mane vakar mažius apsikabino ir sako: tu mano mažyte,puikyte mamyte
išbučiavau visą už tokius gražius vaikiškus žodelius
mano dukryte ganetinai daznai pasako kokia as stora, kad man nereiketu valgyti saldziai, taciau zymiai dazniau man kartoja kokia as gera ir kad mus visus tris t.y. mane, teti ir broli ji myli.
Mano vais sako pries nakti atsigules jau beveik miegantis: mama, tu geras zmogus..ne tu negali buti zmogus, tu mergaite
Mano keturmete be jokios priezasties per diena kartoja apie 20 kartu "Mama, as tave labai myliu"
, o as turiu irgi pasakyti, kad ja labai myliu, jei pasakau ka nors kita, sako: "ne taip atsakei"
Vakar MB sakau mūsų mažius mane spardo, tas apnuogino pilvą kad pažiūrėtų, o mūsų piprmagimis žiūri į savo nuogą pilvą ir sako, nu nieko nejaučiu
Mano mergytes jau isaugo, bet miela pasidaro sirdziai kai prisimenu kai parbegdavo daug kartu per diena is kiemo viena tam, kad mama pabuciuoti. Net drauges buvo pramine ja - buciuokle. Nespedavau duru atrakineti, o jin ibega, nuzvelgia namus ka as veikiu, paksteli i lupas ir apsisukusi vel dumia i kiema. Kai paklausdavau ko norejai, atsakydavo... BUCKIO
QUOTE(Dile @ 2007 09 13, 11:36)
Mano mergytes jau isaugo, bet miela pasidaro sirdziai kai prisimenu kai parbegdavo daug kartu per diena is kiemo viena tam, kad mama pabuciuoti. Net drauges buvo pramine ja - buciuokle. Nespedavau duru atrakineti, o jin ibega, nuzvelgia namus ka as veikiu, paksteli i lupas ir apsisukusi vel dumia i kiema. Kai paklausdavau ko norejai, atsakydavo... BUCKIO 
Manoji irgi is kiemo parbega tik tam
Maniškė dabar jau labai dažnai apsikabina ir bučiuoja ir vis sako-aš irgi tave myliu arba Oi kaip aš tavęs pasiilgau!..
Mano mažoji mane vadina tais pačiais žodžiais,kaip aš ją.Sako,zuikeli tu mano,katineli,o jei gražiau apsirengiu-oi kokia graži panelė.
Vieną kartą pasakė "komplimentą" savo darželio auklėtojai -tu auklėtoja tik valgai ir valgai galėtum eiti pažaist.Gerai,kad auklėtoja turi gerą jumoro jausmą,tai neužpyko,tik labai juokėsi
Man karta dukryte sako ''mama, tu esi mano melyna (neasiskiai snekEjo)", sakau, kodel melyna, sako ''mylima'' ir susigedusi nubego