Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

O aš buvau kirpykloj vietoj pietų flirt.gif blonynka pasidariau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 23, 14:29)
O aš buvau kirpykloj vietoj pietų flirt.gif blonynka pasidariau tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš tai blondinka vieną kartą studijų laikais norėjau pavirst lotuliukas.gif Nors iš prigimties esu tamsiaplaukė lotuliukas.gif
Nusipirkau peroksido, nusidažiau, tapau oranžine lotuliukas.gif Bet tokia ryškiai, ryškiai lotuliukas.gif
Tą pačią dieną nusipirkau pelenų spalvos dažus, dar kartą nusidažiau, na tapau jau tokia labiau morkine lotuliukas.gif
Apsižliumbiau, ir vėl nusidažiau šokoladine spalva thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš paršliaužiau namo subinę atkišusi - nugarą laužia, ten kur pirdikulitas doh.gif Tai ir mąsrau: čia nuo lodoriavimo ar profesinė liga? unsure.gif
Atsakyti
oho tik tiek eksperimentų biggrin.gif aš buvau raudona-bordo, ruda visų atspalvių, juoda, bet ne smalos juodumo, pilka, šviesi, itin šviesi biggrin.gif ir visos spalvos tiko. Na gal raudona ne itin. Ir dabar visi mano pažįstami susiskirstę į dvi stovyklas - už šviesią ir už tamsią spalvas:)
Atsakyti
O manęs tai kirpėja nedažo lotuliukas.gif sakė negadins spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif pasiilgau Jusu biggrin.gif
isleidom sveciukus smile.gif viskas thumbup.gif
o diel plauku tai as sruoguota sviesiom su sokoladinem maisyta smile.gif beet pagrinde sviesios biggrin.gif gerai kad priminet - pa skirpeja man reikia uzsirasyti smile.gif
jauciuosi issunkta.. reiks eiti namusio anksciau smile.gif
Atsakyti
Geras! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos buhaterės, esu administratore. Turiu šiokią tokią problemą, tikiuosi jūsų patarimo. Direktorius ketvirtadienį iš kitos darbuotojų grupės vadovo gavo pranešimą, kad vienas darbuotojas įtariamas išgėręs. Taigi jis pateikė jam raštiškai prašymą pasiaiškinti ir per 3 val. pristatyti pažymą iš sveikatos priežiūros įstaigos apie blaivumą. Darbuotojas pasirašė ant prašymo, ir taip iki darbo pabaigos nepristatė nei pasiaiškinimo nei pažymos. Taigi penktadienį direktorius parašė įsakymą dėl tarnybinės nuobaudos skyrimo, kuriame nurodė, kad minėtas darbuotojas atleidžiamas nuo penktadienio pagal 138 str. 3 d. Darbuotojas penktadieni nepasirode ir su nuobaudos isakymu nesusipazino. Tai ka tokiu atveju daryt su sutartimi ir su tarnybine nuobauda? Darbuotojas aiskina kad atvyks pasirasyti dokumentu si ketvirtadieni. Ka daryti atleisti nuo praeito penktadienio ar laukti, oficialiai jis su nuobauda nera susipazines, bet ir i darba neina? Gelbekit, nes nesu susidurusi su tokiu atveju. O kaip su Sodram iki kada turi buti pateikta 2 sd forma?
Atsakyti
Kol nepasirodys, forminkit pravaikštas, paskui paimkit pasiaiškinimą ir pan. Dėl neblaivumo fakto turi būti ne tik įsakymas, bet ir aktas su liudininkų parašais.
Pagal 138 str. 3 d. atleisti negalima, šiame straipsnyje net nekalbama apie atleidimą iš darbo. Galite atleisti pagal 136 str. 3 d. 1 arba 2p.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2012 10 23, 22:37)
Sveikos buhaterės, esu administratore. Turiu šiokią tokią problemą, tikiuosi jūsų patarimo. Direktorius ketvirtadienį iš kitos darbuotojų grupės vadovo gavo pranešimą, kad vienas darbuotojas įtariamas išgėręs. Taigi jis pateikė jam raštiškai prašymą pasiaiškinti ir per 3 val. pristatyti pažymą iš sveikatos priežiūros įstaigos apie blaivumą. Darbuotojas pasirašė ant prašymo, ir taip iki darbo pabaigos nepristatė nei pasiaiškinimo nei pažymos. Taigi penktadienį direktorius parašė įsakymą dėl tarnybinės nuobaudos skyrimo, kuriame nurodė, kad minėtas darbuotojas atleidžiamas nuo penktadienio pagal 138 str. 3 d. Darbuotojas penktadieni nepasirode ir su nuobaudos isakymu nesusipazino. Tai ka tokiu atveju daryt su sutartimi ir su tarnybine nuobauda? Darbuotojas aiskina kad atvyks pasirasyti dokumentu si ketvirtadieni. Ka daryti atleisti nuo praeito penktadienio ar laukti, oficialiai jis su nuobauda nera susipazines, bet ir i darba neina? Gelbekit, nes nesu susidurusi su tokiu atveju. O kaip su Sodram iki kada turi buti pateikta 2 sd forma?

QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 24, 07:14)
Kol nepasirodys, forminkit pravaikštas, paskui paimkit pasiaiškinimą ir pan. Dėl neblaivumo fakto turi būti ne tik įsakymas, bet ir aktas su liudininkų parašais.
Pagal 138 str. 3 d. atleisti negalima, šiame straipsnyje net nekalbama apie atleidimą iš darbo. Galite atleisti pagal 136 str. 3 d. 1 arba 2p.

Ir dar registruotą laišką reikėtų išsiųst. Ir bandyt parašus susirinkt. Nebepamenu ar čia ar tax'e merginos kalbėjo, kai atleido piktybinį pravaikštininką, o tas VDI užsiundė ir kalta įmonė liko, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2012 10 23, 21:37)

Atleisti neskubėkit.. Siuntinėkit raštus, surašinėkit aktus ir panašius popierizmus, kaip priklauso, atlikit, o jam toliau pravaikštas žymėkit, kol galutinai situacija neišaiškės..
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 24, 08:28)
Ir dar registruotą laišką reikėtų išsiųst. Ir bandyt parašus susirinkt. Nebepamenu ar čia ar tax'e merginos kalbėjo, kai atleido piktybinį pravaikštininką, o tas VDI užsiundė ir kalta įmonė liko,  doh.gif

drinks_cheers.gif pas mane cia tas dziaugsmas buvo doh.gif bet baudos neskyre mums jokios, pravaikstininkas nepasirode ir VDI smile.gif
Atsakyti