Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

aga smile.gif
niu ka aggree, tada bazuojames, kvieciu kavos ryt kad po viena nebut liudna smile.gif
pamirsau liepos men busimuju laikotarpiu sanaudas prisipazinti... tai koreguoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 27, 11:21)
aga smile.gif
niu ka aggree, tada bazuojames, kvieciu kavos ryt kad po viena nebut liudna smile.gif
pamirsau liepos men busimuju laikotarpiu sanaudas prisipazinti... tai koreguoju  doh.gif

Aš autorines skaičiuoju doh.gif ir dar tokią krūvą turiu... Prisibaliavojau per gimšę, tai niekaip neiškuopiu. Tai tam reikia laiko skirt, tai kitam doh.gif Jau lyg matau šviesą tunelio gale, bet... nuo pirmadienio vėl tunelis doh.gif

Beje, MB vakar padrąsino - jei man čia jau užkniso, juk galiu pabandyt sudalyvaut kokiam konkurse, tai morališkai pasiruošiu ir dalyvausiu smile.gif bent šiaip sau, kad pažiūrėčiau ar einama esu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 09 27, 06:50)
Tai supratau jei direktorius neturi aukstojo mokslo, tai turi imoneje idarbinti darbu saugos darbuotoja arba kazkas turi mums teikti tokias paslaugas smile.gif
Kazkokia nesamone, pas mus dirbs direktorius ir buhaltere, dar reiks idarbinti darbu saugoos darbuotoja  doh.gif
Blyn nusipirkau nauja tusa, tai akis net patino vakare nuo jo blink.gif siandien as vienaakis  lotuliukas.gif

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 09 27, 09:43)
Aš vėl su ta savo darbų sauga doh.gif  doh.gif  doh.gif
o jei tarkim samdome įmonę, tai reikia direktoriui išklausti kursus  g.gif

100proc negarantuoju, bet darbdavio kursai lyg privalomi butinai visiem direktoriam. Del sito gali pasiskambint i kokia saugos imone ir pasiklaust tai jie tau 100proc atsakys. Uz darbdavio ir priesgaisrines saugos kursus, sumokejom 320lt, o idarbinant zmogu kreipsimes i saugos imone, kad jie prainstruktuotu darbuotoja tik del sveikatos ir saugaus elgimosi darbe kursu. Tai manau imonei taip bus pigiau, nes jie ten uz kiekviena instruktavima nulups nemazus pinigus, o tuo labiau instruktavimas vyksta kas metai. Tai vienam darbuotojui jauciu gautus apie 300lt gal dar daugiau, o kadangi mano darbdavys jau turi ir darbdavio ir priesgaisrines kursus(darbuotoja gales supazindint su darbo taisyklem ir priesgaisrine sauga pats) tai mums beliks susimoketi tik apie 100lt. Samdyt zmogu tik del saugos manau nedidelei imonei irgi brangiai gautus. Tai jum spresti koki varianta pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 27, 11:19)
ir aš noriu koncertuot...

Tai galim šeštadienį parsivežt tave, mielai leisiu užimt savo vietą mirksiukas.gif
Atsakyti
Tepaluota ka tiu darai - soki ar dainuoji??? smile.gif dar medaus tiu kiek pamenu visom zadejai biggrin.gif
aggree zinok tiu visa i mane biggrin.gif ieskojau kur cia pasitikrinti savo verte.. biggrin.gif
bet nedrasu pradeti vis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 27 rugsėjo 2012 - 10:34
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 27, 11:29)
Tai galim šeštadienį parsivežt tave, mielai leisiu užimt savo vietą  mirksiukas.gif

gi išgąsdinsiu klausytojus biggrin.gif Kaimynai manau ir taip mūsų su MB nelabai mėgsta biggrin.gif abu vonioj padainuojam - taip gerai skamba laugh.gif

QUOTE(pupute @ 2012 09 27, 11:34)
aggree zinok tiu visa i mane  biggrin.gif ieskojau kur cia pasitikrinti savo verte..  biggrin.gif
bet nedrasu pradeti vis  biggrin.gif

laugh.gif pabandžius niekas per galvą neduos biggrin.gif aš pernai kur nors ėjau g.gif nepamenu... Užpernai tai į Westernus bandžiau laimę, gal vėl pabandyt g.gif bet nenoriu persidirbt, o ten tai jau tikrai reiks dirbt...
Atsakyti
Pasitikslinti noliu - turiu draudimo saskaita 09.13 datos. tai i sanaudas pradedate jus kelti nu ospalio ar rugsejo? as nuo spalio pradedavau.. kalbu su kita buhe, sako ta men kai saskaita gaunu tada ir pradedu kelti.. susibalamutinau..
nolesiau skruzdelyyyno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 27, 12:34)
Pasitikslinti noliu - turiu draudimo saskaita 09.13 datos. tai i sanaudas pradedate jus kelti nu ospalio ar rugsejo? as nuo spalio pradedavau.. kalbu su kita buhe, sako ta men kai saskaita gaunu tada ir pradedu kelti.. susibalamutinau..
nolesiau skruzdelyyyno  biggrin.gif

Aš dedu priklausomai nuo kurios dienos, jei 09.13 dedu į rugsėjį, jei 09.16 į spalį. Aišku, galima ir dienomis skaičiuoti biggrin.gif
Atsakyti
ka tiu darai - soki ar dainuoji??? smile.gif

Dainuodama kartais padėlioju ir kojas.
dar medaus tiu kiek pamenu visom zadejai  biggrin.gif

Mielai prašom, dar yra keletas "lyčnų" kilogramų. Bus minimeetas laugh.gif
QUOTE(aggree @ 2012 09 27, 11:41)
gi išgąsdinsiu klausytojus biggrin.gif

Neišgąsdinsi, šįkart dauguma klausytojų - stiprūs, tvirti, gerai fiziškai treniruoti vyrai. Kaip žinia, tokiems ne garsas groja, o vaizdas flirt.gif
QUOTE(pupute @ 2012 09 27, 12:34)
nolesiau skruzdelyyyno  biggrin.gif

Panolėsi il nustosi alba eisi il issikepsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 27, 07:35)
Saulutevera, as irgi prie dirbanciu su Rivile. pirmiausia darbuotojo korteleje yvedu dirbo iki.. po to tabeli sutvarkau, susumuoju dirbta laika. po to per algos dookumentus padarau pasirinkus tipas - atleidimas is darbo paskaiciuoju kompensacija uz nepanaudotas atostogas, perkeliu. ir galutinai paskaiciuoju darbuotojui darbo uzmokesti. vsio  biggrin.gif uz info kad ir nepadejo ar per velai, is taves kavos puodas  biggrin.gif

Dėkinga, labai padėjot. O jei tarkim darbuotojas atleidžiamas mėnesio pradžioje, tai pirmiausia pasiskaičiuojat DU už tas kelias mėnesio dienas ir po to už praėjusį ar atvirkščiai? ax.gif
Kavą atsiųsiu paštu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 09 27, 18:26)
Kavą atsiųsiu paštu  biggrin.gif

Pupute prašė pasakyti, kad nesiųstum paštu, o atneštum man cool.gif
Atsakyti
Labas rytas, MAN MAN IR TIK MAN KAVA biggrin.gif
siandien kokia as sau grazi.. prisimaliavojau kaip i baliu biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(salutvera @ 2012 09 27, 18:26)
Dėkinga, labai padėjot. O jei tarkim darbuotojas atleidžiamas mėnesio pradžioje, tai pirmiausia pasiskaičiuojat DU už tas kelias mėnesio dienas ir po to už praėjusį ar atvirkščiai?  ax.gif

nea, primiausiai sutvarkaupraejusi men. tarkime 10.05 atleisit, tai suskaiciuoju rygseji, nes kokia nors kompensacija uz atostogas gali buti ir po to spali skaiciuoju smile.gif
Atsakyti