Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(aga&aga @ 2012 10 05, 19:08)
Na va mergaites as jau po visko, padare man viska privacioje klinikojei , beje dali kompensavo ligoniu kasos tai damoketi ir nedauk reikejo. Nei vieno lito negaila, personalas nuostabus gyditoja irgi. Iskart nustebo kaip po pirmo karto kai ivyko persileidimas gine man neskire tam tikru tyrimu atlikti. Kita savaite vaziuosiu pas ja vel, bus jau Epikrizes atsakymai ir paskirs tyrimus kuriuos reiks pasidaryti, sake dali kompensuoja dali reiks mokamu padaryti, bet man jau nesvarbu, svarbiausiai kad istyrtu. Beje kraujuoju mazai jau , sake kad viskas puikiai praejo. O ir savijauta po visko pagerejo, nes zinai kad jau nenesioji negyva vaikuti verysad.gif Nors jie mano sirdeleje liks amzinai, visada uz juos melsiuos ir atsiminsiu  verysad.gif
Aciu Laura47 uz kontaktus ,  nors dariausi pas kita gyditoja, bet esu labai patekinta, negalvojau kad grybo gatveje tai atlieka, aciu tau  4u.gif

Džiugu, kad viskas gerai ir kad dabar paskirs tyrimų. Po pirmojo dažnai nesiūloma tirtis, nurašoma gamtai... Sėkmės tau atsigaunant. Sunkiausia jau praeity, dabar viskas eis tik geryn 4u.gif
Atsakyti
a ir as jau po vizito pas gydytoja smile.gif mano nestumas vietoje, taciau kolkas mato tik puslyte,nes dar per anksti,paskyre vizita po geru poros savaiciu doh.gif kazkaip teks islaukti, sako anksciau bus neinformatyvu.o hcg sa,o neskubdk darytis, tegul auga. bet ramiau nepasidare.
o dar siryt pusleline pa osej atsirado doh.gif turejauctik ano nextumo pabaigoje,vsiaip gyvenime neturiu niekad.matyt nestumai man provokuoja,gai israse tepaliuko kur nesciosiom galima,kaina 50lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 05, 20:14)
Džiugu, kad viskas gerai ir kad dabar paskirs tyrimų. Po pirmojo dažnai nesiūloma tirtis, nurašoma gamtai... Sėkmės tau atsigaunant. Sunkiausia jau praeity, dabar viskas eis tik geryn  4u.gif

Zinok jau dabar dauk lengviau jauciuosi kaip jau viskas praejo, atsigavau greiciau si karta, Aciu. O pirma karta pataikiau ant gyditojos, kuri gamtai nenurasineja, nes sako mazai tu atveju gamtiniu buna ir geriausiai po pirmo karto pasidaryti tam tikrus tyrimus, kad nesikartotu tie atvejai ir butu ramiau
Papildyta:
QUOTE(luanda @ 2012 10 05, 20:54)
a ir as jau po vizito pas gydytoja smile.gif mano nestumas vietoje, taciau kolkas mato tik puslyte,nes dar per anksti,paskyre vizita po geru poros savaiciu doh.gif kazkaip teks islaukti, sako anksciau bus neinformatyvu.o hcg sa,o neskubdk darytis, tegul auga. bet ramiau nepasidare.
o dar siryt pusleline pa osej atsirado doh.gif turejauctik ano nextumo pabaigoje,vsiaip gyvenime neturiu niekad.matyt nestumai man provokuoja,gai israse tepaliuko kur nesciosiom galima,kaina 50lt doh.gif

Svarbiausiai kad vietoje, as taip daznai nenoreciau kad ziurinetu ir trugdytu maziuka, jai jautiesi gerai. Nusiramink ir tikek kad sis kartas bus laimingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 06 spalio 2012 - 07:33
QUOTE(aga&aga @ 2012 10 06, 08:35)
Zinok jau dabar dauk lengviau jauciuosi kaip jau viskas praejo, atsigavau greiciau si karta, Aciu. O pirma karta pataikiau ant gyditojos, kuri gamtai nenurasineja, nes sako mazai tu atveju gamtiniu buna ir geriausiai po pirmo karto pasidaryti tam tikrus tyrimus, kad nesikartotu tie atvejai ir butu ramiau
Papildyta:

Svarbiausiai kad vietoje, as taip daznai nenoreciau kad ziurinetu ir trugdytu maziuka, jai jautiesi gerai. Nusiramink ir tikek kad sis kartas bus laimingas.

man visada vietoje buna, tikvis puslelesneissivysto embrioniukas schmoll.gif o pozymiu nejausti nera gerai,b et aisku reikia tiketis geriausio.
ir tau stprybes, kitas kartas butinai pavyks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 06, 08:41)
man visada vietoje buna, tikvis puslelesneissivysto embrioniukas schmoll.gif o pozymiu nejausti nera gerai,b et aisku reikia tiketis geriausio.
ir tau stprybes, kitas kartas butinai pavyks 4u.gif  4u.gif

O kiek karto tau nesiviste ir tyrimukus kokius dareisi? Na suprantu kad sunku nezinomybeje buti, bet juk nieko nepakeisi tik daugiau nerimausi, o nerimas tau dabar nereikalingas buk stipri ir viskas bus gerai, svarbiausiai tiketi . Tegul paauga mazyte , praeis daugiau laiko ir gerai viskas matysis.
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 10 06, 08:52)
O kiek karto tau nesiviste ir tyrimukus kokius dareisi? Na suprantu kad sunku nezinomybeje buti, bet juk nieko nepakeisi tik daugiau nerimausi, o nerimas tau dabar nereikalingas buk stipri ir viskas bus gerai, svarbiausiai tiketi . Tegul paauga mazyte , praeis daugiau laiko ir gerai viskas matysis.

aciu 4u.gif
man nesivyste viena karta, augo dvi identiskos puslytes, dvynukai, gerai jauciausi taciau ir pozymiu nestumui budingu nebuvo, o 9 savaite pamate kad jos tuscios, t.y. neuzsimezge vaikiukai. nurase viska gamtai...
pasidariau citomegala, toksoplazmoze, chlamidijas. viskas gerai.
Po metu pastojau buvo gresiantis pradzioje, bet viskas baigesi gerai turiu suneli wub.gif
taciau pozymiai buvo juntami.
o va dabar netyciukas, pasvajodavau apie antra, bet nesitikejau kad si cikla uzkibs ax.gif ir vel jokiu pozymiu nejauciu.... tai bijau kad situacija gali kartotis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 06, 10:33)
aciu 4u.gif
man nesivyste viena karta, augo dvi identiskos puslytes, dvynukai, gerai jauciausi taciau ir pozymiu nestumui budingu nebuvo, o 9 savaite pamate kad jos tuscios, t.y. neuzsimezge vaikiukai. nurase viska gamtai...
Po metu pastojau buvo gresiantis pradzioje, bet viskas baigesi gerai turiu suneli wub.gif
o va dabar netyciukas, pasvajodavau apie antra, bet nesitikejau kad si cikla uzkibs ax.gif  ir vel jokiu pozymiu nejauciu.... tai bijau kad situacija gali kartotis... verysad.gif

Zinok su tais pozymiai isvidualiai kiekvienam, nes as su sunum isvis nieko nejauciau ir isnesiojau ir pagimdziau sveika sueli, o dabar nors jau zinojau kad sirdele nebeplaka vaisius nurstojo vystitis pykino iki paskutines dienos ir krutine jautri buvo, net nieko neitariau.
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 05, 20:54)

Luanda, HCG tyrimai niekuo nepakenks, o po 2 tyrimų su 2 parų pertrauka tu tikrai tiksliai žinosi, ar vaisius šiuo metu auga, ar ne. Tad HCG tau niekuo nepakenktų, bet už tai per porą dienų sužinotum, ar nėštumas šiuo metu vystosi. Svarbiausia, kad tarp dviejų tyrimų būtų daugmaž bent 48 val.

O puslelinę gydykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(luanda @ 2012 10 06, 10:33)
aciu 4u.gif
o va dabar netyciukas, pasvajodavau apie antra, bet nesitikejau kad si cikla uzkibs ax.gif  ir vel jokiu pozymiu nejauciu.... tai bijau kad situacija gali kartotis... verysad.gif

Luanda, pasitikrink progesteroną... Nėštumo metu turi būti aukštas. Jeigu bus nepakankamas ar arti žemosios ribos - vėl prašyk duphastono, išnešiosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 06, 13:40)
Luanda, HCG tyrimai niekuo nepakenks, o po 2 tyrimų su 2 parų pertrauka tu tikrai tiksliai žinosi, ar vaisius šiuo metu auga, ar ne. Tad HCG tau niekuo nepakenktų, bet už tai per porą dienų sužinotum, ar nėštumas šiuo metu vystosi. Svarbiausia, kad tarp dviejų tyrimų būtų daugmaž bent 48 val.

O puslelinę gydykis  4u.gif
Papildyta:
Luanda, pasitikrink progesteroną... Nėštumo metu turi būti aukštas. Jeigu bus nepakankamas ar arti žemosios ribos - vėl prašyk duphastono, išnešiosi  4u.gif

aciu uz patarimus 4u.gif progesterono niekada nesityriau g.gif bet ar js palaiko nestuma ar itakoja vaisiaus vystymasi? g.gif nes galvoju gal ana karta mums duphastonas padejo vaisiui vystytis ne tik isitvirtinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(aga&aga @ 2012 10 06, 13:31)
Zinok su tais pozymiai isvidualiai kiekvienam, nes as su sunum isvis nieko nejauciau ir isnesiojau ir pagimdziau sveika sueli, o dabar nors jau zinojau kad sirdele nebeplaka vaisius nurstojo vystitis pykino iki paskutines dienos ir krutine jautri buvo, net nieko neitariau.

tikrai skirtingai nestumus priima musu organizmai, o as su suneliu jauciau pozymius, bet nepykino visai. o su pirmuoju nepavykusiu nestumu jauciausi kaip dabar labai gerai, tik kelis kartyus pilva buvo stipriai sueme, bet ir tai jau daug veliau...
O jums pirmas nesivystymas po sunelio?
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 06, 16:36)
aciu uz patarimus 4u.gif progesterono niekada nesityriau g.gif bet ar js palaiko nestuma ar itakoja vaisiaus vystymasi? g.gif nes galvoju gal ana karta mums duphastonas padejo vaisiui vystytis ne tik isitvirtinti g.gif

Sveikute. Matau iš to pačio krašto 4u.gif Jei ne paslaptis pas kokią ginę vaikštai? ax.gif Nes paskaičiau kokius tyrimus paskyrė, tai pagal juos manau kad gal pas tą pačią lankomės? ax.gif
Duphastonas, neišlaikys nėštumo, jei jis nekokybiškas, bet jei pats gemaliukas kokybiškas, o per mažas progesterono kiekis kad jį palaikyti, tai duphastonas tikrai padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 06, 16:54)
Sveikute. Matau iš to pačio krašto  4u.gif  Jei ne paslaptis pas kokią ginę vaikštai?  ax.gif  Nes paskaičiau kokius tyrimus paskyrė, tai pagal juos manau kad gal pas tą pačią lankomės?  ax.gif
Duphastonas, neišlaikys nėštumo, jei jis nekokybiškas, bet jei pats gemaliukas kokybiškas, o per mažas progesterono kiekis kad jį palaikyti, tai duphastonas tikrai padės  4u.gif

lankausi pas Ligeikiene smile.gif bet jau senai dariausi po pirmos nesekmes.
o as ir galvoju, kad jei is vis neuzsimezga gemaliukas kazin ar kas gali padeti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luanda: 06 spalio 2012 - 16:17
QUOTE(luanda @ 2012 10 06, 17:15)
lankausi pas Ligeikiene smile.gif bet jau senai dariausi po pirmos nesekmes.
o as ir galvoju, kad jei is vis neuzsimezga gemaliukas kazin ar kas gali padeti g.gif

Tai ne pas tą pačią 4u.gif Su taviške buvau ligoninėj susidūrusi, maloni labai gydytoja 4u.gif
Atsakyti