Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(sunflow @ 2012 10 08, 10:34)
O dėl seminaro, tai aš einu į Skaičių bites  mirksiukas.gif  Nes kaip sakė vadybininkė, dažniausiai po rinkimų būna pasikeitimų, tai jie rengs papildomą seminarą FA2012 ir naujienos, tai geriau į tokį nueiti  mirksiukas.gif

Man atrodo ne ką spės pakeist per porą mėnesių.

QUOTE(pupute @ 2012 10 08, 10:37)
diekui uz nuoroda ir info  aciuks.gif
kue panos dinge? aggree, Tepaluota, ramunytee, a gyvos? ar audra nupute  biggrin.gif

Tyliu, ba neturiu ką pasakyt tom diskutuojamom temom. Laukiu pietų biggrin.gif ir darbo dienos pabaigos biggrin.gif
Atsakyti
ka savaitgali veiket gero? smile.gif
su Rivile dirbanciu demesiui biggrin.gif pas mane nustatymuose padaryta, kad sandelinkas israsineja saskaitas ir mato tik savo saskaitas israsytas. Kur ka reikia padaryti kad matytu viskas saskaitas gal zinote? iskilo klaustukas nes per informacija apie preke irgi mato tik tas kur jis israses, o reiki akad matytu viska. nerandu kur ka jam leisti doh.gif kad galetu paziureti pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 08, 12:13)
Man atrodo ne ką spės pakeist per porą mėnesių.

Pas mus kartais sugeba tiek pakeisti per vieną naktį, kad net sunku įsivaizduot, ką galima pakeisti per porą mėnesių g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 08, 12:42)
Pas mus kartais sugeba tiek pakeisti per vieną naktį, kad net sunku įsivaizduot, ką galima pakeisti per porą mėnesių  g.gif

Tada geriau dabar neiti į jokį seminarą - geriau eiti kitų metų apie vasarį. Aš greičiausiai eisiu dar kartą, jei kažką keis daug.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 08, 12:44)
Tada geriau dabar neiti į jokį seminarą - geriau eiti kitų metų apie vasarį. Aš greičiausiai eisiu dar kartą, jei kažką keis daug.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Vat ir aš tą patį galvoju 4u.gif Nueisiu dabar į Skaičių bites, o tada kitais metais į naujoves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 08, 10:34)
Nes kaip sakė vadybininkė, dažniausiai po rinkimų būna pasikeitimų, tai jie rengs papildomą seminarą FA2012 ir naujienos, tai geriau į tokį nueiti  mirksiukas.gif

Išdūrė konkrečiai. Niekas iki 2012 FA teikimo tikrai nesikeis.
QUOTE(pupute @ 2012 10 08, 10:37)
kue panos dinge? a gyvos? ar audra nupute  biggrin.gif

Nupūtė pusę garažo stogo, nulaužė kriaušę ir visus obuolius nupurtė. Dalinam dabar visiems, kas tik ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 08, 13:14)
Išdūrė konkrečiai. Niekas iki 2012 FA teikimo tikrai nesikeis.

ne, neišdūrė schmoll.gif Taigi seminarai jungtiniai būna: FA 2012 ir naujienos 2013. Tai dėl FA 2012 tikrai niekas nesikeis, bet naujienos 2013 pasikeisti gali mirksiukas.gif
Atsakyti
tepaluota, virk obuoliu kose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 08, 13:36)
tepaluota, virk obuoliu kose  smile.gif

Tik to dar betrūko doh.gif Aš ne virėja ir ne namų šeimininkė. Kai tokia būsiu, tada košelienas ir virsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 08, 13:36)
tepaluota, virk obuoliu kose  smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 08, 13:57)
Tik to dar betrūko doh.gif Aš ne virėja ir ne namų šeimininkė. Kai tokia būsiu, tada košelienas ir virsiu  cool.gif

O skruzdėlynus kepti gali biggrin.gif

Obuolienė niam niam kaip skanu. Su cinamonu ir mažai cukraus, tai nei į dupcę neina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 08, 14:06)
O skruzdėlynus kepti gali biggrin.gif

Čia aristokratiškai, malonumui, tsknt cool.gif
Atsakyti
Galvojau pirmadienis bus ramus... O pasirodo 15 žmonių algų negavo penktadienį išsiųstų - pavedimas išėjo, o algos - ne.
Atsakyti