QUOTE(rika3 @ 2012 10 04, 10:34)
Labutis,sveikinu visas mergaites su7 nauju startu,ir laukiam geru ziniu.
Kai mano vaikeliui ir dare ekspertize ir mes nieko nesuzinojom,tik kad buso sveikas ir issivystes,ir pats Dievas tezino kodel taip atsitiko.
Preita savaite mum buvo sokas ir tragedija,12 savaite nuejau ekoskopo ir praciau kad paziuretu del genetiniu ligu,ismatavo kaklo rauksle ir ji buvo virs normos 5,8,Tuoj perdave kitiem gydytojom mus pradejo mum pasakoti apie dauno ir kitus sindromus ir ligas.Sako reikia tirtis toliau.tuoj pridaviau krauja,jie pagal mano metus (30m),krauja ir kaklo rauksle isvede santyki 1:30,rizikos grupe,man sokas ,tragedija ir vel kosmaras.toliau Vaisiaus vandenu tyrimas,penktadieni ji pasidariau,bet pries tai sakau dar syki pamatuokir,Kai pamatavo visai kiti skaicia dvigubai mazesni,bet vandenis pasidariau.Si treciadieni suzinojau kad tyrimo rezultatai geri,ir vel grizom i normalu gyvenima.Dziaugiuosi tik tai kad labai skubiai i viska suziurejo,netenpe gumos,nu bet strioko gero ivare,tikriausiai ir prazilti spejau.
Fuh, puiku, kad apsiėjo viskas...
Debesuole, kad tai net ne randų klausimas... Ar dabar, ar po mėnesio, ar po metų - vis viena žinosiu, kad dvi juostelės dar nieko nereiškia, ir džiūgauti nebus, ko.
Šiandien man 12 dpo, BT leidžiasi ir jaučiasi PMS. Bet labai džiaugiuosi, kad liutealinė fazė jau nebe per trumpa, nes praeitą ciklą praėjus vos 10 dienų po ovuliacijos sukraujavau. Labai noriu, kad ir mėnesinės būtų vėl normalaus gausumo.