Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Mano berniukai, kaip tikri vyrai, visada pagiria mano naują šukuoseną arba naujus rūbus. Jiems aš visada gražiai atrodau wub.gif Šiaip vyresnysis santūresnis, o mažasis man nuolat sako, kokia aš gera, graži, kaip mane myli, net ir rankas išbučiuoja wub.gif
Atsakyti
Man pasako ,,saunuole'', arba ,,zuiki mano''. biggrin.gif
Atsakyti
kiekvieną dieną iš vaikų girdžiu,aš tave myliu,tu pati nuostabiausia pasaulyje.ir aš jiems tai kartoju kasdien.bet labiausiai paglosto širdelę kai dukrelė 3,6 metu pavarksta ir paprašo panešti aš ją pakeliu,o ji apsiveja man ant kaklo stipriai apkabina ir pabučiuoja wub.gif tai padėka už panešimą thumbup.gif
Atsakyti
dar mazokai kalba,daugiau parodo,pabuciuoja i kakta,i zanduka,i lupytes,i akytes smile.gif wub.gif
kai pavalgo sako,,skanu valgyti, aciu mamyte,, wub.gif
Atsakyti
maloniausia,kai dukryte stipriai apkabina ir sako - tu man pati brangiausia,na,o mazylis moka dar tik prisiglaust ir pabuciuot,bet kaip tai malonu smile.gif
Atsakyti
Mano merginos taip pat negaili man graziu ir mielu zodeliu. Labiausiai man istrigo mazosios pasakymas : mama, as tavim labai didziuojuos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomantukass: 03 vasario 2009 - 19:50
Man didziausias komplimentas is vaiko - Mama, as tave myliu wub.gif
Atsakyti
Apkabina ir pasako-mama myliu myliu smile.gif
O karta uzsidejau tokia kepure balta su kailiuku-tai pasake "mergyte mano" bigsmile.gif
Atsakyti
kiekviena diena sako ,,aš tave labai stipriai myliu" dažnai vadina princese, gera... smile.gif
Atsakyti
As turiu rysku raudona palta, pirma kart ji uzsidejus mano 3 mete dukra man ir sako:- Tu atrodai kaip papuga lotuliukas.gif .. Paklausiau:- kodel?. Todel, kad tokia ryski biggrin.gif .
Atsakyti
Mano džentelmenas kartais pažeria komplimentų... "Mamyte, tu pati gražiausia, nuostabiausia,irkitokia -iausia" blush2.gif Susileidi tada wub.gif Arba pagiria,kad labai gražūs mano auskarai, plaukai blush2.gif Jeigu taip ir užaugęs su mergom kalbės,bus populiarus biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziukas irgi kasdien po kelis kartus kartus pasako kad labai mane myli, kad as jam pati graziausia, geriausia ir t.t. Dar saulyte , aukseliu pavadina.Cia turbut del to, kad ir as ji taip vadinu. wub.gif
Atsakyti