Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 10 19, 10:35)
Sveiki, aš su tokiu klausimu smile.gif jei mes perkam prekes ir jas parduodame, bet nepasiekiam apyvartos 155000 Lt per paskutinius 12 mėn. Esame PVM mokėtojai. Ar galima išsiregistruoti iš pvm mokėtojų registro  g.gif ?

mes vienoj įmonėj šiek tiek ankščiau išsiregistravom, bet ten nemažai visokių popierių reikėjo pateikti
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2012 10 19, 09:33)
aciu visoms atsakiusioms i mano klausima:) pati esu administratore ( nepykite kad ilindau i jusu tema) bet rasau atostogu isakymus, todel viska kas susije su atosotgomis tvarkau as. Darbuotojui iseinant is darbo paskaiciuoju nepanaudotas atostogu dienas tada isakyma nesu i buhalterija ir jos jau paskaiciuoja pinigine israiska. O susidomejau ar man sis darbas priklauso po to kai buhaltere liepe kas ketvirti daryti visu darbuotoju nepanaudotu atostogu likucius. Tai skaiciuoju ir galvojuar mano cia darbas ar ne mano?? bet kadangi pati vedu kiekviena darbuotojo asmens kortele su atosotgomis tai ko gero taip dirbsi uir toliau sad.gif(

Ankstesneje imoneje kur dirbau, tai musu administratore butent ta pati dare ka ir tu. 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif musu admine lygiai taippat daro kaip ir minejo ugnele, tik kad as visada pasitikrinu blush2.gif
oj koks penktadienis man siandie.. visiskas biggrin.gif veikiu neaisku ka biggrin.gif
dirbancios su Rivile - ar esate kuri nors didinusi IT verte? mastau kaip daryti - nurasyti ir vel prirasyti didesne verte turtą ir likusius metus amortizuoti, ar imanoma kazkaip kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 19 spalio 2012 - 10:28
Sveikos 4u.gif
gal kas su Navision dirba?
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 10 19, 10:33)
Labas rytas,
iš nemokamų Eset Smart Security visai nebloga  4u.gif
Kaip gera penktadienis, saulutė ir išeiginė  bigsmile.gif

programa atsisiunčiau, bet kur dabar rast aktyvavimo kodus gal žinot? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 10 19, 10:35)
Sveiki, aš su tokiu klausimu smile.gif jei mes perkam prekes ir jas parduodame, bet nepasiekiam apyvartos 155000 Lt per paskutinius 12 mėn. Esame PVM mokėtojai. Ar galima išsiregistruoti iš pvm mokėtojų registro  g.gif ?

Jei perkat is PVM moketoju arba is uzsienio, tai man atrodo neapsimoka... Nes uzsienieciai jums priskaiciuos ju PVM, o ir is LT negalesit nieko susigrazint.

Del antivirusines, pas mane Avira. Jokiu problemu. Metus nieko nerado. O va paskutini menesi pradejo pult... Tikiuosi atlaike ir visus isgaude.
Atsakyti
ok nemaciau kad kalbejot apie antivirusines - pas mumis irgi avira biggrin.gif
Atsakyti
aš ankščiau avira turėjau, tiek kompa suėdė virusai kad vieną dieną jis paprasčiausiai neįsijungė blink.gif visi duomenys, atsarginės kopijos liko palaidotos, tada avg instaliavau, niekada nieko nerasdavo, nu dabar bandau eset 4u.gif radau aktyvinimo kodus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 19, 10:55)

dirbancios su Rivile - ar esate kuri nors didinusi IT verte? mastau kaip daryti - nurasyti ir vel prirasyti didesne verte turtą ir likusius metus amortizuoti, ar imanoma kazkaip kitaip?

Niekada to nedariau rolleyes.gif
Atsakyti
Musu kompa su avg sugrauze...

***** gal ta avira reiktu perinstaliuot i nauja versija?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 19, 12:02)
Musu kompa su avg sugrauze...

***** gal ta avira reiktu perinstaliuot i nauja versija?

juk avira galima atnaujinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2012 10 19, 11:35)
Sveikos 4u.gif
gal kas su Navision dirba?

Aš dirbu, tik atlyginimų modulio neturime 4u.gif
Atsakyti