Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 10 04, 16:13)
Luanda, BT neparodo, ar nėštumas vystosi. BT parodo, kad progesteronas padidėjęs, bet vystymosi jis neužtikrina, tik vaisiaus įsikabinimą.

Dėl echoskopijos aš patarčiau neskubėti vis tik- 5 sav. 5 d. tiesiog gausi vilčių, bet tau net nepasakys tvirtai, ar puslytės vystosi, nes labai tikėtina, jog širdelės dar gali nesimatyti.

Jeigu nori tiksliai žinoti, ar vystosi - pasidaryk HCG tyrimą du kartus, su 2 dienų intervalu daugmaž. Jeigu antro tyrimo skaičiai bus dvigubai ir daugiau didesni nei pirmojo - reiškia, vystosi bent jau dabar, jei ne - deja...

Luanda, o po pirmų dviejų nelaimių nesityrėte?.. Ar išaiškėjo kas nors?

pas mane 6 sav sirdele jau gerai matesi ,per visus 3 nestumus ,nes panasiu laiku ejau pas gine.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Noriu patarimo.
Vakar pasidariau nestumo testa iki menesiniu dar liko 6d. Vakar pamaciau II Aisku antrasis bruksniukas nera labai ryskus, bet jauciu kad laukiuosi nestuke.gif Zinoma labai tikiuosi, kad si karta viskas bus gerai, nors ir baimes nepaleidzia.
Tai va patarimo noriu del to, kad gyvenu ne Lietuvoj, grisiu kit savaite i LT vos kelioms dienoms, mmm tureu tuo metu veluoti 2-3 dienas kai busiu LT...
Net nenumanau kaip elgtis del apsilankymo pas gine, ar nueiti pasiziureti, kai busiu Lietuvoje, ar ramiai laukti ir apsilankyti cia uzsienyje? Aisku labai norisi zinoti kaip stebukliukas gyvena ar viskas gerai, bet manau net sirdeles dar nesimatys, tai ar verta drumsti ramybe pilvinukui?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 04, 16:13)
Luanda, BT neparodo, ar nėštumas vystosi. BT parodo, kad progesteronas padidėjęs, bet vystymosi jis neužtikrina, tik vaisiaus įsikabinimą.

Dėl echoskopijos aš patarčiau neskubėti vis tik- 5 sav. 5 d. tiesiog gausi vilčių, bet tau net nepasakys tvirtai, ar puslytės vystosi, nes labai tikėtina, jog širdelės dar gali nesimatyti.

Jeigu nori tiksliai žinoti, ar vystosi - pasidaryk HCG tyrimą du kartus, su 2 dienų intervalu daugmaž. Jeigu antro tyrimo skaičiai bus dvigubai ir daugiau didesni nei pirmojo - reiškia, vystosi bent jau dabar, jei ne - deja...

Luanda, o po pirmų dviejų nelaimių nesityrėte?.. Ar išaiškėjo kas nors?

po pirmosios tyriausi toksoplazmoze, citomegala ir chlamidijas. smile.gif
antras mano sekmingas nestumas, turiu savo stebukliuka beveik 3 metu suneli wub.gif turejom siokiu tokiu sveikatos problemeliu, bet genetiskai gime sveikas wub.gif dariausi nestumo metu vaisiaus vandenu tyrima,genetikai apziurejo, taciau nepamate kad lupyte vienoje vietoje nesuaugusi, bet kodel atsitiko nezino niekas schmoll.gif giminej tokiu atveju nebuvo, sako kad cia pacioj pradzioj gal koks virusas, bet kad niekuom nesirgau...
o dabar galvoju, kad tikriausiai nestumas auga, bet kad vel nebutu tik puslele.
Kai laukiausi sunelio, echoskopas tik kai mm velavo apie tirs savaites parode sirdele:) nors jau buvau praradusi vilti, bet pries tai savaite buvo trynio maiselis. tai jau vilties suteike man.
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 04, 16:24)
pas mane 6 sav sirdele jau gerai matesi ,per visus 3 nestumus ,nes panasiu laiku ejau pas gine.

O pas mane nesimatė, nors gavau žinią, kad pagal laiką normalu viskas. Tokiu laiku tas nematymas labai neinformatyvus, aš kitąkart taip anksti nebeičiau.
Papildyta:
QUOTE(Dolla* @ 2012 10 04, 16:36)
ar verta drumsti ramybe pilvinukui?

Sveikinu pamačius II 4u.gif

Tai yra asmeninis reikalas. Pliusas tas, kad bus džiugu išgirsti patvirtinimą, jeigu nėštumas jau matysis. Trūkumas - kad, jei nesimatys dar, bus vėl neramu, baisu ir t. t.

Aš būčiau palauksusi. Juo labiau, kad tokioje ankstyvoje stadijoje nieko padaryti neįmanoma, nebent tik pasižiūrėti ir savo emocijas pakurstyti.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 04, 17:09)
O pas mane nesimatė, nors gavau žinią, kad pagal laiką normalu viskas. Tokiu laiku tas nematymas labai neinformatyvus, aš kitąkart taip anksti nebeičiau.

man pradzioj su suneliu daznai darydavo echoskopus, pirma karta kai mm velavo 4 dienas, pasake jog vietoj, po keliu dienu pradejo teplioti vel stebejo ir skyre dufa, paskui kita gydytoja pasake kad mes mazesni todel nieko nesimato, o paskui patvirtino tryneli ir sirdutes plakima.
sutinku, kad geriau veliau apsilankyti pas gydytoja, bet po pirmos nelaimes kai iki 9 savaiciu neitariau, kad nesivysto, tai dabar norisi anksciau stebeti g.gif
Atsakyti
g.gif kiekvienai labai skirtingai .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 04, 17:14)
man pradzioj su suneliu daznai darydavo echoskopus, pirma karta kai mm velavo 4 dienas, pasake jog vietoj, po keliu dienu pradejo teplioti vel stebejo ir skyre dufa, paskui kita gydytoja pasake kad mes mazesni todel nieko nesimato, o paskui patvirtino tryneli ir sirdutes plakima.
sutinku, kad geriau veliau apsilankyti pas gydytoja, bet po pirmos nelaimes kai iki 9 savaiciu neitariau, kad nesivysto, tai dabar norisi anksciau stebeti g.gif

Mūsų patirtys skirtingos. Mano abu nėštumai buvo diagnozuoti anksti, ir bėgau vos prasidėjus tepliojimams rodytis, ir nieko tas nekeitė... Todėl kitąkart niekur nebėgsiu, nebent HCG darysiuos ir stebėsiu pati.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 04, 23:41)
Mūsų patirtys skirtingos. Mano abu nėštumai buvo diagnozuoti anksti, ir bėgau vos prasidėjus tepliojimams rodytis, ir nieko tas nekeitė... Todėl kitąkart niekur nebėgsiu, nebent HCG darysiuos ir stebėsiu pati.

as po siandieninio apsilankymo, jei nieko nepaaiskes, irgi darysiuos HCG, ir matysiu kaip auga ar ba ne... nes laukti nezinomybeje 2-3 savaites nesinori, tai didziule kancia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 05, 12:29)
as po siandieninio apsilankymo, jei nieko nepaaiskes, irgi darysiuos HCG, ir matysiu kaip auga ar ba ne... nes laukti nezinomybeje 2-3 savaites nesinori, tai didziule kancia... verysad.gif

mergaites .kur jus darotes ta hcg ?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 05, 16:09)

savo mieste tai nesidomejau kur jis daromas, bet manau kita savaite teks... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 05, 16:09)

Vilniuje darausi Geromedoje. Šiaip bet kurioje laboratorijoje, kur daromi kraujo tyrimai.
Atsakyti
Na va mergaites as jau po visko, padare man viska privacioje klinikojei , beje dali kompensavo ligoniu kasos tai damoketi ir nedauk reikejo. Nei vieno lito negaila, personalas nuostabus gyditoja irgi. Iskart nustebo kaip po pirmo karto kai ivyko persileidimas gine man neskire tam tikru tyrimu atlikti. Kita savaite vaziuosiu pas ja vel, bus jau Epikrizes atsakymai ir paskirs tyrimus kuriuos reiks pasidaryti, sake dali kompensuoja dali reiks mokamu padaryti, bet man jau nesvarbu, svarbiausiai kad istyrtu. Beje kraujuoju mazai jau , sake kad viskas puikiai praejo. O ir savijauta po visko pagerejo, nes zinai kad jau nenesioji negyva vaikuti verysad.gif Nors jie mano sirdeleje liks amzinai, visada uz juos melsiuos ir atsiminsiu verysad.gif
Aciu Laura47 uz kontaktus , nors dariausi pas kita gyditoja, bet esu labai patekinta, negalvojau kad grybo gatveje tai atlieka, aciu tau 4u.gif
Atsakyti