Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 10 12, 14:19)
Na, ne itin padrąsinanti istorija. Sveikai merginai įvyko ankstyvas persileidimas - dažnas atvejis, ir žinoma, po tokio lengvai ir greitai susilaukiama vaikų. Juo labiau, jau vieną vaiką turėjo.

tai suprasti taip, kad tos kurios jau turi vaika ir persileido, persileidimas tai svente, joms neskauda, joms nereikia padrasinanciu istoriju? ir kad prsileidzia tik tos kurios dar negimdziusios ?
mane tokios istorijos labai paguodzia ir tikiuosi kad sekanti karta viskas bus gerai, o gali buti visaip. ir skausmas nei didesnis nei mazesnis praradus kudiki, ir nesvarbu ar tu jau turi vaika ar ne.

labai aciu Ievuli uz tikrai mene padrasinancia istorija smile.gif

manau kad visos istorijos, kurios baigiasi laiminga pabaiga yra padrasinancios, ir ne visas jas butinai reikia pritaikyti sau ir tik sau.
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 13, 13:16)
tai suprasti taip, kad tos kurios jau turi vaika ir persileido, persileidimas tai svente, joms neskauda, joms nereikia padrasinanciu istoriju? ir kad prsileidzia tik tos kurios dar negimdziusios ?

Žinoma, ne, Venecija, tačiau toms, kurioms persileidimai kartojasi, tokios paguodos jau nebe paguodžiančios.

Išgyvena ir gimdžiusios, bet jos jau turi savo vaisingumo įrodymą ir teigiamą patirtį. Vienas laimingas nėštumas vs. vienas persileidimas - trečio nėštumo sėkmės tikimybė 50/50. O du persileidimai iš eilės yra, kaip bepasuktum, du prieš nulį. Aš jau nekalbu apie atvejus, kai persileidimų būna daugiau arba kai moteris ne tik persileidžia, bet ir labai ilgai nepastoja.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 13, 12:19)
aga&aga, kaip sakė debesuole, tas tyrimas yra iš skirtingų sudedamųjų. Man, matyt, daryti baziniai kažkokie tyrimai tik, todėl pigiau išėjo. Aš kraują daviau diagnostikos centre Pylimo g., bet žinau, kad tyrimui mėginius vežė į Santariškes. Taigi, Santariškėse jau tikrai tikra kaina turėtų būti.

Siuntimas reikalingas ne dėl kompensavimo. Siuntime patikslinama, kokių būtent tyrimų reikia, o dažniausia reikia toli gražu ne visų etapų. Taigi, su siuntimu gausis pigiau, nes bus nurodyti konkretūs tyrimai, kurių suma gali gautis mažesnė. Mano atveju tikrai buvo kažkas apie aštuoniasdešimt kelis litus o gal ir šimtą aštuoniasdešimt  g.gif  Nebepamenu... Net sunerimau, gal man kokį minialų tyrimėlį padarė, ir gal jo atsakymas nebūtinai teisingas?  blink.gif

Na zinok net nezinau g.gif As kaip klausiau grybo gatvej tai man pasake apie 220 kad kainuos bet sake pasiklausti santariskese gal pigiau bus, bet tas pigumas kaip pasiskambinau sake 12 lt kazkaip pasiskaiciavau tai gal pabrngo dabar santariskese jai mokejo 180 g.gif Is kiek daliu net neklausiau susidaro tas tyrimas, zinau kad citomegalio virusa reikia issitirti is 2 daliu IgM ir IgG . Ir isvis man grybo gatveje pasake kad geriausiai darytis visus tyrimus is 2 daliu, nes tas vienas bendras yra pavirsutiniskas atseit gali rodyti gerai bet bendrai ziurint atskirus rodiklius galima pamatyti kazka. Na jauciu nieko dauk nesusitaupysi ir geriausiai darytis vienoje vietoje man g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 12, 16:39)
Viltis prarandama ne po pirmo persileidimo, ir dargi jau turint vaikų. Turinti vaikų pora gali būti bemaž tikra, kad yra vaisinga.

Tiesą pasakius, po pirmo persileidimo, nors ir išgyvenau, bet tikrai maniau, kad tai yra gamtos klaida, kaip sakoma, ir kitas kartas bus laimingas. Nepaisant to tikėjimo kitas kartas nebuvo laimingas. Pasirodo, prie tikėjimo padeda dar tyrimai ir vaistai. O kad jūsų draugei nieko blogo nebuvo, ir persileidimas buvo atsitiktinis - tai puiku, bet tikėjimas čia niekuo dėtas.

Na pvz man pirmas persileidimas buvo sunkiausiai isgyvenamas.visi sake, nebijok kitas kartas tikrai bus laimingas, bus viskas gerai.Nebuvo.Tada visi pritaike posaki trecias kartas nemeluoja doh.gif O dabar sako trecias kartas nemeluoja, o ketvirtas garantuoja doh.gif
As jau pradedu sustikaityt ir su tokia situacija, kad gali vaiku ir nebut.Ir mama mano anksciau svaigdavusi apie anukus, jau raminasi.Sako svarbiausia, kad sutartumet
O su metais tolyn as atrodo vis labiau tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 13, 14:37)
Žinoma, ne, Venecija, tačiau toms, kurioms persileidimai kartojasi, tokios paguodos jau nebe paguodžiančios.

bet juk tu pastoti tai gali, vadinasi susitvarkysi savo bedele, kad ir kokia ji bebutu. zinoma reikia tirtis ziureti kas yra blogai kas yra gerai. ir finale vistiek turesi sveika ir grazu leliu. as po persileidimo perskaiciau visa "nestumas po persileidimo" tema, ten ne viena ne dvi ir ne trys istorijos buvo kaip po dvieju persileidimu mergaites isnesiodavo ir pagimdydavo sveikus ir grazius lelius. ir tikrai tikiu kad jums taip pat pavyks smile.gif
Atsakyti
Klausiau del hormonu tyrimu tai pasake kad mano atveju ju tikrai nereikia tyrtis, nebent neturiu kur pinigu det , atseit nebuciau isnesiojus ir pagimdziusi pirma karta, ir antras nestumas kai buvo velyvas persileidimas irgi butu ivykes dauk anksciau tai jau bent tas atkrenta. Gavau Epikrize dabar kur isvada kad viskas gerai , del ko sustojo sirdele nezino. Na dar noriu pasidaryti chlamidijų, mikroplazmų, ureaplazmų tyrima, nors sake kad nebutinai jas darytis, bet jau uzvien sakau kad butu ramiau pasidarysiu. Na noriu pilnai issitirti si karta kad butu man ramu, nes kol visu tyrimu nepasidarysiu apie planavima negali but kalbos, nes to skausmo jau uztenka verysad.gif
Beje nors praejo savaite, bet iki galo pas mane dar neissivale, yra biski kraujuko uzsilike, bet sake valosi po savaites vaziuosiu vel ziureti kas kaip
Atsakyti
sveikos,
gal zinot, kiek laiko po persileidimo nestumo testas dar buna teigiamas?
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 10 13, 12:40)
Na zinok net nezinau  g.gif  As kaip klausiau grybo gatvej tai man pasake apie 220 kad kainuos bet sake pasiklausti santariskese gal pigiau bus, bet tas pigumas kaip pasiskambinau sake 12 lt kazkaip pasiskaiciavau tai gal pabrngo dabar santariskese jai mokejo 180  g.gif  Is kiek daliu net neklausiau susidaro tas tyrimas, zinau kad citomegalio virusa reikia issitirti is 2 daliu IgM ir IgG . Ir isvis man grybo gatveje pasake kad geriausiai darytis visus tyrimus is 2 daliu, nes tas vienas bendras yra pavirsutiniskas atseit gali rodyti gerai bet bendrai ziurint atskirus rodiklius galima pamatyti kazka. Na jauciu nieko dauk nesusitaupysi ir geriausiai darytis vienoje vietoje man  g.gif

atsiverciau savo AFS atsakymus -tai ten sudaryta is tokiu daliu:

Kresejimo tyr.: LA1(s) - Norma 31,0-42,0

Autoantikunu tyr:

anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2
glikoproteiną 1 Ig GAM (opt.t.)

anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2
glikoproteiną 1 Ig GAM

anti-beta2-GP1 Ig GAM ribinė reikšmė (opt.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 13 spalio 2012 - 16:11
QUOTE(inaja @ 2012 10 13, 18:02)
sveikos,
gal zinot, kiek laiko po persileidimo nestumo testas dar buna teigiamas?

sveika, man daktare buvo sakius kad dar savaite - dvi po persileidimo dar nt gali buti teigiamas, mane dar ir pukino pora savaiciu, nors jau tikrai nieko nebuvo.
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
as vis da laukime, hcg nesidariau, jokiu skausmu, tepliojimu ir kt blogumu nejauciu, tai vis dar laukiu.sko mano atveju hcg nebus tikslingas, tik nestumas auga tai ir skaiciai augs, o kokybes nesimatys, na bet jus gal daugiau zinot ta tema. Paskaitynejau ivairiu istoriju, tai mano atveju sako reikejo nuo teigiamo nestumo testo pradeti gerti duphastona, nesvarbu jog pgr geras g.gif pasimeciau, tai nezinau dabar net. Pavyksta isnesioti ir ne po viena merginoms. Sia savaitw bandysiu nueiti pas kita gine, siandien 7 savaites, turetu jau bet trynio maiselis matytis, jeigu vystosi, kankina nezinia doh.gif baisu...
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 14, 13:27)
Labas mergaites 4u.gif
as vis da laukime, hcg nesidariau, jokiu skausmu, tepliojimu ir kt blogumu nejauciu, tai vis dar laukiu.sko mano atveju hcg nebus tikslingas, tik nestumas auga tai ir skaiciai augs, o kokybes nesimatys, na bet jus gal daugiau zinot ta tema. Paskaitynejau ivairiu istoriju, tai mano atveju sako reikejo nuo teigiamo nestumo testo pradeti gerti duphastona, nesvarbu jog pgr geras g.gif pasimeciau, tai nezinau dabar net. Pavyksta isnesioti ir ne po viena merginoms. Sia savaitw bandysiu nueiti pas kita gine, siandien 7 savaites, turetu jau bet trynio maiselis matytis, jeigu vystosi, kankina nezinia doh.gif baisu...

Na, HCG parodo bent jau augimą, o kai jis nevyksta - bent jau sužinai iš anksto. bet, jeigu nesinori mėtyti pinigų - tai, žinoma, į visus klausimus jis neatsako. Atsakys tik laukimas.

O su duphastonu įdomiai... Reikėjo gerti nuo teigiamo testo, bet niekas neskiria gerti tokiu laiku, net netikrina ir nepatvirtina nėštumo. Reikia suprasti, kad pati sau turėjai pasiskirti duphastoną, nors progesterono lygis ir geras?..

Kuo ramesnio tau laukimo ir gero vizito pas ginekologę, gal atrasi "savąją".
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 14, 14:11)
Na, HCG parodo bent jau augimą, o kai jis nevyksta - bent jau sužinai iš anksto. bet, jeigu nesinori mėtyti pinigų - tai, žinoma, į visus klausimus jis neatsako. Atsakys tik laukimas.

O su duphastonu įdomiai... Reikėjo gerti nuo teigiamo testo, bet niekas neskiria gerti tokiu laiku, net netikrina ir nepatvirtina nėštumo. Reikia suprasti, kad pati sau turėjai pasiskirti duphastoną, nors progesterono lygis ir geras?..

Kuo ramesnio tau laukimo ir gero vizito pas ginekologę, gal atrasi "savąją".

Taip anksti neskiria, bet jeigu tai nesivystymo priezastis, turi paskirti, tikrai padeda ir isnesioja, butent panasiu atveju apie tuscias puslytes, be go praeito nestumo metu pradejau gerti kai pradejo teplioti, kazkur kai mm velavo 4 dienas, tai manaukad man padejo, nors pgr niekas netyre. Ir dabar nesityriau doh.gif jau ko gero per velu...
Atsakyti