Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(Tučka @ 2012 10 22, 08:01)
Kaip suprasti uz centus?  g.gif siaip iki 500 lt. viska nurasau is karto  smile.gif

Matyt turima omeny, kai ryšio kompanijos duoda telefonus ar kompus po 1 lt g.gif Tokius taip, nurašau į sąnaudas iš karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 22, 08:34)
Matyt turima omeny, kai ryšio kompanijos duoda telefonus ar kompus po 1 lt  g.gif  Tokius taip, nurašau į sąnaudas iš karto  mirksiukas.gif

Kaip jums gerai, o pagal VSAFAS reikia pajamuoti rinkos verte, tai dar turi dokumentų krūvą susirinkt doh.gif .
Atsakyti
Tuos aš irgi nurašau į sąnaudas, bet ne kartą buvo toks klausimas kilęs, pvz., nusipirko už 1 lt iphoną, o sąskaitoj tai kainą apie 2000 įrašyta, tada pritaikyta nuolaida ir kaina 1 lt. Bet vistiek iš karto į sąnaudas dedu, užklius tai bus užkliuvę...

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,
ar pavyko kuriai išsiaiškinti dėl VMI sugretinimų.
Penktadienį pas mane nuo sąskaitos nuskaitė beveik 1,5 tūkst. Lt, tipo nepriemoka, nors pas mane viskas po nuliam.
Delspinigiai, tikiu, kad galėtų, na bet ne tokia suma blink.gif
Atsispausdinau tas pažymas apie įrašų sugretinimus, tai kažkodėl iš 2011 m. spalio mėn. įmokos gretina dalį tos sumos, kuri turi būti padengta ir tada prasideda po keletą litų kiekvienam mėnesiui blink.gif Paskutinis sugretinimas 2,43 Lt 2012 m. kovo mėn. doh.gif
Iš kur tie centai, prie ko čia tie 2,43 Lt, na niekaip man nedašunta doh.gif
Rytoj varysiu į VMI tegu aiškina man... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 22, 16:06)
Mergaitės,
Penktadienį pas mane nuo sąskaitos nuskaitė beveik 1,5 tūkst. Lt, tipo nepriemoka, nors pas mane viskas po nuliam.
Delspinigiai, tikiu, kad galėtų, na bet ne tokia suma  blink.gif
Atsispausdinau tas pažymas apie įrašų sugretinimus, tai kažkodėl iš 2011 m. spalio mėn. įmokos gretina dalį tos sumos, kuri turi būti padengta ir tada prasideda po keletą litų kiekvienam mėnesiui  blink.gif Paskutinis sugretinimas 2,43 Lt 2012 m. kovo mėn.  doh.gif
Iš kur tie centai, prie ko čia tie 2,43 Lt, na niekaip man nedašunta  doh.gif
Rytoj varysiu į VMI tegu aiškina man...  doh.gif

Tai kad jie patys tų gretinimų nesupranta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 22, 15:06)
Mergaitės,

Rytoj varysiu į VMI tegu aiškina man...  doh.gif

Nieko nepesi turbut, nes as kai skambinausi prasiau paaiskint kaip man issifruot tuos ju gretinimus, tai sako zinokit mes pacios cia nieko nesuprantam doh.gif
Tai nuvarau kas kazkiek menesiu pasiimu suderinimo akta ir ramiau, nes ten beprasmiska issiaiskint tuos gretinimus, jei jos pacios nieko nesupranta.

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 22, 15:16)
Tai kad jie patys tų gretinimų nesupranta  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutska2: 22 spalio 2012 - 16:39
kad jau leidot klausti tai ir klausiu laugh.gif
direktorius perka prekes už savo pinigus ir įmonė neturi kol kas iš ko jam sumokėti, kaip turėtų teisingai būti avanso apyskaitoj
Liekana ankstesnio avanso -1000 ar +1000?
ir paskutinė liekana su + ar su - ? mastau.gif

psio varau moteris žiūrėti yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 10 22, 20:58)
kad jau leidot klausti tai ir klausiu laugh.gif
direktorius perka prekes už savo pinigus ir įmonė neturi kol kas iš ko jam sumokėti, kaip turėtų teisingai būti avanso apyskaitoj
Liekana ankstesnio avanso -1000 ar +1000?
ir paskutinė liekana su + ar su - ? mastau.gif

psio varau moteris žiūrėti yahoo.gif assa.gif

Jeigu įmonė liko skolinga atskaitingam asmeniui mėnesio pabaigoje avanso apyskaitoje likutis yra su minusu. Jeigu atskaitingas asmuo liko skoloj įmonei, tada likutis su pliusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 10 22, 17:38)
Nieko nepesi turbut, nes as kai skambinausi prasiau paaiskint kaip man issifruot tuos ju gretinimus, tai sako zinokit mes pacios cia nieko nesuprantam  doh.gif
Tai nuvarau kas kazkiek menesiu pasiimu suderinimo akta ir ramiau, nes ten beprasmiska issiaiskint tuos gretinimus, jei jos pacios nieko nesupranta.
drinks_cheers.gif

Vat manau ir man reikės taip daryt.
Vakar visą dieną sedėjau, pertikrinau visus mokesčius nuo 2008 metų, nu niekur nieks neužkliuvo doh.gif
Nuvarysiu, paimsiu korteles, gal delspinigių kokią suvestinę išprašysiu, nes tuose derinimuose, tai doh.gif
Atsakyti
Išlįskit jau, ciocės, aš uodegą baigiu nuzulint nuo nieko neveikimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 23, 12:27)
Išlįskit jau, ciocės, aš uodegą baigiu nuzulint nuo nieko neveikimo  cool.gif

kaip tau gerai thumbup.gif
O aš nežinau iš kurio galo pradėti tvarkyt viską doh.gif Metų pabaiga artėja, o darbo dar tiek daug doh.gif Auditas ateis, tai nebus laiko tvarkyt nieko, reikės su jais būt.
O dar tie mokesčiai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2012 10 19, 14:38)
niu ka, penktadienis jeje  biggrin.gif skambutis is vmi nuotaika savaitgaliui pataise smile.gif ateina i svecius..  biggrin.gif mastau ar gali kliuti - situacija tokia, kad mes atlikome paslauga imonei. sutartis pasirasyta 10 tukst sumai, o saskaitu israsyta uz darbus 18 tukst. kliusim?

Kaip sekasi su VMI kariauti?
Atsakyti
Aš viską susideklaravau ir susimokėjau aną savaitę, dabar bim bam pa uglam doh.gif
Atsakyti