Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Mano mažoji labai pavydi manęs, neleidžia vyrui apkabinti, bučiuoti. Vienąkart, kai jai dar nebuvo 3 metų, pamačiusi vyrą apkabinusį mane, pripuolė šaukdama: "Čia mano mamytė, tu tokios mamytės neturi".
Man tai buvo labai didelis komplimentas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mojo: 15 birželio 2007 - 12:48
QUOTE(kuziukas @ 2007 06 11, 21:36)
5 metu dukra ,grizus is atostogu apkabino teti ir sako:as jau pamirsau koks tu pas mane grazuolis lotuliukas.gif  4u.gif

Kokia faina lotuliukas.gif thumbup.gif
Iš saviškio irgi dažnai susilaukiu kokia graži, pati švelniausia pasaulyje, geriausia draugė ir pnš. Iš kur tie vaikai tokie pastabūs, viską pakomentuos...kokia graži palaidinė, koks gražus žiedukas, kokie tavo šokoladiniai plaukai biggrin.gif O tėčiui sako "nuuu gražus esi, bet gal nelabai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kleckas dar visai neseniai pradėjo šnekėti, tai mums jau ir taip didelis atradimas, o dar kai pasako mama tu labai labai graži arba aš tave labai myliu, tai atrodo širdis iš džiaugsmo gali iššokti wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif mano vaikutis labai dažnai sako, kad mane myli. Būna, kad einam gatve, o jis sustoja ir sako: myliu tave. Kaip būna smagu wub.gif
Atsakyti
mano sunus niekada negaili komplimentu, o vakar gulejau su savo patizusiu pogimdyminiu pilvu, sakau fu kokie bjaurus lasiakai, o sunus sako "tai kas bet tavo galva labai grazi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes su dukrele apsipykome,tai ji man pažėrė toki"komplimenta" mama tu blogdvynė.O Šeip labai norėtu,kad mama atrodytu,kaip superinė blondinė,matyt toks laikotarpis,kai labai atsiranda noras prisimatuoti aukštakulnius,pasipuikuoti palaidais plaukais ir t.t. smile.gif Kai buvo mažytė, kartais bučiuodavau jai rankytes,tai dabar kai jau užplūsta jausmai ,ateina ir pakšteli i ranka.
Atsakyti
mano zuikeliui tik 3 su puse, o jau sako man"mamyte mazute gerute, aš tave myliu"kai išgirstu tuos žodžius tai net verkti norisi iš laimes,kad toks mažiukas, o jau taip moka išsireikšti.šiaip tai labai dažnai sako taip,prieina dar ir išbuciuoja,labai myliu savo mažiuką.
Atsakyti
Mano dukra kasdien daugybę kartų kartoja, kad myli mane. O kartą pažiūrėjo taip švelniai į akis ir sako:
-Tu mano senute...
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pavasarį mūsiškis su draugais žaidė lauke. Atsiveria buto durys ir įlekia sūnelis, man parnešė pirmąjį pavasario žiedelį, kurį rado pievoje, net nežinau kaip ta gėlytė vadinas, teikia ir sako:
-Aš tave labai myliu!
Atsakyti
Graziausi zodziai tai turbut "Mama, myliu tave!!" 4u.gif
Atsakyti
Mano trimete pamaciusi, kad apsivilkau nauja suknele pasake: mamyte, kokia tu grazi bigsmile.gif
Arba sako: na gerumas tu mano. Ir apsikabina wub.gif
Atsakyti
mano dukrytė kiekvieną kartą,kai tik pasiimu iš darželio sako,kad liūdėjo be manęs,o vakarais prieš miegelį apkabina ir pasako kaip mane myli ir prašo duoti bučkiną wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti