As pastoviai komplimentu gaunu, kai ryte tik atsikelus plaukai buna issitarse i visas puses (esu trumpaplauke, tai kartais buna atrodau kaip panke, kartais kokia viena kita sruoga pasisiausus ir atsikisus), tai kuo baisiau atrodo, tuo maniskem graziau, giria ir giria
. Siaip komplimentus retai zarsto, daziau meiles prisipazinimus, kuriu net sunku suskaiciuoti, kiek gaunu per diena
.
Maniske (3 m.)sianakt sukarsciavo, nosis uzsikisus, sokinejau sokinejau prie jos. Karta apklosciau, o ji istrauke ranka, sako noriu tave paglostyt, o pagloscius sako: tu tokia meilute 
Pastebėjau, kad visgi mergytės meilesnės.
Mano sūnus ( 3 metų), vos kelis kartus pasakė "Myliu". Bet jis būna toks stiprus
O ir "mamyte" kreipiasi tik kai konors labai nori
Vaikstinejome parke,musu mazasis pamate moteriske(penciinio amziaus),o lupas ''issimalevojus''raudonai net ant barzdos
ir ka galvojat,musu mazasis prejo prie jos ir klausia: dazei lupas? o ji:taip mazuti,daziau,o tada musu mazasis:grazu
ir nubego,tai laimes moteriskutei buvo,visa svytejo
Ryte priejo,rankytese laike zieda ir tare: Dovanoju,tau,si ziedeli,nes esi labai grazi MOTERIS!!!
Su savo sesiameciu lankemes Klinikose pas gydytoja. Jis jaudinosi, del to kabinete ciauskejo visokias "samones" ir "nesamones". Kai apiura pasibaige, ir as ji pagyriau, sunu, matyt, uzliejo svelnumas_jis priejo apkabino man kakla ir tokiu globejisku tonu istare "Barakuda Tu mao barakuda"... Isluzo visas kabinetas. Tai stai kokios "Dvyracio Zyniu" poveikis...
mano keturmetis pamates kad matuojuos nauja sunkele sako: ohooooooo kokia grazi tu mama.
isverte is koto, nes pirma kart skele toki komplimenta, net mb niekad taip nepasako
Mano mergytės (3 ir 4m) dažnai kartoja, kad myli, jog aš gera.... taip širdį paglosto
4,5 m.sūnus visada pasako komplimentą, jeigu apsirengiu naują drabužį, pasidarau šukuoseną, išsilakuoju nagus. Man labai miela, kad jis tai pastebi
.
QUOTE(Elizabeht @ 2006 05 05, 15:39)
Sveiki.
Siandien su sunumi (6m.) buvau parke. Vaikas nupyne (kaip jau jam isejo) man pieniu vainika. Uzdejo ant galvos ir sako: "Tu mamyte atrodai kaip Angeliukas!"
Taip ir sutirpau......
Siandien su sunumi (6m.) buvau parke. Vaikas nupyne (kaip jau jam isejo) man pieniu vainika. Uzdejo ant galvos ir sako: "Tu mamyte atrodai kaip Angeliukas!"
Taip ir sutirpau......
O man dukryte sako, kad "Tu atrodai seksy"...