Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Mano dukra jau vyresne ir komplimentas jos kitoks, bet toks uz sirdies gribiantis.

Visai neseniai labai pasikeite musu gyvenimo salygos. Is 3 kamb. buto man su vaikais teko persikraustyti i vieno. Dukrai buvo sokas nerealus.
Kai nuvaziavom pas mano mama si paklause: - tai kaip tas butas? O Emilija jai: - nieko, svarbiausia, kad mama turim.
Kai prisimenu tai ir spaudzia is laimes sirdi
Atsakyti
Mano sūnus (4,6 m) taip pat labai pastabus. Pastebi menkiausią pasikeitimą ir būtinai pagiria. Dabar jau nesistebiu, bet kai tik pradėjo kalbeti, ir pasakydavo kokį komplimentą ar dėl aprangos, ar dėl kitų dalykų, tai nustebdavau, iš kur mano sūnelis taip moka, nes MB nėra iš tų, kuris labai dažnai komplimentus sakytų. Tai padariau išvadą, kad čia jau toks mano vaiko būdo bruožas, pasiseks kažkam ateityje cool.gif ...
Atsakyti
Šiandien maniškė pasakė "tavo gražios pažastys" lotuliukas.gif Šiaip dažnai sako, kad myli, pasiilgo, apsikabina ir sako "tu mano žaisliukas"
Atsakyti
Mano keturmetis irgi ėmė komplimentais švaistytis smile.gif Išsitraukiau seną tokią vasarinę suknelę, susiglamžiusią visą, apsirengiau... O maniškis sako: "O mama, kokia tu graži, tikra princesė! O kokia graži tavo suknelė... " Šalia sėdėjęs vyras akis išvertė, vaje, sako, koks auga donžuanas! aš taip ir sutirpau... wub.gif Mintyse palinkėjau vyreliui pasimokyt iš sūnaus...
Atsakyti
Vakar užsidėjau tokį ilgą žydrą sijoną su 'kvarbatkėlėm', tai sūneliui jis didelį įspūdį paliko biggrin.gif Sako: "Ooooo, koks gražus tavo megztinis..." biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif , maniškis gudruolis daznai sako,kad myli kai atsigulam vakare miegot,arba, kai nesimatom per diena(jis darzely,as darbe bunu).Ir dar išmoko pritaikyt komplimentus, kai kažko prisidirba, tada jau isgirstu - mama,koks tu geras ir nepiktas biggrin.gif ,spėkit ar po tokių jo žodžių man pavyksta kalbėti griežčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vaikelis įvertino mano baltą striukę... Nužvelgė ir sako: "Mamyte tu dabar kaip snieguolė.." 4u.gif
Atsakyti
nu man igi pasako mano dukryte (3m) kad as princese flirt.gif ir mes abi graziausios, mes panelytes... bet labiuasiai istrigo,kad ana diena pasake: "Mamuk tu grazuole ir niekada nebusi sena lotuliukas.gif "
Atsakyti
Mano dukrytė visada mane pagyria kai suknele ar sijona užzidedu: tu labai graži 4u.gif . O dažniau sako: mama, tu mano supermama wub.gif tirpstu tongue.gif
Atsakyti
Vasara nėriau sau palaidinukę. Sūnui parodžiau, klausiu, ar graži. Tas pakraipė galvą ir sako: "Būsi tikra panelė..." flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmuosius komplimentus iš savo dukrytės išgirdau kai jai buvo 2.5 m. Tai buvo žodžiai 'Sauniuone tiu' (Šaunuole tu biggrin.gif ) ir 'Koki gazi' (Kokia graži wub.gif ) Gera pradžia... wub.gif wub.gif wub.gif Dabar jau daugiau moka, bet pirmųjų komplimentų vis dar negaliu pamiršti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Manasis vaikinas šiandien ryte pasakė kai kai su juo žaidžiu būnu pati geriausia mama 4u.gif
Atsakyti