Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(luanda @ 2012 10 15, 17:27)
Prisiduodu 4u.gif
esu labai labai laiminga smile.gif  smile.gif maciau siandien savo leliuka, atitinkam 7savaites irjaunetgi plaka sirdele wub.gif
sekmes jums merginos 4u.gif labai uz jus sergu 4u.gif visas jus aplankys stebukliukai, sekmes.
O manes dar laukia ivairus genetiniai tyrimai, daug kelio dar reikia nueiti.

sekmes tau 4u.gif

o pas mane nieko naujo schmoll.gif jaupo O, laukiu rezultatu rolleyes.gif varompenktadieni i lt, mb issitirs grikiukus pakartotinai, matysimkaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
tikiu ir jus visas aplankys gandrai,nuosirdziai visoms linkiu!ir kitas kartas bus aekmingas:)
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 15, 20:27)
Prisiduodu 4u.gif
esu labai labai laiminga smile.gif  smile.gif maciau siandien savo leliuka, atitinkam 7savaites irjaunetgi plaka sirdele wub.gif
sekmes jums merginos 4u.gif labai uz jus sergu 4u.gif visas jus aplankys stebukliukai, sekmes.
O manes dar laukia ivairus genetiniai tyrimai, daug kelio dar reikia nueiti.

nuosirdziausi sveikinimai smile.gif thumbup.gif ramaus ir lengvo nesiojimo wink.gif

O as mergaites norejau paklausti del folio rugsties gerimo smile.gif dabar geriu vitaminus, norincioms pastoti, ten yra folio 400 mg, ir dar geriu papildomai foli, ydomu nebus per daug ? nes kazkurioj temutei skaiciau kad po nelaimes reikia gerti 800 folio, tai tiesa ?
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 15, 16:31)
mergaites as vel po O pradejau est kaip kiaule  visnorisi kazkoir norisi  ,po O praejo 5 dienos ,vis pamaudzia laabai silpnai pilvuko apacia ,nzn ne ka daryt ?nes maudzia labai silpnai ... na jis net netrugdo man , faktas kad testas nieko nerodys,kraujo nusileidinet nesinori .... pas gine irgi nesinori eit jei pastojau kad ten lystu ,ka jus patarsite ?valgau zuvi poto kriauses poto vel zuvi ,kazkas cia man ne taip hormonai gal sutriko ar neatsigavo po A g.gif

gali buti visaip smile.gif bet labai tikime kad busi nestuke.gif o kada planuoji nt gadinti ? smile.gif as tai jau sestadieni smile.gif
Atsakyti
Venecija, man rekomendavo 1000mg gert(folinė)
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2012 10 15, 23:29)
Venecija, man rekomendavo 1000mg gert(folinė)

is kur dar paraut 200 smile.gif reiks per puse tablete skelti 400 lotuliukas.gif
Atsakyti
sekmes, luanda!
labai tikiuos, kad visos is sitos temos va sitaip graziai iseis.
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 15, 22:27)
nuosirdziausi sveikinimai smile.gif thumbup.gif  ramaus ir lengvo nesiojimo wink.gif

O as mergaites norejau paklausti del folio rugsties gerimo smile.gif dabar geriu vitaminus, norincioms pastoti, ten yra folio 400 mg, ir dar geriu papildomai foli, ydomu nebus per daug ? nes kazkurioj temutei skaiciau kad po nelaimes reikia gerti 800 folio, tai tiesa ?
Papildyta:
gali buti visaip smile.gif bet labai tikime kad busi   nestuke.gif o kada planuoji nt gadinti ? smile.gif as tai jau sestadieni smile.gif

manau jau savaites gale pagadinsiu biggrin.gif nes jei nieko .... tada noretusi kol nera mm nubegt pas gine dar tada pasitikrint - paskonsultuot .... bet kazkaip savijauta panasi kaip su pirma dukra .... tik ka skiriasi kad labai jauciu savo tas kiausides (turbut) ir pilva pamaudena ,nors ir kai laukiausi trecio pilva maudeno,bet 6 sav berods ,nes nesitikejau but nescia tai nieko nestebejau kas vyksta ,maniau PMS ...
Rapipreg berods vadinasi jie rodo nuo pastojimo 7 diena ,nors vaistineje sake labai individualiai kiekvienai,vieni iskart parodod kiti tik 5 sav rodo ,juo r galima darytis bet kuriuo paros metu Camelijoj yra ir kaina nedidele 4u.gif
Luanda smagu kad iseini is cia ,tikiuosi sitoje temoje daugiau nesusitikt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 15 spalio 2012 - 22:23
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 16, 00:22)
manau jau savaites gale pagadinsiu biggrin.gif nes jei nieko .... tada noretusi kol nera mm nubegt pas gine dar tada pasitikrint - paskonsultuot .... bet kazkaip savijauta panasi kaip su pirma dukra .... tik ka skiriasi kad labai jauciu savo tas kiausides (turbut) ir pilva pamaudena ,nors ir kai laukiausi trecio pilva maudeno,bet 6 sav berods ,nes nesitikejau but nescia tai nieko nestebejau kas vyksta ,maniau PMS ...
Rapipreg berods vadinasi jie rodo nuo pastojimo 7 diena ,nors vaistineje sake labai individualiai kiekvienai,vieni iskart parodod kiti tik 5 sav rodo ,juo r galima darytis bet kuriuo paros metu Camelijoj yra ir kaina nedidele 4u.gif
Luanda smagu kad iseini is cia ,tikiuosi sitoje temoje daugiau nesusitikt smile.gif 4u.gif

bet as kiek zinau pastojama tik 6-10 d po O ? smile.gif ar cia klaidinga pas mane informacija ? smile.gif

o as tarp kitko irgi jauciuosi paasiai kaip sus suneliu smile.gif kartais lyg papykina smile.gif bet cia tai nesuprasi smile.gif bet man bandra temp diena buna pakilus, 37-37.3 (pazastyje) lygiai tas pas buvo su suneliu bigsmile.gif
Papildyta:
bet persalimo pozymiu jokiu smile.gif atsimenu dar tada kaip issigandau, kaip tik siaute kiauliu gripas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 15, 23:26)
bet as kiek zinau pastojama tik 6-10 d po O ? smile.gif ar cia klaidinga pas mane informacija ? smile.gif

o as tarp kitko irgi jauciuosi paasiai kaip sus suneliu smile.gif kartais lyg papykina smile.gif bet cia tai nesuprasi smile.gif bet man bandra temp diena buna pakilus, 37-37.3 (pazastyje) lygiai tas pas buvo su suneliu  bigsmile.gif

atvirai pasakius ,as labai nesigilinau kuria ten diena tvirtinasi viskas blush2.gif hm..... bendra temp reiks pasimatuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 16, 00:28)
atvirai pasakius ,as labai nesigilinau kuria ten diena tvirtinasi viskas  blush2.gif hm..... bendra temp reiks pasimatuot biggrin.gif

lotuliukas.gif smagu butu jau registruotis i nestukes drinks_cheers.gif
apie tvirtinimosi laika tai 100% negarantuoju, man kazkuri mergaite sake ax.gif bet ir pati is anksciau esu girdejusi, kad ne iskart po o smile.gif reik keliu dienu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 15 spalio 2012 - 22:32
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 15, 23:30)
lotuliukas.gif  smagu butu jau registruotis i nestukes  drinks_cheers.gif

nerealiai ,duok D kad pavyktu si menesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 16, 00:31)
nerealiai ,duok D kad pavyktu si menesi biggrin.gif

o tu matuoji bt ? smile.gif ar daraisi ot? smile.gif
Atsakyti