Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(NikeZ @ 2012 11 08, 13:09)
vienu zodziu ,man neigaluo pratest nereikia ,as ji noriu pakeist issunkaus su prieziura i saunku su slauga.

ivyko stebuklas nueinu pas apylinke gydytoja su mazaja ,kalusia kaip Gabija ?ar ji turi slauga ,as dar jai nieko nesakiau ... sakau nea ,tai sako susirink popierius ir as viska surasysiu del slaugos  blink.gif  norejau paklaust ar jus susirgot ???? tai va ..... biggrin.gif varysiu i santariskes tada pradziai ,dabar mastau ar verta tada i vrc varyt ir moket uz dsc jei santariskese padarys .... nes jei nemokesi du meneius eilej laukt ....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kada baigias grupe?kiek dar laiko liko?o tu rasysi prasyma,kad nesutinki su prieziura?kad persvartytu viska?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 08, 12:09)
ivyko stebuklas

oba blink.gif thumbup.gif nu liuks, ziurek ir sutvarkys ji tau, svarbiausia, kad tinkamai surašytu.
mes pries nusatyma neigalumo daremes EEG, ir ligoninej gydytojas parase, nu nezinau ka jis ten parase, bet zodziu tipo geriau nei yra, tai musu neurologe, viska nubrauke blink.gif ir prirase NESUTINKU SU DIAGNOZE ir uzrase savo biggrin.gif

ha, vat tokie turi buti gytytojai ax.gif

o ligoninej zinau kodel taip parase, todel, kad buvau susiriejusi as ten su juo, nu bet ot zmogus, ane? tfu.... (Vikma, jauciu zinai apie kuri as cia kalbu mirksiukas.gif )

Ramunka, nuveziau savo grazuole i serviza, sake sutvarkys, nu tikiuosi g.gif nes vakar irgi veziau tik pas kita, tipo patvarke kazkokius laidelius, buvo gerai iki pirmo tilto, paskui vel uzsidege ta lempecka doh.gif o suplojau 70 Lt uz nieka doh.gif nu nors "liga" nustate cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 11 08, 13:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
o kada baigias grupe?kiek dar laiko liko?o tu rasysi prasyma,kad nesutinki su prieziura?kad persvartytu viska?

baigiasi mums balandzio gale ,nea tiesiog vaikui naujas disc tegu gal pablogejo wink.gif na tegu sprendzia is naujo 4u.gif skambinuosi neurologei grikinienei tik niekaip negaliu prisiskambint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 11 08, 13:52)

o ligoninej zinau kodel taip parase, todel, kad buvau susiriejusi as ten su juo, nu bet ot zmogus, ane? tfu.... (Vikma, jauciu zinai apie kuri as cia kalbu  mirksiukas.gif )

Ramunka, nuveziau savo grazuole i serviza, sake sutvarkys, nu tikiuosi  g.gif  nes vakar irgi veziau tik pas kita, tipo patvarke kazkokius laidelius, buvo gerai iki pirmo tilto, paskui vel uzsidege ta lempecka  doh.gif  o suplojau 70 Lt uz nieka  doh.gif  nu nors "liga" nustate  cool.gif

aha ax.gif

vava isigijai masina,ir gausi plonint kisene,vis ligos lys doh.gif o manoji vis genda ir genda,vakar uzvakar ekstrimaliom salygom vazynejaus,valytuvau sugedo,o lauke liutys lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif lapkricio 1d pavaros dingo vaziuojant lotuliukas.gif
Atsakyti
Idomu, o jeigu as dabar nuspresciau is naujo sutvarkit dok., ar paviktu? Mes pries tris menesius kai sutvarkem g.gif , bet jau apskust neiseis, o jeigu isnajo gal paviktu?
joolita koks jusu neurologas poliklinikoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 08 lapkričio 2012 - 13:39
QUOTE(Lenusikas @ 2012 11 08, 14:38)
Idomu, o jeigu as dabar nuspresciau is naujo sutvarkit dok., ar paviktu? Mes pries tris menesius kai sutvarkem g.gif , bet jau apskust neiseis, o jeigu isnajo gal paviktu?

LEnusik zinoma bandykit ....jei man pavyks nusakysiu visa eiga smile.gif kur ir pas ka kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 08, 13:56)
LEnusik zinoma bandykit ....jei man pavyks nusakysiu visa eiga smile.gif kur ir pas ka kreiptis smile.gif

O ar galima dabar Santriskese disk padarit? Mum daktre minejo kad dabar tik vrc, kad jie ten jau neturi psohologo schmoll.gif . Na mes daktere pakeitem tai dabar bandisim isnaujo, rasik jeika suzinosi mirksiukas.gif .
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Lenusikas @ 2012 11 08, 15:01)
O ar galima dabar Santriskese disk padarit? Mum daktre minejo kad dabar tik vrc, kad jie ten jau neturi psohologo schmoll.gif . Na mes daktere pakeitem tai dabar bandisim isnaujo, rasik jeika suzinosi mirksiukas.gif .

kiek zinau yra psichologe ... negaliu prirksmbint daktarei ,jei ka bandysiu rytoj ,arba pirmadieni nuvaziuosiu pas ja 4u.gif kodel tik vrc kiek zinau ir mano poliklinokoj atnakalnyje daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2012 11 08, 14:38)

Maskeliene,ji yra vedeja,seskines poliklinikoj.
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 08, 14:11)
4u.gif
kiek zinau yra psichologe ... negaliu prirksmbint daktarei ,jei ka bandysiu rytoj ,arba pirmadieni nuvaziuosiu pas ja  4u.gif kodel tik vrc kiek zinau ir mano poliklinokoj atnakalnyje daro  g.gif

Nezinau taip ligoninej pasake , gal dabar kazkas pasikejte g.gif ? O kodel tu nenori pas save poloklinikoj padarit?
Atsakyti
ech o pas mus beda po viena nevaiksto. bobute aplamde masina, ir nesutinka pinigu sumoket uz remonta doh.gif tai variau uzvakar i policija pareiskima rasyti. ryt reiks eit ziuret pas koki tyreja tas pareiskimas nukeliavo.
dar pas gyditoja buvau del savo galvos skausmu, vaikytej ant smegenu kazkokios demes buvo tai gyditoja nieko gero nezada.israse pasidaryt kt, ir klebi vaistu, nuo kuriu miegu ir miegu...
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 11 08, 16:21)
Maskeliene,ji yra vedeja,seskines poliklinikoj.

Tai cia ji jums dok. tvarke?
Atsakyti