Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Man istriges komplimentas # tu mano zvaigzdute # wub.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlė dažnai pasako ką nors gražaus ir mielo wub.gif
Tačiau juokingiausias jos komplimentas buvo, kai iš gimdymo namų parsivežėme sesutę biggrin.gif Kadangi sesutė jai atrodė labai graži, tai mane pagyrė, kad aš labai gražiai gimdau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano trimetis karta man sako: mama,kokie grazus tavo triusikiukai...:-D
Atsakyti
Manoji suskėlė "močiutė sena, bet tas senumas labai gražiai atrodo" 4u.gif man yra pasakius, kad mano suknelė gražesnė, negu jos darželio draugės mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Linksmai čia biggrin.gif
Važiuodama aplenkiau kitą automobilį, o mano panelė iš galo kad užrėks "Šaunuolė mamyte, ta mašina blogai važiavo.." blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mane vyras vadina keksiuku, o vaikas kartą ištarė kekšiukas biggrin.gif tikrai buvo nemalonu biggrin.gif
Atsakyti
mano šaunuolė dažnai sako, kad mumytė kaip sraigytė biggrin.gif
Atsakyti
Kokie nuostabus vaikai wub.gif

Mano dukros paskutinis - tu tikra dama wub.gif

O mazylis daznai sako, kad kai uzaugs mane isimyles, bet ir dabar truputi isimylejes wub.gif
Atsakyti
Dažnai sako, kad graži esu. Kad gražiai dainuoju, kokį rūbą pagiria, arba kai pasidažau akis irgi labai pasigroži, sako kai užaugs irgi tokia bus... malonu biggrin.gif
Atsakyti
Sūnūs kalbasi,o aš tik klausytoja. brolį,tu žinai kai užaugsim mūsų mamukas sumažės. "kodel"klausia mažesnis."todėl",kad galėsim ją panešti ant rankų biggrin.gif
Atsakyti
Gaminam valgyt su dukryte ir ji sako, kaip gerai mama kad mane pagimdei, o tai nebutu kas tau valgyt pagamina smile.gif
Atsakyti
Labiausiai turbūt įstrigęs mano keturmečio pasakymas, tai "aš visada norėjau turėti tokią gerą ir gražią mamytę kaip tu ir tokius gražius namučius kaip mūsų" wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 20 kovo 2015 - 16:05