manoji taip pat daznai sako "as tave myliu", "saulyte", "katineli", "saunuole tu mano" labai malonu girdeti tokius zodelius
as ir galiu pasigirti
manoji taip pat daznai sako "as tave myliu", "saulyte", "katineli", "saunuole tu mano" labai malonu girdeti tokius zodelius
beveik kiekviena diena kartoja: as tave myliu,tu graziausia,saunuole tu ir seip visokiu kitokiu graziu zodeliu isgirstu
Mnaoji irgi pasako: as tave myliu, tu mano drauge, saunuole mamyte
Tikrai labai malonu girdeti, kartais prieina stipriai apkabina isbuciuoja
Mano dukryte irgi pasako: as tave myliu. Bet buna ir kitokiu komlimentu: tu pati geriausia, tu pati brangiausia ir panasei. Labai miela ir smagu girdeti tokius zodzius is savo vaiku.
Turim ir mazaji broliuka, kuris dar nekalba, bet jau irgi moka isreiksti savo jausmus. Buna atbega ir apkabina. tai taip miela ir smagu, atrodo daugiau nieko ir nereikia
Turim ir mazaji broliuka, kuris dar nekalba, bet jau irgi moka isreiksti savo jausmus. Buna atbega ir apkabina. tai taip miela ir smagu, atrodo daugiau nieko ir nereikia
Mėgsta sakyti mamytė-gražuolytė.
O kartą jau beveik beužmigdamas pasakė: mano mamytė, saldi mamytė... buvo labai malonu
O kartą jau beveik beužmigdamas pasakė: mano mamytė, saldi mamytė... buvo labai malonu
Man kasdien pasako,kad mane myli,kai pasidarau manikiura visada pagiria,kad grazus nagai
sako,kad gerute mano mamyte.Labai malonu tai girdeti.
O mes tai dabar jau koki menesi angliskai kai kuriuos zodzius sakom
Tai sako "mamyte, I love you"
pradzioj sakydavo I loBe you, bet pasitikslinus, pas teti, kad neteisingai, dabar jau sako taisyklingai
Oi ,kaip miela skaityt ir girdėt mažiukų komplimentus
Mano sūnelis 3 metukų dažnai sako ,kad mane myli ,visada pagiria kai grįštu iš kirpyklos aš šiaip pati gražiai plaukus susitvarkau ,glosto ir sako ,oi kokie gražūs paukai
Dar kai pasikvėpinu sako Čia tu ,mama ,taip skaniai kepi?
Sakau ,aš sūneli ,tai jis vėl- oi kaip kepia
Ir sako Tu daži [graži] .Labai malonu girdėti
Mano sūnelis 3 metukų dažnai sako ,kad mane myli ,visada pagiria kai grįštu iš kirpyklos aš šiaip pati gražiai plaukus susitvarkau ,glosto ir sako ,oi kokie gražūs paukai
CACA MAMA
dazniausiai ,kur cia dazniausiai kekviena diena
Ne komplimentas, bet rupestelis
, pribego, pagloste rankas : "Kokios saltos tavo rankytes, tau salta?"
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 22, 13:28)
Oi ,kaip miela skaityt ir girdėt mažiukų komplimentus
Dar kai pasikvėpinu sako Čia tu ,mama ,taip skaniai kepi?
Sakau ,aš sūneli ,tai jis vėl- oi kaip kepia
Ir sako Tu daži [graži] .Labai malonu girdėti 
Jetus kaip graziai, tikrai, saunuolis, mazas zuikis
Manoji (2m. 9 men.) viena karta sako: "as susisukuosiu ir busiu tokia grazi kaip mano mamyte". Tokiais momentais pagalvoji, kad verta pasaulyje gyventi vien del tokiu zodziu
Papildyta:
QUOTE(Fliansiukas @ 2008 07 15, 23:47)
Pats juokingiausias sunaus komplimentas buvo,kai uzsidejau akinius ir paklausiau,ar tinka...Jis atsake,kas panasi i su jais i grazuole Bete is filmo
O kai kasdien mane apdovanoja zodziais:tu mano saulyte,tu mano kaciukas,as tave myliu ir t,t. tai taip ir sutirpstu

O kai kasdien mane apdovanoja zodziais:tu mano saulyte,tu mano kaciukas,as tave myliu ir t,t. tai taip ir sutirpstu
Jo, cia geras su Bete
Papildyta:
QUOTE(Egle 22 @ 2008 09 19, 22:24)
Kai sunui buvo 3 metai...
Mano apsirengimo stilius gana sportiskas. Patinka nesioti kelnes ir nemegstu sukneliu. Bet karta per metus, per Kaledas, issitraukiu savo sijona. Sunus apziurineja mane is visu pusiu, paskui nuostabos pilnu balsu sako: "Mama, atrodai kaip...MOTERIS"
Cia tai komplimentas! 
Mano apsirengimo stilius gana sportiskas. Patinka nesioti kelnes ir nemegstu sukneliu. Bet karta per metus, per Kaledas, issitraukiu savo sijona. Sunus apziurineja mane is visu pusiu, paskui nuostabos pilnu balsu sako: "Mama, atrodai kaip...MOTERIS"