QUOTE(aga&aga @ 2012 10 05, 19:08)
Na va mergaites as jau po visko, padare man viska privacioje klinikojei , beje dali kompensavo ligoniu kasos tai damoketi ir nedauk reikejo. Nei vieno lito negaila, personalas nuostabus gyditoja irgi. Iskart nustebo kaip po pirmo karto kai ivyko persileidimas gine man neskire tam tikru tyrimu atlikti. Kita savaite vaziuosiu pas ja vel, bus jau Epikrizes atsakymai ir paskirs tyrimus kuriuos reiks pasidaryti, sake dali kompensuoja dali reiks mokamu padaryti, bet man jau nesvarbu, svarbiausiai kad istyrtu. Beje kraujuoju mazai jau , sake kad viskas puikiai praejo. O ir savijauta po visko pagerejo, nes zinai kad jau nenesioji negyva vaikuti
Nors jie mano sirdeleje liks amzinai, visada uz juos melsiuos ir atsiminsiu
Aciu Laura47 uz kontaktus , nors dariausi pas kita gyditoja, bet esu labai patekinta, negalvojau kad grybo gatveje tai atlieka, aciu tau

Aciu Laura47 uz kontaktus , nors dariausi pas kita gyditoja, bet esu labai patekinta, negalvojau kad grybo gatveje tai atlieka, aciu tau

Džiugu, kad viskas gerai ir kad dabar paskirs tyrimų. Po pirmojo dažnai nesiūloma tirtis, nurašoma gamtai... Sėkmės tau atsigaunant. Sunkiausia jau praeity, dabar viskas eis tik geryn