Man tai buvo labai didelis komplimentas
QUOTE(kuziukas @ 2007 06 11, 21:36)
5 metu dukra ,grizus is atostogu apkabino teti ir sako:as jau pamirsau koks tu pas mane grazuolis

Kokia faina
Iš saviškio irgi dažnai susilaukiu kokia graži, pati švelniausia pasaulyje, geriausia draugė ir pnš. Iš kur tie vaikai tokie pastabūs, viską pakomentuos...kokia graži palaidinė, koks gražus žiedukas, kokie tavo šokoladiniai plaukai
Mano kleckas dar visai neseniai pradėjo šnekėti, tai mums jau ir taip didelis atradimas, o dar kai pasako mama tu labai labai graži arba aš tave labai myliu, tai atrodo širdis iš džiaugsmo gali iššokti
mano sunus niekada negaili komplimentu, o vakar gulejau su savo patizusiu pogimdyminiu pilvu, sakau fu kokie bjaurus lasiakai, o sunus sako "tai kas bet tavo galva labai grazi"
Mes su dukrele apsipykome,tai ji man pažėrė toki"komplimenta" mama tu blogdvynė.O Šeip labai norėtu,kad mama atrodytu,kaip superinė blondinė,matyt toks laikotarpis,kai labai atsiranda noras prisimatuoti aukštakulnius,pasipuikuoti palaidais plaukais ir t.t.
Kai buvo mažytė, kartais bučiuodavau jai rankytes,tai dabar kai jau užplūsta jausmai ,ateina ir pakšteli i ranka.
mano zuikeliui tik 3 su puse, o jau sako man"mamyte mazute gerute, aš tave myliu"kai išgirstu tuos žodžius tai net verkti norisi iš laimes,kad toks mažiukas, o jau taip moka išsireikšti.šiaip tai labai dažnai sako taip,prieina dar ir išbuciuoja,labai myliu savo mažiuką.
Mano dukra kasdien daugybę kartų kartoja, kad myli mane. O kartą pažiūrėjo taip švelniai į akis ir sako:
-Tu mano senute...
-Tu mano senute...
Šį pavasarį mūsiškis su draugais žaidė lauke. Atsiveria buto durys ir įlekia sūnelis, man parnešė pirmąjį pavasario žiedelį, kurį rado pievoje, net nežinau kaip ta gėlytė vadinas, teikia ir sako:
-Aš tave labai myliu!
-Aš tave labai myliu!
Graziausi zodziai tai turbut "Mama, myliu tave!!"
Mano trimete pamaciusi, kad apsivilkau nauja suknele pasake: mamyte, kokia tu grazi
Arba sako: na gerumas tu mano. Ir apsikabina
Arba sako: na gerumas tu mano. Ir apsikabina
mano dukrytė kiekvieną kartą,kai tik pasiimu iš darželio sako,kad liūdėjo be manęs,o vakarais prieš miegelį apkabina ir pasako kaip mane myli ir prašo duoti bučkiną