Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

As pastoviai komplimentu gaunu, kai ryte tik atsikelus plaukai buna issitarse i visas puses (esu trumpaplauke, tai kartais buna atrodau kaip panke, kartais kokia viena kita sruoga pasisiausus ir atsikisus), tai kuo baisiau atrodo, tuo maniskem graziau, giria ir giria biggrin.gif . Siaip komplimentus retai zarsto, daziau meiles prisipazinimus, kuriu net sunku suskaiciuoti, kiek gaunu per diena wub.gif .
Atsakyti
Maniske (3 m.)sianakt sukarsciavo, nosis uzsikisus, sokinejau sokinejau prie jos. Karta apklosciau, o ji istrauke ranka, sako noriu tave paglostyt, o pagloscius sako: tu tokia meilute smile.gif
Atsakyti
wub.gif Kaio miela sakityti
Pastebėjau, kad visgi mergytės meilesnės.
Mano sūnus ( 3 metų), vos kelis kartus pasakė "Myliu". Bet jis būna toks stiprus wub.gif
O ir "mamyte" kreipiasi tik kai konors labai nori biggrin.gif
Atsakyti
Mano 4 metis sūnelis, kai neseniai kažko supyko (kad kažko neleidau) pareiškė "tu tik virti moki" - na priėmiau kaip komplimentą smile.gif
Atsakyti
Vaikstinejome parke,musu mazasis pamate moteriske(penciinio amziaus),o lupas ''issimalevojus''raudonai net ant barzdos biggrin.gif ir ka galvojat,musu mazasis prejo prie jos ir klausia: dazei lupas? o ji:taip mazuti,daziau,o tada musu mazasis:grazu biggrin.gif ir nubego,tai laimes moteriskutei buvo,visa svytejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maskanyte: 15 spalio 2013 - 10:36
Ryte priejo,rankytese laike zieda ir tare: Dovanoju,tau,si ziedeli,nes esi labai grazi MOTERIS!!!
g.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo setute: 19 spalio 2013 - 09:44
Su savo sesiameciu lankemes Klinikose pas gydytoja. Jis jaudinosi, del to kabinete ciauskejo visokias "samones" ir "nesamones". Kai apiura pasibaige, ir as ji pagyriau, sunu, matyt, uzliejo svelnumas_jis priejo apkabino man kakla ir tokiu globejisku tonu istare "Barakuda Tu mao barakuda"... Isluzo visas kabinetas. Tai stai kokios "Dvyracio Zyniu" poveikis... lotuliukas.gif
Atsakyti
MAno berniukas ir komplimentus man zarsto ir sako, akd mane labai myli smile.gif
Atsakyti
mano keturmetis pamates kad matuojuos nauja sunkele sako: ohooooooo kokia grazi tu mama.
lotuliukas.gif isverte is koto, nes pirma kart skele toki komplimenta, net mb niekad taip nepasako lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergytės (3 ir 4m) dažnai kartoja, kad myli, jog aš gera.... taip širdį paglosto blush2.gif
Atsakyti
4,5 m.sūnus visada pasako komplimentą, jeigu apsirengiu naują drabužį, pasidarau šukuoseną, išsilakuoju nagus. Man labai miela, kad jis tai pastebi smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2006 05 05, 15:39)
Sveiki.
Siandien su sunumi (6m.) buvau parke. Vaikas nupyne (kaip jau jam isejo) man pieniu vainika. Uzdejo ant galvos ir sako: "Tu mamyte atrodai kaip Angeliukas!"  smile.gif
Taip ir sutirpau......

O man dukryte sako, kad "Tu atrodai seksy"...smile.gif) Net nezinau kaip reaguoti?...
blush2.gif
Atsakyti