Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Pats juokingiausias sunaus komplimentas buvo,kai uzsidejau akinius ir paklausiau,ar tinka...Jis atsake,kas panasi i su jais i grazuole Bete is filmo thumbup.gif
O kai kasdien mane apdovanoja zodziais:tu mano saulyte,tu mano kaciukas,as tave myliu ir t,t. tai taip ir sutirpstu wub.gif ax.gif
Atsakyti
maniškis jau suzinojo kas tie papukai per daiktas tai atkelia bliuska ir sako papu du papu oh oh mama du papai
tai namie juokas ima ,o jei kur pas mažai pažystamus tai tenka paraust mamai 4u.gif
Atsakyti
Cia gal ne visai i tema, bet manau galiu papasakoti smile.gif Mano pusbrolis buvo lankyti savo suneno. Tas ziurejo, ziurejo pasikreipes i ji ir sako: "Kokie grazus tavo dantyyyss... Kaip vilko" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau komplimentas nerealus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Faini tie vaikai wub.gif
Mano mergyte dažnai man pasako: "Mamyte, aš tave myliu šimtą milijonų" g.gif lotuliukas.gif wub.gif Klausiu: "Ko - šimtą milijonų?" Atsako: "Na, taip myliu tave" wub.gif
O šiaip tai esu "mamytė pupytė", "gražiausia pasaulyje" tongue.gif , ir - "Neik, mama, į tą kirpyklą, tu man ir taip graži" bigsmile.gif cool.gif Sakau: "Reikia jau", o ji: "Tik būtinai plaukus raudonai nusidažyk" blink.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif (mano plaukai biškiuką sruogelėm padažyti)
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano panelytė dažnai pasako: mamyte,as tave myliu smile.gif . Kadangi iki 2,5metų gėrė mano pieną, tai dar sakydavo:papukai,as tave myliu biggrin.gif . o geriausia buvo šį rytą. rengiamės į darželį, o ji ir sako: ateis mano mamytė grazuolė (turėjo galvoj,kad vakare ateisiu pasiimt) smile.gif . Tai aš net susigraudinau tokį komplimentą gavus wub.gif
Atsakyti
mes labai graziai bendraujam, daznai viena kitai sakom komplimentus, kai nagus nusilakuoju, sako kokie grazus nagai, ar bliuska nauja mmm, prieina apsikabina sako mano mamyte, myliu tave labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O Taip, man Mantukas priskina gelyciu, kai kur nors einam ir duoda buciuka visada. Dar sako, man tu geriausia, tu mano graziausia ax.gif mylimiausia smile.gif daug esu graziu zodziu girdejus is savo vaikucio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GELELE 7: 09 rugsėjo 2008 - 20:06
wub.gif kaip gražu...

Mane ir pamyluoja,bučiuoja mažoji.Kas rytą atbėga pagulėt ir burkuoja ką nors.Net gėda kartais pasidaro,kad aš pamirštu jai taip pasakyt blush2.gif
Atsakyti
Maniskis irgi daznai atbeges prisiglaudzia: Mama, as tave taip myliu myliu wub.gif
Atsakyti
Kai sunui buvo 3 metai...
Mano apsirengimo stilius gana sportiskas. Patinka nesioti kelnes ir nemegstu sukneliu. Bet karta per metus, per Kaledas, issitraukiu savo sijona. Sunus apziurineja mane is visu pusiu, paskui nuostabos pilnu balsu sako: "Mama, atrodai kaip...MOTERIS" blink.gif lotuliukas.gif doh.gif Cia tai komplimentas! smile.gif
Atsakyti
Mano sūnelis taip pat dažnai pasako kad myli, kad esu pati geriausia ir gražiausia mamytė. wub.gif wub.gif O kai gimė sesytė, jis turbūt girdėjo, kai vyrui guodžiausi, jog noriu greičiau atgauti savo formas (suplonėti blush2.gif ), tai sūnus priėjo prie manęs ir sako : mamyte, tu labai graži ir visai ne stora, gal tik "biškį" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2008 07 01, 19:46)
maniskis gal pries pusmeti:
mama nebutum tu mama jei neturetum papu  doh.gif  lotuliukas.gif

Tesiant ta tema, kazkuri ryta rengiausi ir mazoji, kas buna retai, atsikelusi anksti, atbego pas mane. Tai gi, rengiuos, mazoji :"nuogi papiai..., nerodyk ju niekam, nes tetis supyks.." lotuliukas.gif juokiausi nerealiai lotuliukas.gif
Siaip labai daznai mazoji sako :"as tave myliu".
O vyresnelis cia kazkada prisiglaudes, glosto ir sako :"dirizabli, dirizabliukai mano..." biggrin.gif kodel tokios asociacijos nesuprantu... g.gif biggrin.gif
Atsakyti