Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

QUOTE(Beauté @ 2013 10 07, 08:02)
wub.gif  Kaio miela sakityti
Pastebėjau, kad visgi mergytės meilesnės.
Mano sūnus ( 3 metų), vos kelis kartus pasakė "Myliu". Bet jis būna toks stiprus  wub.gif
O ir "mamyte" kreipiasi tik kai konors labai nori biggrin.gif

pas mane taip yra biggrin.gif dukra trimete nuolat kartoja - oi kaip tave myliu, tu mano grazuole, mano mamyte, kokios tavo grazios kelnes ir pan lotuliukas.gif o sunus santuresnis biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis 4- metis irgi daznokai pasako, mama, as tave myliu smile.gif
Atsakyti
"Negaliu pakest kaip tave myliu"

Cia vadinasi labai labai stipriai myliu, apsikabino prima karta koja ir taip pasake 6m dukryte. Dabar jau dazniau kartoja 4u.gif
Atsakyti
Tu, mama, labai graži blondinė. lotuliukas.gif

6-metis vyresnėlis kažkada tokį komplimentą pažėrė smile.gif
Atsakyti
O as is savo keturmecio kone kasdien girdziu "kokia tu grazi moteris mamyte" , "kokios grazios tavo akys" , "kaip tu gerai atrodai" smile.gif myliu turbut po 20 kartu per diena pasako smile.gif bet labiausiai isimines komplimentas buvo viena ryta ruosiantis i miesta, mazylis manes klausia "mama kodel tu rengiesi tais dzinsais?" atsakiau kad reikia,nes eisim pasivaiksciot.o jis man sako "man tai tu ir su chalatu labai grazi" biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deinyte: 20 sausio 2014 - 04:52
Sūnus labai dažnai sako komplimentus smile.gif

Vienas iš paskutinių jo perliukų:
"Mama tu tokia graži, kad aš su tavim ženysiuos lotuliukas.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilianta: 02 kovo 2014 - 15:25
Mano mergytes, daznai sako myliu, apsikabina ir pamyluoja wub.gif
QUOTE(Vilianta @ 2014 03 02, 16:24)
Vienas iš paskutinių jo perliukų:
"Mama tu tokia graži, kad aš su tavim ženysiuos  lotuliukas.gif "

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
savo trimeti supykusi bariau, jis man sako ,,mama, parodyk savo sypsena"; juokas sueme, o jis sako ,,oi kokia grazi tavo sypsena" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enia. @ 2014 03 17, 10:01)
savo trimeti supykusi bariau, jis man sako ,,mama, parodyk savo sypsena"; juokas sueme, o jis sako ,,oi kokia grazi tavo sypsena" smile.gif

negali pykt ant savo vaiku thumbup.gif
Atsakyti
mano 4 m dukra,apkabinus mane buciuoja,myluoja ir sako;mama kooookia tu grazi,kooookia tu grazi mama,koookia tu stora. smile.gif
Atsakyti
Mano penkiametis paskutini kartą sako: Mamyte aš dabar tave vadinsiu miela širdute smile.gif Tai taip gera pasidarė ant širdies.

O šiaip jis irgi man sako, kad kai užaugsiu tu būsi mano žmona. Aš jam juokiuosi, sakau ar nepersena tada būsiu. biggrin.gif
Atsakyti
Giria abu, vienas per kitą, ypač kai pasipuošiu, tada sūnus sako - "O, mama, tu graži kaip tikra panelė" biggrin.gif
Atsakyti