Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 03, 19:00)
stiprybes tau wink.gif  4u.gif
as praita cikla dariau 9 dpo nieko nerode, o jau 12 dpo dieninis parode 2 smile.gif aiku ne is karto bet per keleta min isryskejo smile.gif

o kaip fainai bigsmile.gif nu tikiuosi pavysk si cikla mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 03, 18:18)
kantri tu ,as jau buciau dariusi tikrai testa smile.gif o kada anksciausiai galima daryti ? nes kiek teko pirkt vaistinese tai raso tikrintis nesulaukus mm g.gif

Daryti galima bile kada, o teigiamą gali parodyti nuo septintos dienos po ovuliacijos, jeigu būtų ankstyva implantcija. 10-11 dpo jau nemaža tikimybė pamatyti vaiduoklį, jeigu kas yra.

Man kantrybė didelių pastangų nekainuoja dabar, intensyviai neplanuosim iki gruodžio, kol dar kartą išsitirsim ureaplasmą. Nes dabar tiesiog netikiu, kad trečią išnešiočiau. Viltis, aišku, vienaip ar kitaip įsižiebtų, bet ne itin noriu aš to teigiamo testo, Pastoju aš nesunkiai, išnešiot nemoku.
Atsakyti
Siandien kazkokia keista diena: vis paskaitineju cia. Be to suzinojau kad pazystama isivaikino vaikuti. Dieve kaip galima toki vaikeli palikti... Nu niekaip nesuprantu... Dziaugiuosi uz ta vaikeli kad paklius i tokia gera seima, bet kai pagalvoji apie tikraja seima ir kas per motina kad paliko vaikeli.... nu nzn... cia zmogus negali susilaukti vaikelio o kitos meto kur papuola.. sedejau sedejau ir isiblioviau net... nezinau ko...
Atsakyti
QUOTE(Laura47 @ 2012 10 03, 22:17)
Siandien kazkokia keista diena: vis paskaitineju cia. Be to suzinojau kad pazystama isivaikino vaikuti. Dieve kaip galima toki vaikeli palikti... Nu niekaip nesuprantu... Dziaugiuosi uz ta vaikeli kad paklius i tokia gera seima, bet kai pagalvoji apie tikraja seima ir kas per motina kad paliko vaikeli.... nu nzn... cia zmogus negali susilaukti vaikelio o kitos meto kur papuola.. sedejau sedejau ir isiblioviau net... nezinau ko...

o ar gordejot kaip naujagimy rado deagalines siuklsiu dezej ???? va ci kaip tai gali ????? o paliko vai ka tai aziu D kad neuzsmuse .
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 03, 20:02)
Man kantrybė didelių pastangų nekainuoja dabar, intensyviai neplanuosim iki gruodžio, kol dar kartą išsitirsim ureaplasmą. Nes dabar tiesiog netikiu, kad trečią išnešiočiau. Viltis, aišku, vienaip ar kitaip įsižiebtų, bet ne itin noriu aš to teigiamo testo, Pastoju aš nesunkiai, išnešiot nemoku.

nu nu nu ,vylabusle, taip tai nesakyk... schmoll.gif lyg nuotaves tai priklausytu.. lyg imtum ir pati savo noru isstumtum is saves ta maza kruopa schmoll.gif unsure.gif

gal toks laikas, kad reikia padaryti pauze.. be skubejimo, be jokiu ten testu. kol bangos aprims. susigules kazkiek, nes randai lieka gilus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 04 spalio 2012 - 08:07
Labutis,sveikinu visas mergaites su7 nauju startu,ir laukiam geru ziniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kai mano vaikeliui ir dare ekspertize ir mes nieko nesuzinojom,tik kad buso sveikas ir issivystes,ir pats Dievas tezino kodel taip atsitiko.

Preita savaite mum buvo sokas ir tragedija,12 savaite nuejau ekoskopo ir praciau kad paziuretu del genetiniu ligu,ismatavo kaklo rauksle ir ji buvo virs normos 5,8,Tuoj perdave kitiem gydytojom mus pradejo mum pasakoti apie dauno ir kitus sindromus ir ligas.Sako reikia tirtis toliau.tuoj pridaviau krauja,jie pagal mano metus (30m),krauja ir kaklo rauksle isvede santyki 1:30,rizikos grupe,man sokas ,tragedija ir vel kosmaras.toliau Vaisiaus vandenu tyrimas,penktadieni ji pasidariau,bet pries tai sakau dar syki pamatuokir,Kai pamatavo visai kiti skaicia dvigubai mazesni,bet vandenis pasidariau.Si treciadieni suzinojau kad tyrimo rezultatai geri,ir vel grizom i normalu gyvenima.Dziaugiuosi tik tai kad labai skubiai i viska suziurejo,netenpe gumos,nu bet strioko gero ivare,tikriausiai ir prazilti spejau.
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 10 04, 10:34)
Labutis,sveikinu visas mergaites su7 nauju startu,ir laukiam geru ziniu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kai mano vaikeliui ir dare ekspertize ir mes nieko nesuzinojom,tik kad buso sveikas ir issivystes,ir pats Dievas tezino kodel taip atsitiko.

Preita savaite mum buvo sokas ir tragedija,12 savaite nuejau ekoskopo ir praciau kad paziuretu del genetiniu ligu,ismatavo kaklo rauksle ir ji buvo virs normos 5,8,Tuoj perdave kitiem gydytojom mus pradejo mum pasakoti apie dauno ir kitus sindromus ir ligas.Sako reikia tirtis toliau.tuoj pridaviau krauja,jie pagal mano metus (30m),krauja ir kaklo rauksle isvede santyki 1:30,rizikos grupe,man sokas ,tragedija ir vel kosmaras.toliau Vaisiaus vandenu tyrimas,penktadieni ji pasidariau,bet pries tai sakau dar syki pamatuokir,Kai pamatavo visai kiti skaicia dvigubai mazesni,bet vandenis pasidariau.Si treciadieni suzinojau kad tyrimo rezultatai geri,ir vel grizom i normalu gyvenima.Dziaugiuosi tik tai kad labai skubiai i viska suziurejo,netenpe gumos,nu bet strioko gero ivare,tikriausiai ir prazilti spejau.

Fuh, puiku, kad apsiėjo viskas... blink.gif

Debesuole, kad tai net ne randų klausimas... Ar dabar, ar po mėnesio, ar po metų - vis viena žinosiu, kad dvi juostelės dar nieko nereiškia, ir džiūgauti nebus, ko.

Šiandien man 12 dpo, BT leidžiasi ir jaučiasi PMS. Bet labai džiaugiuosi, kad liutealinė fazė jau nebe per trumpa, nes praeitą ciklą praėjus vos 10 dienų po ovuliacijos sukraujavau. Labai noriu, kad ir mėnesinės būtų vėl normalaus gausumo.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 04, 10:49)
Fuh, puiku, kad apsiėjo viskas...  blink.gif

Debesuole, kad tai net ne randų klausimas... Ar dabar, ar po mėnesio, ar po metų - vis viena žinosiu, kad dvi juostelės dar nieko nereiškia, ir džiūgauti nebus, ko.

Šiandien man 12 dpo, BT leidžiasi ir jaučiasi PMS. Bet labai džiaugiuosi, kad liutealinė fazė jau nebe per trumpa, nes praeitą ciklą praėjus vos 10 dienų po ovuliacijos sukraujavau. Labai noriu, kad ir mėnesinės būtų vėl normalaus gausumo.

o kitu hormonu tyrimo nesidarei?
kad issivesti santykius g.gif
ta netikrumo jausma as puikiai zinau. ir dabar vis dar kankina abejones ir nepasitikejimas , nors nueita jau puse kelio.
pries pora sav ziurejo- pasake, kad atsilikimas kazkur savaite. kai 12-13 sav buvo viskas normoj. tai vel visokios mintys, kad ar nenustojo vystytis.. nes juk visokiu istoriju buna doh.gif
gyvenam toliau su viltim , kad pavyks 4u.gif
Atsakyti
As jau buvau ligonineje paziurejo Doc. Alisauskas sake kad lyg po savaites paaugo , bet sirdeles plakimo nemato, matyt blogai praeita karta ismatavo. Ryt vaziuoju i grybo gatve darytis abrazijos verysad.gif
QUOTE(rika3 @ 2012 10 04, 10:34)
Labutis,sveikinu visas mergaites su7 nauju startu,ir laukiam geru ziniu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip smagu kad viskas Jums gerai wub.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 10 04, 11:49)

Pritariu kad II juosteles tai tik pradzia, o dziaugsmas bus tik tada kada isnesiosiu ir pagymdisiu veikeli
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 10 04, 12:25)
o kitu hormonu tyrimo nesidarei?

Dabar nėra prasmės dar - gana nedaug laiko po persileidimo, tirsiuosi jau po ureaplasmos, gruodį. Tada, jeigu ureaplasmos nebebus, galėsime žiūrėti, kas ten darosi su hormonais. O dabar nenoriu žinot. Vis viena pastoti itin nebandysiu iki išaiškės, kad ureaplasmos nebėra.
Atsakyti
laba diena 4u.gif liudna bet tenka jungtis prie jusu schmoll.gif temos skaitytoja esu jau seniai.
dabar laukiuosi trecia karta, dvi II pamaciau praeita savaite, bet dziaugsmo nedaug... nejauciu jokiu nestumo pozymiu, tik nugara paskausta ir miegas ziauriai ima. bet kazkaip bijau kad nestumas nesivysto, nors nei skausmu, nei tepliojimu neturiu, mano bt 37.krutine visai nejautri pries tai turejau sekminga nestuma, bet teplioja, aciu d viskas baigesi laimingai, betir pozymiu daug buvo.pirmas nestumas buvo bevgalo lauktas, pradzioje kelis kartus sumausdavo gan stipriai, bet daugiau jauciusi per gerai kaip nescia. 9 savaiciu gydytoja pranese kad dvynukai bigsmile.gif bet netrukus nuliudino, kad pusleles yra, o embrioniuku nera.gydytoju konsiuliumas dar karteli paziurejo ir 11savaiciu atliko valyma verysad.gif pati nei kraujauvau, nei labai skaudejo.
tai va kokia mano istorija... o praeita cikla uzkibo visiskas netyciukas, bet bijau kad istorija gali kartotis...ryt keliausiu pas gydytoja, bet laiko dar nedaug 5 savaites ir 5 dienos tai gali dar nieko nematyti. doh.gif
kokia turi buti nesciosios BT? kAd parodytu jog nestumas vystosi.
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 04, 15:22)
kokia turi buti nesciosios BT? kAd parodytu jog nestumas vystosi.

Luanda, BT neparodo, ar nėštumas vystosi. BT parodo, kad progesteronas padidėjęs, bet vystymosi jis neužtikrina, tik vaisiaus įsikabinimą.

Dėl echoskopijos aš patarčiau neskubėti vis tik- 5 sav. 5 d. tiesiog gausi vilčių, bet tau net nepasakys tvirtai, ar puslytės vystosi, nes labai tikėtina, jog širdelės dar gali nesimatyti.

Jeigu nori tiksliai žinoti, ar vystosi - pasidaryk HCG tyrimą du kartus, su 2 dienų intervalu daugmaž. Jeigu antro tyrimo skaičiai bus dvigubai ir daugiau didesni nei pirmojo - reiškia, vystosi bent jau dabar, jei ne - deja...

Luanda, o po pirmų dviejų nelaimių nesityrėte?.. Ar išaiškėjo kas nors?
Atsakyti