Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(pupute @ 2012 10 19, 10:55)
dirbancios su Rivile - ar esate kuri nors didinusi IT verte?

Aš esu didinus. Jei atkapstysiu kaip, parašysiu mirksiukas.gif Bet nurašyt tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 19 spalio 2012 - 11:30
tai tada bandyti gal reiki aper vertes keitima. o ikelti reikia ta suma, ant kurios didinu verte tikriausiai.. niu pazaisiu dar su rivile biggrin.gif
siandien vienam bendradarbiui zlasti iskretem biggrin.gif jis uzsikases buvo, paemem jo tel, atsiuntem purvinio teviskes niekas tikrai nepakeis... ir uzejom kaip skambejimo melodija smile.gif darbinis tel, o laimutis klykia biggrin.gif girdim skamba, su admine iki asaru kvatojam, o tas nereaguoja net biggrin.gif tai kai pasakem kad skamba jam telefas, tai suprato lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif penktadienis.. biggrin.gif
Atsakyti
Pupute, eini į IT operacijos -> naujas -> tipas "vertės keitimas" -> naujas -> pasirenki IT kodą, padalinį, atsakingą, dabartinę kainą -> jei didini vertę: D1*** (įsigijimo savikaina) - K (pasirenki, ką tau reikia, kodėl didini) ir įrašai skirtumą, kuriuo didini pradinę sumą. Psio. Jei mažini, darai atvirkščiai.
Atsakyti
dzenkuja bardzo aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif notworthy.gif einu zaisti toliau su rivile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 19, 12:26)
Aš dirbu, tik atlyginimų modulio neturime  4u.gif

Atlyginimų nereikia, pas mane irgi nėra. Aš dar tik neseniai dirbu su Navisionu, tai pirmą kartą dar susiduriu su šitu dalyku, dar neišsiaiškinau, kaip padaryt. Žodžiu, pardavėm įmonės mašiną. Kaip ilgalaikiam turte padaryt, kad ant mašinos rodytų atžymą, kad "parduota" arba "perleista"???
Atsakyti
niu ka, penktadienis jeje biggrin.gif skambutis is vmi nuotaika savaitgaliui pataise smile.gif ateina i svecius.. biggrin.gif mastau ar gali kliuti - situacija tokia, kad mes atlikome paslauga imonei. sutartis pasirasyta 10 tukst sumai, o saskaitu israsyta uz darbus 18 tukst. kliusim?
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2012 10 19, 14:15)
Atlyginimų nereikia, pas mane irgi nėra. Aš dar tik neseniai dirbu su Navisionu, tai pirmą kartą dar susiduriu su šitu dalyku, dar neišsiaiškinau, kaip padaryt. Žodžiu, pardavėm įmonės mašiną. Kaip ilgalaikiam turte padaryt, kad ant mašinos rodytų atžymą, kad "parduota" arba  "perleista"???

Šiaip aš rašau pardavimo sąskaitą ir parduodu ilgalaikį turtą. Užregistravus sąskaitą turtas automatiškai nusirašo.
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(pupute @ 2012 10 19, 14:38)
niu ka, penktadienis jeje  biggrin.gif skambutis is vmi nuotaika savaitgaliui pataise smile.gif ateina i svecius..  biggrin.gif mastau ar gali kliuti - situacija tokia, kad mes atlikome paslauga imonei. sutartis pasirasyta 10 tukst sumai, o saskaitu israsyta uz darbus 18 tukst. kliusim?

o tai ko jiem cia dabar pas jus? blush2.gif
Atsakyti
sveiki,
turiu tokį kvailą klausimą 4u.gif
kodėl įmonės moka premijas? Kaip suprantu nuo premijų/priedų išskaičiuojami tokie patys mokesčiai kaip ir nuo DU.
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 10 21, 16:00)
sveiki,
turiu tokį kvailą klausimą  4u.gif
kodėl įmonės moka premijas? Kaip suprantu nuo premijų/priedų išskaičiuojami tokie patys mokesčiai kaip ir nuo DU.

Už gerus darbo rezultatus, už iniciatyvas, norėdami paskatint ir dar daug įvairių priežasčių 4u.gif
Atsakyti
telefonus, kompiuterius pirktus už centus traukiat kaip IT ar iškart nurašot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 10 21, 21:53)
telefonus, kompiuterius pirktus už centus traukiat kaip IT ar iškart nurašot?  ax.gif

Kaip suprasti uz centus? g.gif siaip iki 500 lt. viska nurasau is karto smile.gif
Atsakyti