QUOTE(vylabusle @ 2012 10 04, 16:13)
Luanda, BT neparodo, ar nėštumas vystosi. BT parodo, kad progesteronas padidėjęs, bet vystymosi jis neužtikrina, tik vaisiaus įsikabinimą.
Dėl echoskopijos aš patarčiau neskubėti vis tik- 5 sav. 5 d. tiesiog gausi vilčių, bet tau net nepasakys tvirtai, ar puslytės vystosi, nes labai tikėtina, jog širdelės dar gali nesimatyti.
Jeigu nori tiksliai žinoti, ar vystosi - pasidaryk HCG tyrimą du kartus, su 2 dienų intervalu daugmaž. Jeigu antro tyrimo skaičiai bus dvigubai ir daugiau didesni nei pirmojo - reiškia, vystosi bent jau dabar, jei ne - deja...
Luanda, o po pirmų dviejų nelaimių nesityrėte?.. Ar išaiškėjo kas nors?
Dėl echoskopijos aš patarčiau neskubėti vis tik- 5 sav. 5 d. tiesiog gausi vilčių, bet tau net nepasakys tvirtai, ar puslytės vystosi, nes labai tikėtina, jog širdelės dar gali nesimatyti.
Jeigu nori tiksliai žinoti, ar vystosi - pasidaryk HCG tyrimą du kartus, su 2 dienų intervalu daugmaž. Jeigu antro tyrimo skaičiai bus dvigubai ir daugiau didesni nei pirmojo - reiškia, vystosi bent jau dabar, jei ne - deja...
Luanda, o po pirmų dviejų nelaimių nesityrėte?.. Ar išaiškėjo kas nors?
pas mane 6 sav sirdele jau gerai matesi ,per visus 3 nestumus ,nes panasiu laiku ejau pas gine.