gruodžio 2012 - 14:43
o atsiliepimai apie VGN patys geriausi thumbup.gif - nei tariausi, nei prieziura buvo prastesne del sito.. tuo labiau teko pagulet iki gimdymo patologijoj keleta dienu. Aisku matesi ivairus personalas, bet niekad nesitarciau smile.gif musu visa palata taip mastanciu buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

padekoti galima nuvykti ir su leliuku ant ranku, taip daaaug maloniau ir jums, ir gydytojai ar akuserei smile.gif

daug kalbame apie korupcija, bet gi nuo musu paciu reiktu pradet ja mazinti... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2012 12 09, 17:17)

Palatoje buvo termometras, tai jis rodė +26 smile.gif
Atsakyti
sveikutės nuorėjau paklausti tų kurios jau gimdėte kur gereuse gimdyti, jūsu nuomonė? 4u.gif
Atsakyti
kaip suprasti kur geriausia? smile.gif)
as pvz kitur nei VGN nenoreciau kt karta smile.gif

QUOTE(reginuteg @ 2012 12 16, 11:56)
sveikutės nuorėjau paklausti tų kurios jau gimdėte kur gereuse gimdyti, jūsu nuomonė? 4u.gif

Atsakyti
Atsiliepimai apie VGN patys geriausi ir silciausi thumbup.gif . As nei tariausi, nei mokejau. Prieziura buvo superine ir tikrai niekuo negaliu skustis thumbup.gif . Atvaziavau su pilnu atsidarymu tai viskas labai zaibiskai buvo suruosta gimdymui thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2012 12 14, 14:42)
sveikos,
galbut kuri nors tiksliai prisimena akuseres Virginijos pavarde? Kunigeliene?  wub.gif nuostabus zmogus, tik kazkaip matyt ne iki pavardes isidemejimo buvo gimdykloj smile.gif

Labas smile.gif
Turbut apie akusere Vilija kalbate?
As gimdziau pas Vilija Kunigeliene smile.gif patys geriausi ir silciausi atsiliepimai apie sia nuostabia akuzere thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti